Taggad för tävling!

Har tränat lite m Kimba igår o idag bara småsmå moment och det har gått verkligen jättebra. Nu tusan e vi taggade inför morgondagen, ska bli skoj och hoppas hennes taggadhet håller i sig!

Lite filmer sen igår!

 
Cocos o Blondie"Haha Blondie typ plaskade o badade i vattenspannen!""Sötis!""hihi lille Blondie!""En spansk gatuhund? Nää bara en blöt Blondie!""Busbus!"

Syskonträff!"Kimba o Bastian i en bamsekram!""Adu, ge dig brossan!""Lika som bär? Rakt ut i det lerigaste stället de hittade!""Skönt o svalka sig tyckte Kimba!""Härligt o ligga i vattnet!""Jiihaaa!""Kimba e snabbast!"

Lugn Pelle - Vi e syskon, jag har inte glömt våra mysiga baddejter!"Sån storleksskillnad på hane o tik!""Deras söta son Nikolaj på bilens tak!""Kimba fick ett tuggeben (läs: snodde) av Bastian som hon var så stolt över!"

Gårdagens träning!

Igår träffades vi på klubben för o träna lite. Kolla lite hur det går inför fredag då det är tävling i Skurup =) Det kändes helt okej. Vårt stora problem är positionerna och i går gick hon för många steg på ställandet men nu gick läggandet bra. Så jag har lite o träna på nu tills fredag o i morgon e det redan onsdag, som dagarna går.! Apporteringen gick över förväntan o inkallningen var perfekt o linförigheten kändes bra när hon väl taggat ner sig lite o jag svängde lugnare, så det ska nog gå bra på fredag! Bara platsen som e lite orolig tyvärr, men vi e nog på väg i rätt riktining :)
Sen hade jag m mig lille Cocos som jag tränade lite m också, tog nån inkallning o läggande under gång! Hon e så duktig den lilla Fluffsan :) Sån hyperhund!
Tog tyvärr inga bilder för jag glömde givetvis kameran hemma :( Får bli en gammal bild."Köpte den största bädden men nej - inte till en briard inte!"


O nu har jag äntligen kommit fram till vad jag ska spara mina sparade pengar till! Jag har länge kollat på resor o nu har jag hittat en utav mina drömresor!! Jag ska till Madagascar - Lemurernas Rike! Kommer säkerligen bli resor innan den men den ska jag på så snart jag har pengar!"Ett av de bästa djuren som finns - Lemur!""Jag på parken m en lemur!"


Dagens tävling!

I dag vaknade jag o det var halvdåligt väder o jag hade mensvärk o mådde illa o tänkte skita i tävlingen, men att sitta hemma o inte ha så mycket o göra hade bara gjort allt värre så jag o Kimba packade in oss i bilen o begav oss till Hörby för en rallytävling!
Träffade en del jag kände där så tiden gick snabbt o de låg himla bra till i tid. Jag har aldrig sett så många startande ca 30 st i nybörjaren o kanske 20 i fortsättningen o 10 i avancerad. Men vi hamnade ca 1 timme före i planeringen så det kändes inte så segt som jag trodde det skulle bli. Bra arrangerat!!
Jag värmde upp bra o det mesta kändes bra. Så vi debuterade i fortsättningsklassen igen :) Vi fick 93 poäng och hamnade på en 4de plats. Kan väl inte säga något annat än att jag e nöjd!! :) Domaren var visserligen väldigt snäll, för jag hade inte dömt så haha xD
"Vår tävling o jag e supernöjd! :)

Mer om helgen!

Som sagt, Vi var nere i Trelleborg o lyssna på bra musik. Mera rock hade uppskattats men det hoppas vi på nästa gång!"Ani o Erika var snälla o följde m :) Trevligt hade vi!"

Igår var vi o kollade på 2 afrikanska band. 1a bandet var skitbra men andra bandet var jättetråkiga tyvärr."1a bandet!"


Helgen i korthet!

I går hämtade jag Erika o Ani sen körde vi ner till 3 lyktor för att kolla på Anna o Peters band. Lika skoj som alltid. Men tyvärr blev vi lite sena o sen skulle jag upp 7 på lördagsmorgon o jobba lite så vi körde runt 00.30 =) Får komma ner igen fler gånger!
I dag så jobbade jag då o sen åkte jag in till Erika o Ani för vi skulle kolla på Afrikansk musik på pildammsteatern. O sen gick vi på en afrikansk fest hos Ani´s kompisar eftersom han e afrikan. Det var väldigt spännande! Så himla trevliga de var!
Nu ska jag sova för jag ska upp o tävla i morgon! Längre uppdatering i morgon :) Hej hopp!

Shopping i Trelle!

Var o hämtade Angelika, min kusin i dag o sen körde vi til Gisela o hämtade henne sen åt vi frukost på systrar o böner i Trelleborg. Sen gick vi in på Valen. Det blev 2 byxor o 2 linnen, 1 halsband o 4 skivor. Takida, Mötley Crüe, Twisted Sisters julalbum och Alice Cooper!"Nyshoppat!"


Hittade även bilden på Lord när han hjälpte mig att bada Kimba när vi kom hem från Yddinge i onsdags!"Skyddad frånvattenmonstret Kimba!"

Filmer från terrängkörningen!"På väg ner från en brant sluttning!"

"På vippbrädan!"

Badbuddys!"Kimba hämtar en dummy i sjön!""Finafina Pelle!""BILDBEVIS - Här simmar Kimba över Pelle....!""Vackra fina Kimba!""Snygga Pelle!""Kimba står i startgropen att hämta!""Lite spännande. Pelle hade dummiesen o Kimba ville ta den men Pelle gav sig inte så de stod sådär o morrade på varann ett tag, till slut tog Pelle den o gick i väg o Kimba vågade inte gå fram o ta någon av de i närheten av Pelle!""Sen tog han båda dummiesarna o Kimab gick inte fram till honom o tog de. Kolla hans min! Han e för söt!""Sen fick vi slänga ut båda dummiesarna så de kunde hämtar varsin så Kimba slapp dränka Pelle o så Pelle fick en chans att få tag på nån, HAHA!""Jag stor o fiskar in in dummy för Kimba vill ju aldrig ta in den till mig!"


Dagens träning!

ÄNTLIGEN!!! Nu har vi köpt nu router OCH modem. Verkade som om båda två var i sönder.. Så nu fungerar datorerna till o m bättre än innan så nu ska här uppdateras!

I dag träfades Anna, Malin, Linda o jag o tränade i en skog vid en sjö. Det gick bra. Jättenöjd med platsen faktiskt! Där skyndar vi långsamt :) Sen började jag m linförighet och det gick faktiskt väldigt bra. Kimba var taggad o uppmärksam på mig. Lite snea positioner men hon sätter sig nu utan att jag behöver säga sitt eller fot, oftast iaf! Sen tränade vi på läggande under gång och det gick också bra. Ska träna lite mer på det hemma o berätta för henne att nu ska vi ligga o även på apporteringen så hon är förberedd på vad hon ska göra. 
Vi avslutade med 1 apportering som gick kanon så jag är mer än nöjd!

 

"På vägen tillbaka var hundarna lösa!"
Cookie främst, sen Kimba o sist Guinness"Sen när Pelle släpptes skulle han hela tiden springa i från stigen mot en sjö som låg i närheten... Labrador...!""Mysiga hundar allihop :)!""Hon var ute i alla buskar o blev full av kardborrar o andra saker som fastnar överallt, min solstråle!"

Anna hade även tagit med kanelbullar (som hon lovat att bjuda på i mer än 1 år. För vissa går det inte så snabbt, HAHA.) Men de var iaf jättegoda så det var väl värt att vänta på. Tack!

Bilder från Kolmården!"Älg som hoppade ner o bada!""De hade Vitkindade gäss!"
(Vet inte om de ska räknas in i min samling =P)
"En giraff m lång tunga!""Jag o Gisela!""Surikater... Cocos släktingar...!""Så fin surikat!""Vithandad gibbon!""Silkesapa!""hihi en tiger!""De dansade m sjöbjörnarna..! Skitcoolt!""Vackra snöleoparden!""Badandes Kapybaror, världens största gnagare!""Näshornsfågel!""Berguven e bra på kamuflera sig!""GAM!""Vacker Harrisvråk!"

Terrängbilen!"Jag vid bilen vi körde. Det var vid kolmården utanför safariparken!"


Äntligen hemma :D

Så nu har vi kommit hem o har ätit. Nu tänkte jag göra en lite längre uppdatering, om mitt internet vill som jag dvs!"Första dagen vi skulle på Kolmården lämnade vi våra hundar på ett hunddagis 2 km därifrån. Det var första ggr vi lämnade de o här e de i sin utebur när vi hämtade de!""De hade en jättebur som i ena delen hade en stor soffa.....!""m en gång i mitten så de kunde gå ut o in som de ville och....!"" och en fotölj i andra delen. Vi fick den stora för de var 2 st + att de skulle kunna gå ut o in som de ville iom Cocos problem. De hade det jättebra där, där var jättefint o de som hade det var jättetrevliga!""På sista stället vi bodde kunde vi göra en hage till hundarna, det var mysigt :)!""Jag o pappa körde terrängbilar, det var sååå skoj!!! Denna vippbrädan skulle man upp för o köra nedför sen!"
(pappa kör o jag fotar)


Nu kan jag inte lägga upp fler... Men de kommer efterhand!!

Lördag

igår o idag har vi varit på Kolmården, där var så fint o bra! Fick se en himla massa roliga saker, mer om det o bilder när jag kommer hem :)
Imorgon ska vi köra hem! Det ska bli skönt o komma hem =)
Kommer kanske lägga in bilder i morgon, annars blir det på måndag =)

Grattis!!!"I dag blir Cocos 1 år. Nu är hon en stor flicka :) Hon har till o m börjat löpa nu på semestern, sitt första löp!!"

I Norrköping..

Har inte uppdaterat de senaste dagarna, vet int evarför har bara inte blivit så :)

Ni sitter jag iaf i Norrköping för i morgon o på lördag ska vi gå på kolmården =) Har väl inte hänt så mycket de senaste dagarna bara som innan, har läst, spelat gitarr, gått m hundarna, solat o fiskat krabbor o tagit det lugnt =)"Här sitter vi i kanoten, nicklas, jag, Kimba o pappa!""O igen, hon var sugen på vatten hela tiden men vi höll oss vid kanten :)!""Pappa gick ut m henne lit eför hon fick inte bada själv, där var mängder m brännmaneter + att vattnet var så salt att det var så äckligt, men det märkte inte Kimba tyvärr!"

Dag 5 o lite 6!

Igår var vi och red. Det var så skoj o underbart!!! Tyvärr så dog batteriet i min kamera ganska snabbt men här e några bilder."När vi stod o väntade på att morgongympan skulle börja så såg jag en fågel som flög in i en glasruta o föll ner död direkt :(!""Gisela på sin häst :)!""Alexandra på sin!""Fr v, Alexandra, jag, Angelika o Gisela!""Angelika på sin flodhäst..!"


I dag har vi varit nere vid havet och paddlat kanot för första gången. Hundarna satt i kanoten. Gisela fotade en del m sin kamera men jag har iaf 1 på Kimba i sin flytväst! Alltså kommer fler blider i kväll!"Min vattenglada Fluff!"

Noo...

Fick ett mail i dag från studera.nu

Jag har hamnat på en reservplats... Hoppas många hoppar av så jag kommer m. Anna hur går det för dig??? Har du blivit antagen?

Dag 4

I dag när vi vaknade så åt vi frukost o sen så åkte vi till lysekil för att gå o kolla lite o sen fortsatte vi till Smögen för att köpa skaldjur till mat.  Smögen var en mysig hamnstad :) Sen körde vi hem o åt o efter det spelade vi äventyrsgolf, som var som minigolf fast mycket svårare =P sen spelade vi volleyboll m några norska =)"Cocos vilar!""Min blötnos!""Första gången Kimba frivilligt gick upp o la sig i sin biabädd :) Då blev jag glad!""Så här ser det ut när jag ska sova, Kimba håller mig sällskap :) Gisela o Nicklas fick hjälpa mig o bära ut henne i täcken så jag fick lite plats =P !""Jag o Angelika i bilen på väg till Lysekil, o nu stod vi på en båt över xD!""Pappa stod utanför affärerna m hundarna!"


Dag 3!

I dag så har vi gått en lång runda.. Lite jobbig natur m berg o klippor o skog men när vi väl kom upp så var utsikten väldigt fin. Sen har vi itne gjort så mycket mer. Men i kväll ska vi ner till baren för där ska spela en trubadur =) Det ska bli skoj :D Kanske får lite inspiration eftersom jag har tagit m min gitarr för o skriva lite musik :D"Kimba o pappa sitter o kramas!""Jag o Kimba på en stor sten!""Gisela o Nicklas med utsikten från toppen!"Vill passa på o säga också att jag läser era bloggar men kan INTE kommentera ;S jätteskumt för den verifikationskoden syns inte. Får kommentera massor när jag kommer hem! Tjingeling!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

i kväll så skulle vi ju ner o kolla på trubaduren men han spelade keyboard så då var det inte intressant längre så då gick vi o hoppade på en luft kudde bland alla andra små barn o sen blev vi så varma så vid 22 bytte vi om o gick o badade i havet :D

Dag 2

I dag så har det inte hänt så mycket, det har regnat konstant Hela dagen. Det är inte så skoj. Så vi skulle åka in till ett sommarloppis där det var skyltat om o upptryckta lappar överallt. Så när vi kom dit var det ute i ett trångt område nere i en liten del av ett garaget där man knappt fick plats o vända inne xD så besvikna alla blev haha. Sen blev vi lämnade på ett shoppingcentrum eftersom vädret var så dåligt men där var det inte skoj =P
Sen när vi kom tillbaka så tog jag hundarna o gick en runda =) Följde en vandringsled på 4 km, men när jag gått o gått så kom jag upp till toppen av ett berg m finfin utsikt, men så var där ett kryss o en pil tillbaka så jag var tvungen o gå samma väg tillbaka. Det var lite tråkigt.
Nu har vi ätit o spelat bubblan o snart ska vi se på film. Tror det blir -twilight, igen!"En som man kan lita på i vått o torrt, min bästa Fluff :)!""Vägen som ledde upp till en skogsstig!""Hundarna som beundrar utsiktien!""Satt på ett träd i skogen!""Haha inte så stor när man e blöt!"

Det var en jättemysig runda =) Hundarna skötte sig helt perfekt, de drog inte alls förutom lite på hemvägen då Cocos visste var mamma var =P Annars var de så duktiga!

Uppe i Uddevalla!

Nu har vi kommit upp till Uddevalla o satt uppe tälten o fixat maten! Det bästa är att här finns trådlöst nätvärk *wihoo* Så n

Lite kort om tävlingen i går så var jag där runt 18 o dte var på tok för tidigt. De körde en omvänd  ordning så de började m avancerad o sen blev det banvandring för fortsättningen o sen var det prisutdelning för de 2 klasser innan vi hade banvandring o sen runt 20.30 började vår klass gå :) Jag hade startnummer 17 som sagt o det var sist så det var lite segt, men banan var helt okej o när jag började gå m henne så gick det skitbra! Tappade fokus emellanåt men inte alls mycket. Jag fick henne m mig hela tiden o allt gick så himla bra, så det slutade som sagt på en 2:a plats o jag var sååå nöjd!! :D"Tror Kimba fick en extra kick av vattenmelonen :)!""Det blev ingen fotografering för nybörjarklassen så jag o Kimba gick upp där själv ändå :)!""1 rosett mer o en rallyskyltpris i mitt prisskåp!"
Nu e jag taggad haha"Jag o Kimba ska sova i förtältet så här provsover vi sängen. våran lilla myshörna :)!"

Wiiihooo!!!

Jag o Kimba kom på pallplats igår!!! 2:a plats m 97 poäng!! Kimba var såå duktig i går! Så stolt över min FLuff.. Bilder kommer så småningom!! :D
Jag hade hela hejarklacken m mig!
Kul även att Jenny o Zorro tävlade :) Tyvärr hade vi båda nr 17 i olika grupper o trävlade samtidigt så jag såg bara slutet, men det såg väldigt bra ut! Godkända blev de iaf!! Jättebra jobbat!

Nu ska vi köra! Ha det fint så ska jag försöka uppdatera när jag kan!

Bilder!"Kimba står redo för att hämta en dummy!""Pelle letar efter dummiesar i luften o Kimba står fortfarande i startgropen!""O nu e Kimba i väg!""Varsin dummies för en stund iaf. Pelle som inte kan göra 2 saker samtidigt, hihi :)!"
"Kimba släppte sin dummie när Anna skulle kasta den andra till de!""Kimba plumsar efter!""Bushundar =)!""Sötaste Pelle!""Badkompisarna!"

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo"Söta bruna labben!""Jag fick vara med o kolla på när en valp blev döpt nere hos Birgitta förra veckan, Waterfly´s PisseNisse!"

Låååång uppdatering! utan bilder :(

Det fungerar inte riktigt bra här hemma m internet än. Antagligen e det routern det är fel på. Ska fixa en ny sån efter semestern. Åker på Torsdag o kommer hem söndagen efter =)

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Jag har iaf beställt 2 böcker. De träningböckerna som Anna visade när vi tränade. Hur man lär in olika moment. Jag beställde både 1 o 2. Nu slår jag på stort. Ska även ta reda på mer om brukslydnaden men det kommer så småningom men ska läsa mer om det iaf =)

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

En annan sak som mamma berättade var att Cocosen hade råkat fastna i Kimbas bärnstenshalsband o det hade dragits åt 1 varv runt hennes lille tass. Så när mamma hittade de så sat Kimba upp m huvudet jättelångt nere o Cocos satt o höll upp sin tass. Kimba e alltså verkligen för snäll :) Tur hon vet när man ska vara lugn o det verkligen gäller.

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Labbesjuk? Kimba vill säkerligen ha en vattengalen brun labbe kompis sen. Nu har jag kommit på ett namn till honom (gäller o vara ute i god tid) Det passar perfekt till en brun, robust labbekille. Men det värsta var att jag råkade kalla en brun labbe på pensionatet för det namnet jag går o tänker på hela tiden.. Lite skada känner jag mig. haha

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 

Sen blir jag lite förbannad.. När man köper en hund så gör man det förhoppningsvis för att man gillar hundar, vill ge den ett långt o lyckligt liv. Vissa bara till sällskap, andra för o jaga, träna, tävla. Ja det finns massor utav anledningar o skaffa en hund. Men det absolut snällaste man kan göra mot en hund är att hålla den i bra vikt. Sånt kan hundarna inte reglera själv som vi människor. Har hjälpt till på lite hundpensionat o där e SÅ många feta hundar. Sånt är inte snällt. Likaså deras klor. För att de ska kunna röra sig ordentligt så kan man inte låta klorna växa så de börjar snurra o vända sig. Sånt borde vara en självklarhet, men inte för alla.. Såna borde inte ha djur. Finns flera såna saker men det gör mig mest förbannad.. Det är en skyldighet när vi skaffar djur. Det är inte hunden som väljer att komma till oss - det är vi som väljer att skaffa hund.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Sen så i dag var jag hos Jenny o vi gick en runda m Zorro =) Det gick faktiskt bra. Det är lite m de olika rutinerna som de har tillsammans som jag int evet om men annars gick det faktiskt bra :) Zorro blev dock lite förvirrad när vi var 2 st som var ute o gick m honom o kallade på honom o gav godis osv, blir nog lättare då man e ensam m honom då har han bara mig att fokusera på. Gick o kollade på Jenny om det verkligen var mig han skulle till o så han gjort rätt osv :) Han e så söt!!

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Sen så tänkte jag avsluta m o fråga om det finns något intresse av att jag ska ha en Rallykurs här hemma som i våras? Tänkte så fall om det finns några som vill så kan vi köra på o fortsätta lite. Så hör av er så jag vet så fixar vi det i sensommar/höst igen :)

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Nu i kväll var jag m Kimba, Pelle, Anna o Peter o badade i yddingesjön! Det var mysigt o våra hundar var lika galna om inte värre än förra gången. Jag ber om ursäkt för Kimbas dränkningsförsök på Pelle. Hoppas han har repat sig från chocken *haha* Bilder kommer när mitt internet vill samarbeta m mig! :)

Nu ska jag o sova! Tjingeling!

Valpkär....... Nä då!"En massa vuxna bruna labbisar (6st)!""Kanske blir en brun labbe sen!""Kärlek!""Den första bruna labben jag träffade o han charmade en direkt, the one and only Pelle!""Busvalpsing!""Såna underbara valpögon.. Man smälter..!""Redo för bus!"


Tacktack för jag fick fälja m i går!! Det var så himla skoj! Trevligt sällskap, fina hundar o underbar valpdoft!!

Randombilder som väntat länge på uppdatering....!"Kimba o Pelle badade o apporterade tillsammans :)!""Plumsplums - Vem hinner först till dummiesen?!""Det var Pelle men de kan ju faktiskt bära den tillsammans tycker Kimba!""Världens bästa badkompisar!""Haha, sötaste Pelle som finns!!""Gisela o Cocos myser vid köksbordet =)!"

Uppdatering!"Kimba på promenad!""Mamma o Cocos på promenad!""Häger på flykt o våran hage!""Solnedgång :)!""Ett vilset o ensamt kid i hagen!""Kidet i solnedgången!"

Ska inte ta ut min glädje igen när det delvis fungerar... Uppdateringar kommer efterhand...

glad i onödan,...

Tog nog ut glädjen i förskott.. De första bilderna gick bra o lägga in o nu..?! Vad hände nu?
Får försöka hitta nytt fel o rätta till.. MÖG m saker när det itne funkar!

glad i onödan,...

Tog nog ut glädjen i förskott.. De första bilderna gick bra o lägga in o nu..?! Vad hände nu?
Får försöka hitta nytt fel o rätta till.. MÖG m saker när det itne funkar!

Hundbilder!"Cocos o grannens hund, Blondie!""Söta lilla Blondie!""Världens finaste Cocos!!""Kimba o Cocos i gräset!"

YES!!!! Äntligen!

Fått internet till o funka!
Här kommer bilder sedan förra evckans bad de som jag inte fått in än o under dagen kommer en massa uppdateringar!"Finaste Pelle i solnedgången =)!"
"Alla 4 hundarna, Guinness, Pelle, Kimba o Cookie!"

RSS 2.0