Star =)

Idag var jag o red hos Susanne, hennes finfina Star!"Susanne o Star!""De igen!""O igen =)!""Flygplan =P!""Fina Star o Susanne!""Jag o Star!""Vi igen =)!""O igen =P!""Åhh vad mysigt det är att rida!""Susanne o Star igen =)!""Finaste Star =)!"

Nu har jag massor utan träningsvärk i mina ben men det är det absolut värt. Star är mysig o helt underbar! En riktig tryggvehäst! Det är inte lätt för honom när han är van vid Susannes ridning o sen hoppar jag upp på honom o rider på mitt sätt men han är så snäll :)


...


Wise...


Dagens träning m Kimba <3

Var ute en snabb runda på träningsbanan.

Det blev lite slalom från båda hållen o det går super. Det är inne i en bana då Kimba är så stressad och vill bara springa och hoppa som det inte funkar. Men ska iaf börja utveckla på vår nivå. Ett hinder o slalom. Slalom o sen ett hinder för att få henne att kanske så småningom kunna det i en bana. Men så börjar hon bli gammal o frågan är om jag vill avancera i våran agility. Det är kul men jag kanske ska fokusera på allt annat jag tränar... Svårt...

Men slalomen gick helt perfekt från båda hållen iaf!
Sen tränade jag lydnad. Vårt fria följ är ju hur bra som helst. Så bra det går. Hon älskar att träna positioner! O det blir bara bättre o bättre. Våra stegförflyttningar är verkligen bra! Förutom bakåt men de tar sig!!

Sen tränade vi sättande under gång och det går också jättebra! Inkallning med stå lekte vi också med! Vilken fart o vilket stopp hon gör!

Tränade även lite freestyle! Ska nu under vinterhalvåret försöka sätta i hop ett program. Har 2 låtar att välja mellan o ska kolla lite mer! Men det hade varit så kul. Inget som tar på hennes kropp m hopp o sånt utan bara samarbetet! Hade också varit såå kul att våga ställa upp i en tävling =)

Men dagens träning gick iaf väldigt bra!! =)Mitt söthjärta <3


Test 7

Den sista är vanlig Ica:s naturligt mineralvatten. Det jag har gillat med de flesta från Icas sortiment är att där inte är så mkt kolsyra förutom i den ena där det knappt var något alls!
Denna naturella har de lyckats väldigt bra med! Känns å andra sida inte att man kan misslyckas med sån men lagom med kolsyra och den var god.

Betyg: 5 flaskor av 5!"Kan det vara så att det braiga satt i den svarta färgen som flaskan fick??? ;)


Test 6

Idag var det Ica:s äpple/tranbär som stod på tur! Den lukade inte så mycket fast däremot smakade den destu mer. Man kunde smaka de gröna äpplena och något beskt/surt som antagligen är tranbär. Men jag vet ju inte hur tranbär smakar men tar förgivet att det är tranbären som sägs ska vara där i. Man fick iaf ingen konstig eftersmak!

I betyg får den 1 flaska


Test 5

För några dagar sen var det Ica:s Svarta vinbär som jag provade. När jag öppnade den så var där ingen eller liiite kolsyra. Så ska det inte vara!!
Den luktade precis som den smakade o det var lite surt o nä inget som föll mig i smaken.
Eftersmaken var inte alls god...

Besvikelsen på kolsyran o dålig eftersmak gör att den är obedömbar... Inga flaskor alls får den!


Glada o månen =)"Rödglada =)!""Månen!""Igen!"


Tävlingen i söndags!

Ska skriva lite kort om min tävling i söndags. Det var i lydnad på klubben m Carina som domare! Jag hade höga förväntningar eftersom de få gångerna jag tränat innan hade gått jättebra verkligen.
Men det började med att Kimba nollade platsen. Lite ledsen blir man klart men det var väl ganska väntat. Känslan i kroppen var att vi nu skulle fortsätta o ha kul. Vilket vi hade men ändå innerst inne så hade jag ändå en liten känsla utav hopplöshet eftersom vi ändå aldrig skulle komma upp till mitt efterlängtade första pris. Men vi genomförde tävlingen med dessa poäng:

Platsen: 0 - sitter upp, lägger sig
Fritt följ: 8 - före, sakta sitt, DK arm
Läggande: 9 - sakta ligg
Inkallning m stå: 6 - DK flera, tempo in, avslut - sitter ej
Rutan: 10
Apportering: 9 - tempo
Fritt hopp över hinder: 9 - DK sitt
Fjärridrigering. 10
Helhetsintryck: 9 - Trevligt ekipage, jobba på plats --> bättre samarbete

Med ett slutresultat på 140 poäng =) Jag kan inget annat än att vara nöjd! Tänk vilken hund jag har! Nu tusan ska det tränas plats o inkallning m stå! =)

Test 4

I dag var det Ica:s Hallon/Grapefrukt som skulle testas. Den luktade väldigt sött och mkt frukt men jag kunde inte placera just vilken frukt som luktades. Den smakade väldigt friskt och hade en smula smak utav hallon och man kunde även smaka lite sura grapefrukter. Eftersmaken var väldigt sur och med lite känsla utav oblaten man tog i kyrkan när man konfirmerades. Sen om det är bra eller dåligt är nog upp till var och en som dricker den.

Hallon/Grapefrukt får bara 2 flaskor.


Test 3

Tredje smaken är Ica:s Apelsin/Granatäpple. Den luktade jättegod, känner så väl igen doften men kan inte placera den. Den luktade godis eller glass av något slag. Nu vet jag ju inte hur granatäpple smakar i vanliga fall men blandningen mellan apelsin o granatäpple blev iaf väldigt bra. Apelsinsmaken kände man tydligt och även något annat som då måste vara granatäpple. Så det gjorde Ica bra.

Den får faktiskt så många som 4 flaskor!


Test 2

Nästa smak är Ica:s Citron.
När jag öppnade den så kom där ingen såndära stark och konstgjord lukt. När jag luktade på den så luktar den rengöringsmedel/wc-rent. Inte så fräscht att dricka det men vad gör man inte.  Jag är inte så glad i citronsmaken på drycker och denna var absolut inget undantag. Den luktade inte bara rengöringsmedel utan lukten satt också i smaken. Inte för att jag smakat rengöringsmedel men hade jag gjort så hade den smakat så hära!

Alltså så får Ica:s Citron bara 1 flaska.


Litet test =)

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera min blogg så gick jag o tänkte och kom fram till att jag ska göra ett litet test. Jag har köpt hem alla de olika smakerna och ska nu skriva lite vad jag tycker om de. Om de smakar som de ska .

När jag sen var på Ica idag så såg jag att Ica hade sina egna smaker så givetvis så köpte jag de också för att jämföra om det är lite så att det är att man får vad man betalar för.

Idag började jag med att prova Ica:s Päron/Äpple.
Direkt när jag öppnade den så pös den inte så mycket och genast kom där en skarp och konstlad lukt. Sen smakade den väldigt mkt fast om den smakade päron eller äpple är tveksamt. Den hade en liten smak utav typ cider fast avslagen. Där var inte så mycket kolsyra heller. Den smakade mer päron än vad den smakade äpple. Smakade man riktigt efter så hittade man ett och annat äpple där också. Eftersmaken den var tunn och ganska inte så god.

Så utav 5 flaskor så får den faktiskt bara max 2 tyvärr. Får hoppas nästa smak är bättre =)Skrivit igår!


RSS 2.0