Min fina Fluff!"SKulle bädda om min säng igår, det gick inte så bra xD!""Andra brukar komma ut ur garderoben, jag tycker Kimba ska komma ut ur kylskåpet!""Naaww sån skyldig min...!""Så här ojämna är Kimbas öron egentligen - charmtroll!! I väntan på att komma in till rehaben!"

Kräk!

I går kräkte Cocos i mammas toffel.. Haha så skoj det var. Det rann ner o la sig framme vid tårna xD ojoj oj så skoj!


Usch o fy för Cocos.....

Ja så tänker nog alla Sveriges fästingar. Cocos har inte haft 1 enda fästing medns Kimba säkert har haft 10 st!!! I går tog jag en som precis satt sig o en som klättrade på henne. I dag när vi nyss kom hem från promenaden kammade jag igenom henne o hittade 2 st som klättrade o Cocos m sin stora fluffpäls har inga alls ;S konstigt. De tycker helt enkelt inte om henne."Äckligare djur får man leta efter....."

Fransk NakenBriard!

Före:"Älsklingshunden nr 1!""Fluffsan <3!"

Efter:"Nynerrakad o stilig. Ska klippa svansen m sax sen!""Min finis <3!""Kimba m sin rosett sen i dag som jag köpte!"

Utställning i Skurup...

I dag var det utställning i Skurup. Vi hade tränat mycket m att ställa upp henne bra o tyckte att vi börjat få kläm på det dära. Men det tyckte inte domaren..

"Feminin tik med trevligt huvud och uttryck.
Acceptabel hals.
Alltför överbyggd och dåligt vinklad bak och fram
vilket också syns i rörelsen.
Acceptabel päls o färg""Kollar bettet""Linslus - kollar i kameran även när vi springer, haha!""Ställa sig framför domaren!""Min stjärna!""Inte ens m sitt vackra huvud kunde hon charma domaren!"


Jag är iaf jättenöjd m våran insats i dag :) Min hund är o kommer alltid vara finast. Fluff <3

Rådjur i hagen!

Såg för någon dag sedan ett rådjur i hagen. Inte för det är så konstigt för de e där ofta, men å tog jag kameran o gick ut för o fota den lite :)"Hon stod o kollad epå mig länge o sen åt hon lite o nu har hon maskrosor i munnen :)!""Sen ställde hon sig o kissade xD Det har jag aldrig sett förut!"

Flitiga jag...

Nu har jag precis kommit hem från min o Kimbas runda. Som vi JOGGADE störe delen av, inte på 101:an o inte förbi hästarna som de höll på o borsta men resten, kanske minst 2 km!! OJOJOJ det ni ;) haha. Nu e vi lagom trött o varma. Sen stretchade jag givetvis lille Kimbas ben när vi kom tillbaka så hon inte ska få träningsvärk, sånt i viktigt :)

Nu sk ajag fortsätta spela Guldkompassen ett tag innan jag ska sova o sen e det dags för utställning i morgon!! Tjoohoo!

Näää!

Fick ett mail i går utav Lommas BK. Jag anmälde mig dit för att få domaren, Lollemor som dömde oss i Veberöd. Hon var snäll o bra m poängen. Så i går när jag läste mailet så var det en del anmälda så jag o Anna har kommit i grupp B dvs. Vi har inte Lillemor som domare utan någon annan... KUL!!... Typiskt! haha

Var i torsdags inne på ribban o tävlade i Rally. Jag fick startnummer 2 men 1 strök sig så jag började. Jag gillar få tidiga starnummer så jag var mer än nöjd! Första halvan gick skiiitbra! Sen vet jag int evad som hände, Kimba slog på sin segknapp o ville inte sitta Front o inte backa bakåt o sitta o inte gå runt mig, jag fick locka o locka o locka utan större resultat men vi tog oss runt banan till slut men blev inte godkända! Börjar fundera lite smått fall det har lite m henne vall o vaktinstinkter som gör att hon har lite koncentrationssvårigheter. Jag vill tro det iaf HAHA.

Det gick ju desto bättre för Anna o Pelle. De kom 5a! o vår gamle granne Annika kom 4a. O Susanne från svedala m Tarzan vann! Grattis till er! Så skoj!

I morgon väntar en utställning i Skurup. Efter det har jag planer på o raka ner Kimba. Spännande! :D

Får se när nästa uppdatering blir. Jag har nämligen blivit biten. Jag kan knappt släppa tvspelet. Det är skoj o klurigt! Spelar guldkompassen på PS2. Kan verkligen rekommendera det.!! haha

När jag inte spelar tvspel har jag blivit biten av något annat. En vampyrbok. Twilight som kom på film nu i våras eller vintras. Såg filmen o läst böckerna. Är på min 4de o sista bok i den serien.. SÅÅ bra. Längtar tills November då 2an har premiär på bio!!"Snart!! Fast svansen ska inte vara så kort :)!"

Rapsbilder i det fina vädret!"Lille Cocosnöten <3!""ÄlsklingsFluffen <3!""Minminmin Kimba!!"

Det var en gång...

Nu när Cocos var valp har vi varit så noga med att hon inte får ha några leksaker m något hårt på som hon kan tugga o få i sig. Varje gossedjur har vi känt igenom o kollat så ögonen e sydda o inte utav knappar o hennes leksaker ska ha varit alla delar i hopsittandes så hon inte skullat få i sig något olämpligt...

När jag i går städade mitt ena rum så hittade jag på väggen, Kimbas första gossedjur som hon fick, Nasse!"Här e Kimba som liten valp m en Nasse när han var ny :)!""Så här såg han ut när vi tyckte att hon hade dödat honom tillräkligt!""Cocos var väldigt nyfiken på den!""Kimba också, undra vilka minnen som kom tillbaka till Kimba när hon såg den xD!"

O det värsta utav allt:
"Ögonen var gjorda utav plast m skruvar på baksidan xD HAHA stackars Kimba, sånt monster hon var när hon var liten, att vi inte tänkte på det!!"

Lite kort om det senaste...

i Fredags hade jag avslutning på min rallykurs! Tack till alla er frivilliga som ville vara mina försökskaniner till min första kurs!
"Vi hade tävling på Evelyns bana. Det gick skitbra för alla!"


På söndagen var det tävling i Lund. Tänkte när jag vaknade att jag struntar i det men det blev att jag åkte iväg ändå, blev hämtad av Anna o Peter o Pelle! Efter allt så e jag väldigt nöjd m min o Kimbas tävling o ett STORT Grattis till Camilla som vann o Anna som kom 2a.!!"Såna resultat gillar vi!""Anna o Pelle!""Jag o Kimba!""Camilla o Nouchi!"
I måndags fick jag äran att passa lilla Pelle :)


I går var det tisdagsträning. Mådde inte alls bra men beslutade i sista stund att köra dit ändå, vilket jag inte skulle gjort. Det gick inte alls bra, men tänkte lite o ska börja träna Kimba på ett lite annat sätt. Ska börja m det idag.!"Var nere i Trelleborg i dag så vi fixade ett kort som ska upp på klubbens tävlingsbarometer!"

Fredagen den 15!

Då ses vi hemma hos mig för avslutning kl 18.00. Vi har en liten tävling o sen grillar vi o äter o dricker gott! Medtag eget att grilla, resten fixar vi. Dvs tillbehör o annat till maten + dricka!


Tävling i Svalöv!

I dag åkte jag o Malin till Svalöv o tävlade. Det var en bit dit o kartan stämde inte helt 100 men vi hittade o då gick vi o anmälde oss. Vi var bara 8 i klassen, Malin fick starnummer 2 o jag 3 o Emma 5.
Det blev 1 platsliggning.

Platsliggning: 10
Tandvisning: 10
Linförigheten: 6
Läggande: 6,5
Inkallning: 9
Ställande: 8
Apportering: 6
Hopp: 10
Helheten: 7

Summa: 161!

Det slutade med 1a pris till båda o pallplats 1 för Malin o 3 för mig!
Jag var inte alls nöjd m dagens tävling, det kändes inte alls bra o småräknade på poängen innan o de såg inte lovande ut. Så när det var dags för prisutdeling o jag inte kommit bland de 4 sista blev jag orolig att de glömt mig. När de ropade upp 4an blev jag besviken för 4a vill man inte komma xD När de sa, på 3de plats m 1a pris då var jag glad! O Malin vann! Så himla bra det gick för de!!! GRATTIS MALIN! Det var ni väl värda! Så fint det såg ut för er!"Emma o Elsa, Jag o Kimba & Malin o Guinness!""Inte tusan trodde jag att jag nästan nånsin skulle komma på pallplats. Nu har vi lyckats 2 ggr på 2 tävlingar. En tävling m 1a pris. Dock var ju Svalövs pris ganska fult men det e ett pris iaf!"

uppehåll

jag har ingen ork eller lust att uppdatera min blogg.. återkommer när det känns bättre. kanske uppdaterar små korta ibland.. tjohoo!

Fler bilder sen Helsingborgtävlingen!"Tandvisning!""Litelite uppvärmning innan!""Linförighet!""Linförighet!""Läggande under gång!""Redo för inkallning!""Avslut på inkallningen!""Ställande under gång!""Apportering - hon håller den!!!!!!""Hopp!""Elsa - Kimbas halvsyster!""Tackar o skakar hand m domaren!""hahaha såå glad jag var!!!""På prispallen!! Emma kom 1a m Elsa o jag 3a m Kimba - bra reklam för briarder!!!!"


Tacktacktack ANNA som ställde upp som fotograf!!!

Nytt försök!! Filmerna från stranden!"Nu har Kimba eller ja, en bit innan fått syn på stranden o jag hade problem o hålla henne tills nu när hon äntligen fick klartecken att springa till vattnet!"
"Här e filmen där Cocos står lite chockad av vattnet o Kimba kollar på Cocos kollar på oss, går till Cocos precis för att visa att det e henne vi kallar på =P!"

Skanörs vattenodjur???

Var på stranden i dag! Kimba blir galen när hon hör vattnet!! Kommer 2 filmer när de väl lagts ut på youtube, det tar lite tid. Ena gången Kimba sprang ut  vattnet följde Cocos efter o förstod inte hur långt ut hon hamnade så hon fick vatten till magen o sen blev hon nog lite chockad för där stod hon länge innan hon kom in o mamma kallade o kallade men efter en stund kom hon sakta inåt när hon märkte att det blev grundare o grundare. När vi kallade så försökte Kimba hjälpa Cocos ser det ut som. Ni får kolla på filmen sen! Här e lite bilder iaf!"Rejsar i vattenkanten!""Nu var de ute på djupt vatten tyckte Cocos!""Där står Cocos o Kimba håller henne sällskap!""Härligt!""Stackars chockade lille Cocos!""Sen höll hon sig lite längre in på stranden en stund!""Våta fluffhundar!""Hon har blivit så lycklig!! Min lilla älskling!"

Tillbaka från Västerås!

Direkt efter tävlingen i fredags så åkte vi upp till Hallstahammar på en camping där. Vi var uppe runt 20.30 o då var hundarna riktigt trötta på o åka bil.. o vi människor m för den delen!
På lördagen så körde vi till Strömsholms slottspark för att träffa Cocos syskon o mamma. Det var trevligt o det var skoj o se hur hennes syskon såg ut o betedde sig! Så där sprang de lösa i ca 2 timmar. Sen åkte vi till Strömsholms djursjukhus för ett besök på Veronica, uppfödarens arbetsplats för hon jobbar som djursjukvårdare.
Det var väldigt intressant eftersom nu till höst ska jag läsa upp mina betyg som jag har G i o sen söka till SLU till våren till djursjuksköterska. Ska även ta reda på liknande utbildning fast i Köpenhamn. Därför var det extra skoj att höra vad hon arbetade med o fick göra o kolla runt där. Där var väldigt fint o de hade ett eget väntrum och 2 undersökningsrum till de som skulle avlivas o i de rummen var där inte så streilt o sjukhusaktigt utan där var vackra tavlor på väggarna o mysbelysning o jättefint! När man kom in där var där verkligen Lugnt!
Sen i söndags, i går körde vi hem o det kändes segt faktiskt, då ville man bara hem!
Lite Kimba bilder:"Min finis!""Strömsholms djursjukhus, taget från bilen för jag orkade inte gå av xD!""Tränade en del på att ställa Kimba bra - det går bättre o bättre. Här m fin bakgrund!""Lite närmre :)!""Kimba fick låna min kudde i bilen när vi åkte hem :)!"

Lyckligast i världen??

I fredags var jag det iaf!!

Då var jag o tävlade i Helsingborg. Först körde jag o hämtade upp Anna o Pelle, men tyvärr så hade Pelle ont i sina tassar o haltade så de fick tyvärr avanmäla sig. Hoppas det löser sig snart..!
Vi kom upp där i bra tid o rastade hundarna o gick in o anmälde/avanmälde o sen var det lottdragning o jag fick nummer 5. Himla bra startnummer får jag säga! Jag kom m i första platsliggningen - vilket inte gick så bra. Hon la sig typ 1 sekund innan tävlingsledaren kommenderade att lägga ner hunden. Sen när vi gått i från de så låg hon lite o sen satte hon sig upp o var lite orolig, sen la hon sig fint igen men gnydde ganska mycket.. O jag som trodde vi börjat komma i från det problemmet men icke. Tandvisningen gick bra. Sen värmde jag upp bara lite lite innan jag skulle in så vi hade lite kontakt o sen körde vi på! Linförigheten har aldrig gått så bra! Läggande under gång gick väl okej - hon la sig iaf! Inkallningen var perfekt, lite sned sitt på ingången men petiteser. Ställande gick super. Apportering - ja vad ska jag säga!! Första gången på tävling hon nånsin tog den o då stod jag där m världens smajl i hela huvudet så tävlingsledaren kollade skumt på mig o då berättade jag att det var första ggr på tävling. Hoppet gick kanon!

Platsliggningen: 0
Tandvisningen: 10
Linförigheten: 7,5
Läggande under gång: 7
Inkallning: 9,5
Ställande under gång: 9
Apportering: 9
Hoppet: 9
Helhetsintryck: 10

Det slutade på 147 poäng o en pallplats nr 3! Jag var lycklig!!"Emma m Elsa - Kimbas halvsyster på 1:a plats o jag på 3:e plats - LYCKLIG""Hihi, jag o mitt pris!"

Sen på vägen hem hade jag lite bråttom för hemma satt mamma o pappa i bilen o väntade för vi skulle upp till Västerås m Cocos på valpträff o då hade vi sån otur att avgasröret på min bil gick av, så vi fick svänga av vid centersyd o efter ett tag o klyddande så tog vi av det så vi kunde fortsätta hemåt."Jag var inte alls glad - nu låter bilen som en raggarbil!"

RSS 2.0