Snaaaart!Dörren är snart klarmålad! Det rosa en gång till i litta grönt!! Toppen!! Blomman o kransen ska målas en gång till :-) Börjar närma sig sitt slut!Toppen målades första gången i den färgen som den ska vara i!


Allt det rosa målades :-) Det känns jättebra!!! :-) 

Wihooo!!!


Nu är dörren målad alla gånger!! Toppen är målad med spärrfärg idag!


Allt det gröna är målat! Bara harpan kvar att målas en gång till :-) 


Nu börjar det likna något! 

Toppens tur!

Idag så tvättade jag toppen med kausitiksoda! Häftigt medel det dära! Hade fått bäst resultat om man sköljt av den men det hade jag ingen möjlighet till men detta blev bra ändå! I morgon ska den spärrfärgas! 


Toppen innan!


Toppen efter o nu står den på torkning! 

Provade även måla den ljusgröna på kuberna bara för o se fall färgen syntes! O det gjorde den! Det ska målas 2 ggr! Men så här blev de första gången! 


Fint! :-)

2 gången målad

Nu har jag precis målat klockan i den färgen som den ska vara i 2 gången. I mitt huvud så skulle den blivit lite beigare men denna var också fin. Dock ser den vit ut på bilden men det är den inte. Tror ändå att det blir bra med tanke på att jag ska måla detaljerna på den :-) 
Pappa var snäll o finea av spegeln i dörren, likaså en blomma som satt på spegeln som nu sattes där en saknades :-) började måla den med "rätt" färg men den släppte så jag får spärrfärga den i morgon :-) 
De färgerna som jag hade tänkt mig att ha fanns inte på panduro så det fick bli några andra. Är lite rädd för att den ljusa gröna inte kommer att synas så mkt men då får jag köra in o köpa en ny :-) 


Nymålad för 2a gången


Här syns färgen kanske bättre men här syns iaf blomman som limmades fast så den får målas senare :-)Dörren - ska som sagt spärrfärgas först! 


Färgerna som jag har köpt till den!

I mitt huvud så är klockan nästan klar fast där är en del mer o göra på den! 

Projekt Prisskåp!

Köpte för ett tag sedan en moraklocka som var alldeles charmig o jättefin! Mitt hjärta smälte o jag kunde inte gå därifrån utan den - jag kunde inte släppa den ur mina tankar! Så eftersom jag inte kom att använda den som klocka så var min tanke spritskåp eller prisskåp! Valet var egentligen inte så svårt! Här kan ni följa dess förvandling! 


Här är den! Charmig! 


Underdelen!


Mellandelen


Och toppen! 

Jag tvättade av den m kaustiksoda, och störst skillnad blev det på underdelen.


Efter kausitiksodan! :-)

Har även målat den med spärrfärg!


Så långt har jag kommit hittentills :-) 

RSS 2.0