Lördag kväll!

Så, nu e jag nyss hemkommen från Natta. Hade velat köra upp o hälsa på Karl lite snabbt men han jobbar o har nog en del att göra så jag får tyvärr vänta enda tills i morgon på att få träffa han. I bästa fall innan jobb. Men åter till min träff hos Natta. Jag åkte dit runt 20-tiden för vi skulle se på Fångarna på fortet. Fredrik Jönsson har gått i samma klass som mig så det är ju lite roligt att kolla på då. Så drack vi te och pratade en massa och sen började en film. "Allt för min syster". Natta sa att den var en snyft-film och jag tycker inte om att se såna filmer med andra för jag gråter bara (helst) när jag är ensam men vi började se den. Första delen innan första pausen var den lite sorglig o jag skojade om att ta in en toarulle från toaletten som jag kunde ha. Jag gick ut på toa för te rinner tyvärr rakt igenom - hittade massor utav toarullar men tog bara in en.... Den fick jag användning för...
De resterande delarna klarade jag inte... Börja snyfta lite tyst o andvände muffet på min tröja men det gjorde ont under ögonlocken så jag fick gå över till papper istället.. Det svämmade över i ögonen o näsan blev snorig o där satt  jag o snörvlade... Usch vliken film. Vad bra den var.. Så sorglig den var.
Men lite utav det jag ville komma fram till var att jag kommer inte i håg att jag gråtit så till någon film som jag sett med någon förut, det har aldrig hänt. Visst ögonen har tårat sig men inte som idag. Harregud! O det jag då vill komma fram till är att det är så himla härligt att känna sig så bekväm o kunna vara sig själv (vilket jag alltid är) men på ett avslappnat sätt som man kan i hennes/Nattas/ditt sällskap! Det är så skönt att ha en vän som du! Det önskade jag verkligen att alla hade! Tycker om dig!

Freestylefilm nr 2

La i det tidigare upp vårt första nummer av freestyleuppvisningen. Här kommer samma nummer fast gång 2.
"Uppvisning gång 2!"

Dåligt samvete...

Jag är en person som ständigt och hela tiden lever i mitt dåliga samvete... För saker jag gör, saker jag inte gör, saker jag borde göra/säga. Det är inte hälsosamt - jag vet men har ingen aning vad jag ska göra åt det.
Är jag ledig en dag o bara ska ta det lugnt, typ läsa, kolla på lost, sova länge o annat lugnt som inte har någon mening får jag dåligt samvete. Jag kan inte sätta mig ner o läsa (vilket jag gillar) utan att känna, nu hade jag kunnat städa bilen, gått m kimba, städat mina rum, träffat vänner som jag sällan hinner med längre eller annat.
Nu sitter jag här på mitt rum, mår jättedåligt. Har haft feber i 2 dagar fast jag jobbade igår ändå men i går kväll var det ännu värre. Vaknade idag o var förkyld, febrig o illamående. Tog en ipren, nässpray o en myspromenad m Kimba men mådde lika dåligt efter o fick ringa o sjuka mig till jobb. Har sååå dåligt samvete för det för sånt gör man inte men det känns int eså fräscht o stå o snora vid kunderna o behöva sätta sig emellanåt för att man får svimningskänslor. Men jag är en person som inte ska bli sjuk.
Så vad har jag gjort i dag. Som sagt gått m Kimba, ätit frukost o kollat på lost o sovit lite. Vaknade m dåligt samvete så jag har fått fixat tvätten o håller på o städa mina rum i slowmotion för huvudet hinner inte m kroppen. Men känns det bra?! Nej.
Usch vilken deppig dag. Så nere jag känner mig."Freestyleprogrammet sen jubileét!""Fiskmås som jagar mask!"

Kort om Irland o Skottland!"Onepiece <3!""Gå in i kartan...!""Dit ska vi...!""Europas största singelfest. Den missade vi tyvärr...!""Cliffs of Moher!""Kalle vid Cliffs of Moher =)!""Cliffs of Moher!""Jag på ett café vid cliffs of moher!""Dolmen...!""Stenar vid Dolmen!""Nu går jag... =P!""Underbara Irland!""Tempel Bar!""Vi träffade Gustaf, Kalles bror =)!""Usch vad mensvärk är det värsta...!""Fiskar i ån vid Inverness i Skottland =)!""En rolig pippi... Han stod o stampade o dansade runt o sen skrämde han upp maskar så han åt de =)!""Lilla snigel!""Fina Kalle <3!""Kör bil i Skottland!""Körde bil igen =)!""Fartkamera... Inte kör vi för fort inte... =P haha!""Kalle ute i den fina naturen!""O jag som pekade på toppen. Men så är det väl, man satsar högt o kommer knappt halvvägs!""Åhh där fanns massor utav Kimba kossor <3!""En bro mitt ute i ingenstans, men fin var den =)!""Vår fina lilla bil som vi körde runt med!"


RSS 2.0