Filmer!

Får se fall det går o ladda upp filmer nu.! Gick inte så bra igår, jag kunde iaf inte se de på min data.
Så jag lägger upp de nu iaf så får vi hoppas ni kan se de iaf :)"Camilla o Nouchi i HBG!""Jag o Kimba i HBG!""Malin o Guinness i Tollarp!""Jag o Kimba i Tollarp. Tack Malin för dina kommentarer!!"
OBS! Varning för sjösjukan xD haha"Dagens stora problem... Bollen är död...!""Tränade rutan idag :)!"

önskar så mycket...

I dag blev jag givitvis glad för mitt LP 1. Något som jag kämpat för länge. Är så himla glad för min Kimba. Hade aldrig kunnat ha en bättre första hund! Men jag hade faktiskt kunnat ha en bättre uppfödare. Idag har jag iaf mailat henne o berättat vi äntligen tagit vårat efterlängtade LP1. Jag förväntar mig inget svar men det hade absolut varit skoj om hon visade åtminstone litelite intresse :)
Dessa bilder skickade jag med:"Första 1a priset m 3 placering i Svalöv!""Jag m mitt 3 pris från Helsingborg!""3 plcering på gårdagens rally!""2 placering m 1a pris + LP1!"


Lydnadstävling i Tollarp!

I dag åkte jag o Lord till Malin för o senare köra vidare till Tollarp för o tävla i Lydnads1an. Vi kom dit i bra tid o allt kändes så himla bra. Märker stor skilland på Kimba även ute på ställen nu när vi kör m de nya metoderna, mer lyhörd o inte alls så stressad som hon ibland kunde vara :) Så skönt!
Sen var det då samling för startordningsdragning. Jag fick nummer 13 o Malin 11. Jag var nästsist o fick nästan panik, jag vill ha så tidigt som möjligt. Men vi drog oss ner till planen o sen hade vi platsliggning o det gick skitbra! :D
Sen gick vi en runda o Malin åt lite o vi pratade o sen gick vi upp mot planen igen o då var de redan på nr 6. Det gick så himla smidigt idag! Gillar såna tävlingar! Sen var det Malins tur o det gick skitbra, lite ofukoserad under linförigheten men annars jättebra o alla andra momenten gick super! De e verkligen skitduktiga!
Sen var det min tur o Linförigheten gick okej. Förutom att det kliade lite i örat så hon fick klia lite. Annars e jag så nöjd m linförigheten.
Läggande gick skitbra! O likaså inkallningen o ställandet. Apporteringen gick också bra eftersom hon faktiskt tog den :D o Hoppet tjuvade hon lite på eftersom tävlingsledaren sa "vassego" istället för "kommendera". Men det är en träningssak.!!!

Platsliggning - 10
Tandvisning - 10
Linförighet - 7,5 - kliar sig, strul i halt, långsam helomv
Läggande - 9 - tempot
Inkallning - 9,5 - sitter snett
Ställande - 8,5 - Ej i steget
Apportering - 5 - Extra kom. för in apporten
Hopp över hinder - 8 - reste sig tidigt
Helhet - 10 - BRA!
"Malin under linförigheten - språng!""Skitsnyggt läggande under gång!""Jag o Kimba under linförigheten!""Inkallning!""HÅLLER APPORTEN!""Pälsbollen hoppar!""Vi på prispallen, så skoj men var e våra klubbjackor?!""Stoltaste matten EVER. Kimba är så bäst.!"

Får skriva ett tack här också. Till Lord som följer m fortafarande o stöttar o fotograferar o filmar o Malin som hjälpte till o filma i dag o även som stöd o stöttning. Jätteskoj! TackTack!


Rallytävling i HBG + Pellevakt!

I går åkte jag, Lord o Camilla till Helsingborg för o tävla i Rallylydnad. Det gick väldigt bra. Camillas debut var skitbra! Tyvärr gjorde hon ett störigt förarfel som gav -10 poäng (been there, done that!) så jag vet precis hur det känns, men de hamnade på braiga 88 poäng!
För mig o Kimba gick det också bra. Trots att Kimba kändes väldigt seg. Men vi fick 93 poäng o slutade på en 3e placering :)"Camilla o Nouchi!""De igen, Ni var så himla duktiga!"
"Jag o Kimba!""Vi igen!""Åhh vad jag var glad då!""På prispallen!"

Tack Lord o Camilla som fotade o filmade o stöttade! Värt hur mycket som helst. O även jätteskoj Camilla att du ville följa m! :)

På eftermiddagen/kvällen kom Anna o Peter o lämnade lille Pelle. Vi fick äran o vara Pellevekt, vilket vi mer än gärna är! Från början så var det inte så skoj, men när jag väl fann hans hjärta via maten så blev han glad! :D"Här låg han de första 1½ timmen!""Sen när våra hundar fick mat så fick han en knäckebrödsmacka m leverpastej o korv på o sen var han också på hugget :)!""Ville ha storleksskillnaden på Kimba o Pelle. Den e en del ;D!"


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Kimba haltar igen!!! Jag är SÅÅÅÅÅÅÅ lessen just nu!!! Älskade lilla hund, trodde vi var bra i ditt lilla ben :(:(:(:(:(:(


Riktig hunddag!

I dag så mötte jag upp Anna på klubben vid 13 tiden. Linda skulle ju egentligen också ha kommit men hennes hår hade större prioritet xD haha. Mamma o Cocos var också med. Vi började med en platsliggning o det gick väldigt bra! Skitskoj om det nu börjar funka lite bättre, dock fortfarande med skålen bakom men jag tror det ger resultat i det stora hela. O nu i skrivande stund kom jag ju på att jag ska försöka ha godisskålen som externbelöning längre borta så jag kan ha det så på tävling sen. Att den inte är bakom henne utan den kan vara varsom helst. Men det måste jag försöka börja träna med!
När det var min tur o träna så började jag m linförighet o det gick skitbra! Snea positioner o det måste jag träna!!
Sen tog jag ställande under gång o hon stannar bra men går ut m rumpan när jag går tillbaka o då ska jag vända upp vid hennes huvud istället, logiskt! att man inte tänkt på det innan!
Sen tog jag läggande under gång o visst hon la sig men inte så snabbt så vi får öva på snabba ligg!
Sen avslutade jag m apportering o det går väl okej. Ska hålla apporten högre upp o närmre henne så får jag se hur det går.
Nu e vi iaf taggade inför söndag på tävlingen! hoppashoppashoppas på LP1!! Yay!"Men Pelle - här ligger ju bollen!""Jag tränar linförighet!""Positionsträning! Vad var det jag gjorde där för det gick så bra Anna?! haha!"

Sen körde jag o mamma därifrån ner till Silvåkra till Bastian, Kimbas bror. Då gick vi en runda o fikade o pratade en massa. Alltid lika skoj! Det gick super bra med Cocos. Inget skäll alls o jag gick på promenad m Cocos o deras son Nikolaj på 2½ år o det gick Skitbra! Jätteglad att dte går framåt! O på heden sprang alla 3 hundarna lösa o det gick superbra. Fick även reda på att en uppfödare från Stockholm var intresserad att ev ha Bastian som pappa på en kull framöver, väldigt intressant tyckte jag!! :D"Alla 3 busarna på heden!""Tripp, Trapp, Trull!""Cocos o Nikolaj!""Sötaste Bastian!"

O nu har jag precis kommit hem från valpbruks. Det gick väldigt bra. Himla intressant o lärorikt! O väldigtväldigt kul också! Blir skitsugen på valp haha! :D

hej hopp!

I går var jag ju även hos veterinären. Kimba hade en skada på sin trumhinna - därför hon kliar sig så mycket! Halvdum bakterie + en skada. Men vi ska fortsätta med örondropparna o sen skulle det läka av sig själv, men ska på återbesök nästa vecka :)
Sen idag lagade Gisela mat. Det var spännande. Kassler med potatis o nån wok av broccoli, sockerärtor, nektariner, ingefära o böngroddar. Säker nåt annat också. Men det var faktiskt gott.!"Gisela fotade sin mat o jag snodde bilden!""I skrivande stund ser det ut så här... :D!"

Träning m Malin!

Idag mötte jag upp Malin på klubben. Där var även Gretie m Jago o en annan som jag tyvärr inte vet vad hon heter som hade 2 colliesar som jag frågade om de ville vara m på platsliggning o det ville det. Alltid bra m hundar som de inte e vana vid att ligga bredvid. Det gick väldigt bra!
Sen började Malin, stackars henne! Jag var såå petig mot henne. Hoppas hon överlevde! Det gick iaf bra för de! :D
Sen var det min tur o jag började baklänges! Först hoppet, det gick bra! Sen var det Apportering o det gick väl okej. Nä det gick bra, ska inte klaga, men vad hände på ställande under gång?! Hon stannade inte o sen när jag skulle gå tillbaka så svängde hon ut rumpan ;S Fick inte till det så nu ska jag dela upp det momentet framöver o inte köra hela!
Sen var dte inkallning o det gick väldigt bra förutom att slutpositionen var sne.
Sen var dte läggande o det gick skitbra! YAY!! Sen Linförigheten gick också himla bra, en del fina positioner fick vi fast hon trängde lite i vänstersvängarna. Sen var jag klar.

När vi sen var klara så höll PO på att träna Karat o Brittmari var också där så vi gick ner om där innan vi åkte hem. Frågade just om de hade några bra tips till ställande under gång. Så ville de att jag skulle visa så de såg hur det såg ut, o givetvis så gjorde hon allt perfekt! Stannade bra, stod still när jag gick in till henne så de förstod inte var mitt problem var ;S haha!
Sen hade Brittmari kollat när jag tränade lite o sa att hon trängde i vänstersvängarna o då fick hon guida mig o Kimba o sen gick det skitbra! Såna småtips e verkligen bra när det känns som man fastnat! Lika så ska jag träna positioner lite på ett annorlunda sätt :D
"Malin o Guinness!"

Back to school!

Idag var jag som sagt i skolan! Första dagen på ca 1 år. På nåt sätt känns det bra. Förutom att det e fel skola men nu känns det bättre o svara "jag pluggar" istället för "jag är arbetslös". Har känts så dumt o haft sån ångest o mått dåligt utav det. Har verkligen hatat det men nu känns det lite bättre för att få lite vettiga saker gjort!
Sen idag har jag skickat 29 sms o fått 26 sms. Det är inte vanligt xD Har planerat flera dagar o träna på o att jag skulle träffa Sandra idag mfl! Himla skoj! Ja då som sagt kom Sandra ut m Casper idag! Det var längesen vi träffades, förutom på MF. Vi satt o pratade en himla massa o sen gick vi in o började spela in lite o sen satt vi o pratade lite till :) trevligttrevligt!"KoC!""Fina Casper!""Kimba har börjat bli en surkärring o Casper en surgubbe - de lekte inte så mycket mer men Cocos hon ville busa en massa men inte Casper!""Han stod typ i mitten o snurra runt o Cocos sprang yttervarvet :)!"

Alla blogspotare..

Anna har gjort en väldans smart sak! Hon har tagit bort den koden man ska slå in när man ska kommentera, DVS, att man kan kommentera på hennes nu utan problem.. Alla ni andra som har blogspot.com har inte ni lust att ta bort den så man kan kommentera direkt o inte gå in senare (vilket jag oftast glömmer) o kommenterar!?

Yay, valpiskursen igår!

Igår så var jag på bruks, igen, mitt andra hem! :D haha! Det var iaf väldigt skoj. Jag höll mitt föredrag om Hundens skötsel o hantering. Det gick faktiskt bra! Kände lite press men det gick bra, blev ganska exakt 30 minuter båda gångerna :D
Sen gick vi ut o la godisspår o då fick jag hölla de stora valpisarna, myyysigt! + att jag fick göra lite hanteringsarbete på de! Skojskoj, äntligen fick jag klappa o mysa m de små också! Blev väldigt förtjust i en bullmastiff! :) Härlig hund m ett härligt temperament! Så det var väldigt skoj igår! Blir så valpsugen, men det får vänta lite till =P

Twilight 2an - New Moon!

Den nya trailern på New moon! ÅHH längtar såååååå!! Helt galet!
"New Moon - 2009-11-20!"

Veterinären ringde!

Lena ringde precis o sa att Kimba har en halvjobbig bacill i örat, den var inte jättejobbig utan bara halvjobbig. O de örondroppar hon får nu ska hjälpa, vilket det har gjort också en del, men hon kliar sig fortfarande o skakar på huvudet. Visserliggen har hon inte fått de i 10 dagar som hon skulle utan det e 7de dagen  så det kanske blir bättre o bättre får jag hoppas. Har iaf fått en tid på tisdag eftersom det inte e bra än. Kanske avbokar den om det blir bättre under helgen.

Nu sitter jag o väntar på att tiden ska gå, ska ner till sunds på inskrivning eftersom jag ska börja läsa upp mina betyg. Känns jobbigt att komma tillbaka till den skolan, har inga bra minnen därifrån alls. USCH! Ajja, får försöka tänka positivt, om 4 månader slutar jag därifrån igen!

Hej hopp så länge!

Första valptillfället!

I dag hämtade jag Anna vid 18. Sen körde vi till Bruks för att första riktiga valptillfället startade idag :) Men först blev jag nerkissade av en liten Kaka o sen körde vi till svedala. DÄr skulle jag möta en från Oxie så jag fick fler rallyskyltar till allylydnaden :) Det ska bli skoj!
När vi körde ner på grusplanen så tyckte vi de var så flitiga att de var 30 min för tidiga, men så kom vi på att vi startade 30 min innan xD hoppas, ajja, nu vet vi det till nästa gång =P
Vi delade iaf in de i 4 grupper, jag hade hand om gruppen "sitt". Ganska lätt för alla kunde det redan =P Så det blev att vi pratade lite annat också!
Så nu ska vi träffas på lördag o köra lite nosarbete o hantering o då ska jag prata om hantering o skötsel, blev klar idag m det jag ska prata om. =) Ska öva för mamma o pappa imorgon :)

På vägen hem pratade jag o Anna om att vi ska starta ett band! Jag på trummor, Anna på sång o triangel, Peter på gitarr, Linda på keyboard o Ante på sång. Peter du ska även lär Anna bas så ska hon spela det! Låter väl bra?! :D haha Vill spela!

Festivalen!

Åkte in till festivalen idag =) SKulle se några band men det blev typ inte av, o det jag ville se helst, Dead by April fick jag bara sett för där var typ inget ljud på scenen :S Stod ganska nära o hörde inte ens trummorna eller nån gitarr. Skitskumt! Men vi fick träffat Sandra i en hast efter långt o länge =) Det var trevligt, vi får träffas snart igen o prata mer :)"Erika, när vi satt inne o lyssnade på poesiuppläsning :) haha!""Vi åkte pariserhjulet. Det var högt o det gick mycket snabbare än det såg ut till o göra!""HAHA - jag o Erika!""Jag med utsikt!"

MAT!

Som sagt. Nu håller alla här hemma igen m maten o äter bara bra mat + att GIsela o Nicklas äter middag här hemma dagligen för de hånger också med på o gå ner några kilon! :D"Frukost - Smoothie o en knäckemacka!""Lunch - pastasallad m kyckling!""Gårdagens Middag - hemmagjord nyttig pizza, sallad o grillade kyckling o svampbitar!"
MUMS

Myssällskap :)"Härligt o vakna m sin lilla vovve i sängen :)!"

Tråkig..

Ja, känner mig så tråkig just nu.. Har inte så mycket o skriva. Nu har det varit inskrivning till valpkursen och igår även de andra kurserna. Jag ska gå agilitykursen o det ska bli skoj. När jag köpte Kimba var det agility jag ville hålla på m o nu 3½ år senare ska vi äntligen prova på det!
Valparna var ju bara så söta, man bli lika sugen att skaffa valp då! Så på torsdag bilr det första riktiga kurstillfället på någon kurs, ska bli intressant. O jag håller på o fixa o dona m det jag ska prata om på lördag, e ganska nervös men det blir nog bra.
Rallyn kommer inte igång förräns den 3/9 så det e ett tag till så då hinner jag planera upp det också m tiden.

Nu ska jag väl gå o spela in lite innan jag ska sova.


ÄNTLIGEN!!! :D:D:D:D:D:D:D

Som ni alla vet så har vi börjat med nya metoder (supermetoder)! Har märkt stor skilland på både Cocos o Kimba. Helt underbart! Men nu ska jag berätta om en händelse som hände idag när jag var på promenad!:

Jag skulle gå en runda så gick jag förbi ett stall där en av tjejerna från stallet var ute så jag stannade o prata m henne o bad henne ignorera Kimba o Kimba lugnade sig skitsnabbt o brydde sig inte om henne o sen fick Kimba syn på en katt som hoppade upp på en stol ca 20 meter ifrån oss. Så Kimba gick lugnt ut i kopplets längd stod där en stund o sen så backade hon 2 steg o satte sig ner, hade fortfarande koll på katten men hon var tyst o förhållandevis lugn. Sen skulle jag gå vidare o då kallade jag på henne o hon gick lugnt o snällt runt om mig o sen gick hon vid min sida i stort sett hela vägen förbi katten. Drog lite mot den när vi var i höjd m den ca 10 meter i från den, då vände jag o sen vände jag igen o sen gick hon så fint bredvid mig! Helt underbart!

Längtar så tills helgen 31 okt/1 nov! Ska bli så himla intressant!!

Hade detta varit innan för ca 1 månad sen så hade hon dragit som tusan hela tiden mot den o när hon märkt att hon inte kom dit så hade hon gnytt o skällt frustrerat, så vi har kommit en bit på väg.
Visst hon kan stressa upp fortfarande men inte alls i samma grad som förut. Jag är LYCKLIG!

Skojsig helg!

I fredags så var jag nere hos Charlotte o Henke i Trelleborg m Gisela, Nicklas, Anton, Fredrik o Robert. Det var verkligen skoj! Först satt vi ute o grillade o åt o sen spelade vi lite gitarr o sjöng. Sen gick vi in o fortsatte m singstar o pratade!"Min mat - så gott!""Gisela!""Henke!""Charlotte o Gisela!""Fredrik!""Sexiga Henke xD HAHAHA!""Gisela o Anton - så roliga!"


Igår, lördag så spelade vi minigolf nere i Kämpinge. Jag kom 4 av 7, haha! Sen lite impulsivt åkte jag in till malmö festivalen o mötte Erika o Ani o Lord mötte även upp oss :) Så kollade vi först lite på Barbados o sen gick vi runt lite o åt o sen körde vi hem :)"Minigolf!""Ani o Erika!"


I dag så åkte jag, mamma, pappa, Gisela o Nicklas in till festivalen för att se när Lord skulle spela m sitt band, Skintight! Där mötte vi upp Anna o Peter! De var bra, Lord var så cool!"Jag som äter creps - det sista innan jag nu ska ta Kimba i tassen o gå ner lite kilon!""Skintight!""Mitt coola X :D!"

Magnus spelar trummor...!"Shame on you..!""Klagar på pedalen!"

Långrunda m Anna o Pelle

I går bokade jag som sagt allt till Vallentuna *spännandespännande* och sen körde jag till Zorro och gick ut med honom vilket gick bra =) Sen hörde Anna av sig att Pelle ville på promenad så då gick vi en långrunda som tog ca 1 timme o 45 minuter =) Det var trevligt!
Fast innan vi gick ville Pelle bada så han hoppade i våran pool så här kommer INTE in en brun labbe i våran flock *haha*.
Tyvärr e bilderna tagna m föt högt ISO, men här e några:"Kimba o Pelle!""Anna o Pelle!""Kimba tröttnade på oss o gick o snusade lite (för Anna var snäll o kastade godis på henne....!""Så till slut fick Kimba också vara m på bild, nöjd o glad!"


Sen på kvällen bakade jag för vi skulle på HUS-möte. Det gick bra!

No returno!!

Nu har jag varit inne o bokat tågresa till och från Vallentuna. Åker upp den 30 Oktober (fredag) och kommer hem den 2 November (måndag). Åker Malmö C- Stockholm- Uppland
Jag ska nämligen upp på en kurs för Tony Knight (Jan Fennells son) och få reda på ännu mer informatiln om Amichen Bonding. Ska bli så himla intressant!
Såna saker man borde börja med när valpen kommer hem för att få det ultimata relationen på rätt sätt. Men bättre sent än aldrig!
Jag har även bokat vandrarhem så jag har nånstans att sova!

En hundig dag!

I dag så var jag o gick ut m Zorro vid 10.30 tiden, så gick vi på promenad o sen skulle jag träna m honom men han hade antagligen hört eller känt på sig att det kanske skulle bli åska för han ville inte alls träna, bara ligga inne i tryggheten.
Sen körde jag därifrån till Linda för o fika m hon, Malin o Anna. O jag som inte skulle äta kaka. Ajja, frånom idag då! Har hållit mig i från det länge nu! :D Annars var det lika trevligt som alltid, en massa prat o så!
Sen därifrån körde jag till Revinge för o träffa Christina m Bastian. O där FIKADE vi lite till o sen gick vi en runda m hundarna o sen stannade jag på mat o sen gick vi en liten runda till m hundarna. Jätteskoj!! Verkligen kul att jag har så bra kontakt m de som jag har :) Så fick hon en förstoring som jag gav henne. Förstorade en bild på Kimba o Bastian en till henne o en till mig! Här kommer lite bilder:"Briardbus!""På promenad!""SÅ härligt att gå m hundarna där!""När vi kom tillbaka var Kimba törstig o då tog man det första o bästa!""Som man dessutom kunde ligga i o bli jätteblöt i!""Bastian förstod inte vitsen m poolen, men DET gjorde Kimba!""Sen blev hon så liten xD!""Så vacker!!!""Bastian ligger också som en seg råtta xD!""Fick kolla i ett fotoalbum o här har hon precis fått tillbaka Cape/Alonzo. Här var han så trött o undernärd att han inte orkade stå upp o dricka...!""Här utfodras Bastian o Alonzo!""Sötisar. Syskonkärlek!""Tog ett tag o komma ut på motorvägen för där var massor utav kalvar som låg längs hela vägen!"

Tränade lite m Kimba

I dag tränade jag lite m Kimba. Lika taggad som vanligt nuförtiden, HÄRLIGT!

Vi tränade på de flesta momenten eller delar av momenten från 1:an o sen har vi på lite mer "allvar" börjat på 2an.
Först blev det en platsliggning o det går framåt känns det! Sen lite linförighet o positioner, hon har bra kontakt men oftast snea sitt, så det får vi träna på! Sen snabba ligg och även snabba ställande.
Tränade inkallning m ställande och rutan. Båda gick väldigt bra faktiskt! Lite härliga bilder:"Kimba i full fart mot bollen!""Sällan man ser henne så smidig, haha!""Den bästaste hunden ever!""Full fokus på bollen!""Svårt o fota, klicka o belöna o kolla samtidigt men Kimba var skitduktig på rutan idag!"

TIPSTIPSTIPS!!!

Har berättat för de flesta att vi har börjat med nya metoder som har givit resultat! Jag läste en bok av Jan Fennell och hon grundade de metoderna som vi håller på m nu, eller livsstilen ska jag väl kalla det! "Förstå din hund" är första boken som Jan har skrivit, andra boken "Du & Din hund" är också väldigt bra men tyvärr trycks den itne på svenska mer, men den kan jag också rekommendera. Hon har även skrivit "Hundens sju åldrar" men den har jag inte läst än, ska först köpa den!

Länkar här till Mervi, en svensk kvinna som är utbildad utav Jan och hennes son Tony: http://metrobloggen.se/hunden En blogg som är värd att läsa och följa!"Första boken av Jan Fennell. Den är komplett, där beskriv hur man ska gå tillväga och varför!"
REKOMMENDERAS

Tugga tuggeben SJÄLVA?!?!?!"Vad ska jag göra m detta, matte??!""Hjälp mig o hålla!!!""Nu är vi nöjda.....!"

Träning i Trelleborgs park!

I dag så körde jag, Anna, Camilla o Malin ner till Trelleborg för att träna lite hund med massor utav störning! Först skulle vi vara på gågatan men när vi hörde musik så  gick vi till parken för där var ca 200 pers och massor utav hundar o folk o störning! Så vi körde platsliggning o vanlig träning där. Men folket i Trelleborg har nog aldrig sett hundar innan, som de kollade när vi kom spatserande m 4 stora välbalanserade o coola hundar! Haha så tufft!

Jag tränade linförighet o positioner, måste träna på att sitta rakt, annars gick det bra. Läggande gick jättebra. Inkallningen blev helt perfekt och apporteringen går väl helt okej! :D"Platsliggning!""Malin o Guinness i linförighet!""Camilla o Anna blev klara tidigt o stod o pratade en massa!""Kimba tycker inte om män i uniform....!""Turistfoto - Kimba!""Turistfoto - Nouchi!""Turistfoto - Pelle!""Turistfoto - Guinness!""Galen briard i fontänen!""1 galen briard till!""Anna, Malin o Camilla o Kimba, Pelle, Guinness o Nouchi!""Underbara Nouchi i mitt baksäte!"

Måste ändra en sak..

Sa innan att jag skulle ha en rallykurs hemma, emn jag får ändra lite m det. Har helt enkelt inte tid att ha den 1 ggr/ vecka, utan kanske får bli 1-2 ggr/ månad.
Det är för att jag nu till hösten ska läsa upp mina betyg + hålla i 2 kurser på bruks + träna agility själv m Kimba. Känner att lova bort en dag till på en vecka kommer att bli för mycket. Sen nu in till oktober så är mina helger fulla så jag vet inte riktigt hur jag ska få plats med det, men jag återkommer!


Klubbens kräftskiva..?

Vem har anmält till den? Anmälningstiden går ut nu på fredag så vill jag bara veta om nån jag känner ska dit xD

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Får skriva som Linda, jag har också problem att kommentera på allas bloggar som har sån kod man ska slå in, därför kan jag inte kommentera :(

Tävling i Skurup!

I fredags ställde jag, Malin o Camilla upp i lydnadsklass 1 i Skurup. Med som hejarklack var Lord, Anna, Birgitta, Linda, Emma o Evelyn, tack för supporten, jag kommer på era tävlingar o hejar!
Vi hade lottdragning o jag fick nummer 14 o Camilla fick nummer 1. Som tur var var vi väldigt överens om att byta så jag fick börja, Tack Camilla! Ju tidigt destu bättre! Så vi började m platsliggningen och när vi fått en 10a på den så var min dag räddad! Äntligen fick vi till den!

Platsliggning: 10
Tandvisning: 10
Linförighet: 8.5 - Sitter snett
Läggande: 7.5 - Saktar ner
Inkallning: 9.5
Ställande: 8 - Steg
Apportering: 0
Hopp över hinder: 6.5 - slår i, dålig avslutning
Helhet: 8
Summa: 162,5"Platsliggningen!""Tandvisningen!""Linförigheten!""Hade superkontakt genom hela linförigheten o Kimba såg så lycklig ut o svansen var glad hela tiden. ÄNTLIGEN!""Hoppet - såg inte alls bra ut :( Stackars Fluff!""Anna, Linda, Emma o Malin m Guinness!"
Tack för allt stöd o hjälp vi fått under all träning o tävlingar!"Svedala visar framfötterna, alla 3 stolta med våra 1:a pris!""Ett extra stort grattis till Camilla o Nouchi som tog sitt LP 1 på 3 av 3 tävlingar!!!""Tack Lord för du ville följa m o vara fotograf o stöd så när vi kom hem spelade vi trummor..!""Och gitarr eftersom han stod ut med allt hundprat under kvällen :) !"
"Kvällens tävling!"

RSS 2.0