Tävlingen i Burlöv!

I måndags tävlade jag ju! Det gick riktgit jäkla bra!!! Fy tusan vilken hund jag har! Dock nollade vi platsen annars hade mitt 1a pris suttit garanterat! '
Platsen: 0
Fritt följ: 9.5
Läggande: 9
Inkallning m stå: 8.5
Rutan: 9
Apport: 0
Hopp: 9
Fjärr: 8
Helhet: 9
M slutpoäng: 124

Mer än mkt nöjd e jag! Här kommer våran fina prestation =) Nu e det bara o ta nya tag i Svedala den 8 Maj.



"Jag o Kimba!"



"Ingrid o Ronja!"


Måndag!

I dag var jag o tävlade på Burlövs BK. Mer info kommer om det i morgon då videosen är inlagd! Efter tävlingen så åkte jag, Karl o hundarna till Arriesjön för o bada lite! Här kommer bilder!



"De busade till o m Liite i sjön!"



"Sötis hundar =)!"



"Karl offrade sig för att bada m hundarna!"



"Lite bus på land också!"



"Kimba fick tag på en fiiin pipeboll o där låg hon o pep.....!"



"Karl som gör sig redo för o hämta in min hund!"



"Är man i vattnet o har sin favoritboll så vill man INTE upp!"



"Men det måste man ändå ibland!"



"Våran fjäril!"

Efter vi badat så körde vi till sibylla och åt glass!



"Söta lilla Bengt!"



"Lite kladd...!"



"Jättemycket kladd.....!"

När vi ätit klart så körde jag hem - lämnade hunden o begav mig till Natta där Ia också var. Det var läääängesen vi sågs. Alltid lika trevligt =)



"Ia o Natta!"

Sen när jag varit där så körde jag hem o skulle egentligen hämta hunden men hon fick vara hemma o sen körde jag till bruks för lite folk skulle träna o efter det blev det film hos Karl.



"Vi kollade på Sanningen om Rödluvan - svensk tal o finsk textning!"


Just Dance

I torsdags så var jag hemma hos min arbetskollega Lisa! Vi började äta ost o kex o sen skulle vi spela/dansa lite till Wii. Det var jätteroligt! Det var jag, Lisa o hennes dotter Hanna som dansade. Alltså det var verkligen kul! Redan efter första låten så kände jag att detta spelet MÅSTE jag ha! Vi dansade ett bra tag o sen körde hennes man Anders o köpte mat. Det blev kinamat - det var gott! Sen efter det så spelade vi lite Mario för hennes son Kalle ville inte dansa så därför hade jag med mig Mario. Det är ju alltid skoj!
Sen åt vi lite glass - Ottos glass fabrik eller något med Otto hette den. Mums vad god den var! O sen ville jag dansa lite till så då körde vi några låtar! Ojojoj vad kul!

Nu har jag äntligen köpt det spelat själv och det är lika kul! Fastän jag förlorade de flesta gångerna! Roligast var ändå en Elvis låt. Jag ska filma in den så ni får se hur roligt det är!! HAHAHA!!

Dalabadet



"Kimba o Bengt på väg ut efter en leksak!"

 

"Kimba tog den!"



"Bengt gjorde nog rätt i att vända om. Men Kimba skötte sig faktiskt bra!"



"Dessa var soliga o jaga o simma efter!"




"Dessa skulle man akta sig för! De lät konstigt o spände upp sig!"



"På ett säkert avstånd!"



"Bengt gick ner o kallade tillbaka henne!"



"Så mysigt =)!"



"Kimba o Bengt!"



"Sen givetvis den obligatoriska fikan!"



"Mys!"



"Mys!"



"Kimba fick vara uppbunden på säkert avstånd =P!"



"Min lille hund =)!"


Dagens träning på jägersro's parkering

I dag efter jag slutat jobb så tänkte jag ta min bil o min hund o köra in o handla på Coop men de hade givetvis stängt. Så logiskt så blev det inget handlande, det får jag ta i morgon istället! Så jag tog Kimba istället o gick en promenad. Gick in mot stan o när vi gått en bra bit så vände vi o gick tillbaka och när vi var tillbaka på parkeringen så blev det lite lydnadsträning istället, vi ska nämligen tävla i morgon! Det ska bli spännande!



"Vi tog en ruta!"



"Min finis =)!"



"Kimba m boll!"


Dublin <3

Nu har vi kommit hem - eller det gjorde vi i måndags men eftersom tid alltid är ett problem så lägger jag ut vår lilla tripp till Dublin i bilder och har lite information under =) Enjoy!



"När vi landat o tagit bussen till vårt hotell, eller en bit från vårt hotell då vi bara skulle gå en liten bit o sen skulle vi vara där men vi gick o gick o gick lite till. Efter 1 timme var vi äntligen framme! På vägen tog vi in på mitt favorit café på Irland, Insomnia. Här med White chocolate mocca. MUMS!"



"När vi checkat in o blev visad till vårt rum såg det ut så här. Tusen Tack Karl, tycker om dig så mkt =)!"



"Sen var vi jättehungriga o gick in på en kinaresturang. Det var gott!"



"Gisela på kinaresturangen!"



"En park i närheten. Där var så mysigt!"



"Våren var så långt kommen där nere, grönt o fint överallt!"



"Myyyys!"



"Fina körsbärsträd!"



"Mer utav parken!"



"Där fanns även en sjö !"



"Gisela i parken!"



"Sjön igen!"



"På kvällen blev det puben m Guinness givetvis!"



"O en efterrätt. MUMS!"



"Dagen innan på puben så satte det sig 2 killar hos oss och pratade, då frågade vi om där var något speciellt shoppingställe i närheten som de kunde rekomendera. De sa att där låg ett i Dundrum så vi åkte ut dit dagen efter - lördag alltså. Det första vi såg när vi kom av var ett ställe men ett apotek, Lidl, fiskaffär o såna affärer. Något besvikna blev vi, men vi fortsatte upp längs en väg för vi kunde ju lika bra hitta ett ställe o fika på när vi ändå var där. Men så gick vi i kanske 10 min o sen uppenbarade det sig ett Stort shoppingcenter som tog upp typ hela den dagen. Där fanns bla, YO! ett sushi ställe m rullband så där lunchade vi!"



"Första gången jag åt sushi. Det var gott!"



"De hade också efterrätter där. Dessa var jättegoda!"



"Dessa var inte lika goda - usch!"



"YO! uppifrån!"



"Giselas dator sladd fick inte plats i adaptern så vi fick skrapa ner plastbitarna som stack ut med en sax!"



"Bildtext!"



"På söndagen så skulle vi på en utflykt. Något besvikna blev vi. Var inte alls som vi hade tänkt oss!"



"Bildtext!"



"Åhh. PS, I love you. Mkt bra film. De var iaf här i filmen!"



"Nere i hamnstaden Bray. Här en tågövergång!"



"På stranden!"



"Stranden!"



"Sen körde vi ut mot ett annat ställe, vet inte riktigt vad det hette, men vägarna var väldigt kringelikrockar!"



"Det fick vi reda på att - förr när de använde Åsnor som färdmedel så var de ju väldigt lata. När de då såg en lååång rak väg så ville de inte gå framåt för det var för långt helt enkelt. Men när de böjde vägarna så visste åsnorna inte om de var framme efter nästa böj!"



"Ingången till den stora trädgården vi skulle till!"



"Underbart!"



"Blommor!"



"Blomma!"



"Gisela!"



"Jag!"



"bildtext!"



"Det är 3 års väntetid om man ska gifta sig i denna kyrka. Varför?! Det kan man absolut fråga sig!"



"På flygplatsen i Dublin. Snart på väg hem!"



"Biljett, pass o en lånad Iphone m musik på!"


Bilder!

Tog några bilder i lördags men det blev tyvärr inte så många, vilket jag ångrar nu i efterhand för det hade varit kul men så är det =P Vi hade väl fullt upp med annat.



"Sandra =)!"



"Ia =)!"



"Så här roligt hade John o Ia efter tjejen från Lustgården gått. Vi skulle egentligen köra här för ett tag sen - förklarar varför Ia har väskan klar vid sig, men så hamnade jag i en rolig diskussion om KRIS - kvinnors rätt i samhället, haha. Om varför tjejer har mindre fötter än killar o annat roligt!"

Tack Sandra för ni fixade en sån rolig kväll!


Äntligen!

I dag åkte jag o Karl äntligen ut för o sätta upp vår finfina fågelholk! Nu hoppas vi bara att sångsvanarna hittar dit!



"Karl som förbereder innan det var dags att sätta upp den =)!"



"Sån händig en! Nu sitter iaf holken helt fast!"



"Titta så fiiint det blev =)!"


Sista filmerna!









Agilityfilmer =)



















Lottas o Helenes kommer snaaart!

Längesen!

Det var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Har väl hänt en del sen sist men ändå inte. De 2 senaste gångerna (förutom idag) så har vår träning gått riktigt bra! Kimba har känts väldigt taggad och det har gått bra. Ff:et har varit super. Hon har haft sån fokus o mestadels raka sittningar. Inkallning m stå det tar sig. Rutan har gått jättebra - även utan burk så jag hoppas att den håller på att lossna. Läggande under gång är inget problem, apporteringen går bra men ingången är lite svårare och fjärren vet jag inte riktigt vart vi ligger men hopp över hindret går bara bra! Så i det stora hela så känns det ganska bra inför tävlingen! Är super taggad och det ska verkligen bli superskoj! Platsen börjar äntligen också ta sig! Den känns bättre o bättre!

I går så var jag i Markaryd för att gå på rallyuppdateringen. Det var väldigt intressant. Det är fortfarande väldigt mycket olika tolkningar som kan göras där men det har väl blivit lite mer strukturerat. Vi fick iaf gått igenom alla de nya skyltarna, det var väl det viktigaste! Där har tillkommit en massa nya och de är ganska kluriga faktiskt. Så nu måste jag o Kimba hårdträna rally så vi kan klara alla de innan jag börjar hålla kurs i det igen. Det var även intressant att veta lite olika tränings o kurs tips och höra hur andra gjorde. Fick även en del bra tips iofs till rallyn men som går att utnyttja till lydnaden också.
Efter det så styrdes bilen mot Halmstad - det tog ca ½ timme. Jag skulle till Sandra och där var Ia också även John, Sandras sambp. Vi började gå en runda med våra hundar och sen gick vi in o åt o pratade o sen körde vi till en klasskompis till Sandra för de skulle ha sexparty där, eller en tjej från lustgården kom ut och visade och pratade om sexleksaker och andra saker. Det var verkligen jätteskoj! I början var stämningen lite stel men det släppte ganska snabbt o sen tusan blev det livat! Vi fick känna o klämma o lukta o smaka på en massa saker! Jättespännande!
Men roligast var det att bara träffa Sandra o Ia - det var på tok för längesen! Det var skönt o prata m er om allt o inget o vi får ses snart igen! 

I dag har vi varit på agilityuppvisning. Det var Petra som ville ha dit oss på hennes mässa =) Det var trevligt och sånt är alltid bra miljöträning + träning för mina nerver! Filmerna kommer i morgon, de tar ett tag o lägga in de i datorn eller rättare sagt på youtube innan de landar här. Tusen Tack Anna för du ville filma :)

Älskade lilla Häst <3

I dag har jag varit o hälsat på min gamla häst, wirbelwind. O inte bara hälsat på utan jag fick även rida!! =) Det var på tok förlänge sen! Jag körde faktiskt rätt direkt o jag körde förbi hagen där han så fint stod i sin lerinpackning... O jag fick hämta han från hagen o le in honom i stallet! O sen borstade jag längelänge på honom o mös o luktade så mkt på han! O han fick morottar o kel!
Sen sadlade vi honom o gjorde han klar! Sen började Anja rida honom lite o sen fick jag hoppa upp på han! Åhhh vilken känsla :) Så lessen jag blev när jag kom upp på han, min fina häst! Glädjetårar e väl underbart?!



"Finafina Wibbs!"



"Wibbe!"



"Jag o Wibbe <3!"



"O igen. Kände mig så löjligt glad!"


RSS 2.0