Järavallen!

Idag körde jag o mamma till järavallen för att träffa Karolin m sin familj o Hemi o Rambo. Hemi är Kimbas halvbror. SÅ stilig han var! HAr inte sett honom innan men han var urläcker! Lite bilder:



"Vi hade även Cocos m oss, o det gick JÄTTEbra! Hon var sååå nyfiken på hennes småsyskon!"



"Gruppfoto i skogen frv: Amanda, Matilda, Karolin, mamma o jag o framför i hundform: Hemi, Cocos o Kimba!"



"Efter rundan så satte vi oss o fikade.!"



"Snygga Hemi - som inte får röra godiset på bordet!"



"Det var så fruktansvärt spännande o se på deras kroppsspråk!! Kimba visade direkt vem som bestämde (hon givetvis) o sen höll Hemi sig på lagom avstånd hela tiden men lite dåodå ville han lukta o se så att han verkligen itne fick komma henne nära. Men Kimba stod still o småmorrade o vände bort huvudet. UNDERBART!"



"Bra, tänkte Hemi. Då får jag passa på när hon är upptagen med att gräva haha. Det gäller inte o vara dum!!"



"Kolla sån snygging!!!!"



"Halvsyskonen!"



"Liiiite kan vi väl busa??, tyckte Hemi! Men inte svarade Kimba!"



"Nananananaaaaa!"



"Men NÄ Kimba var bestämd!"



"Så fina, denna underbara hundras <3<3!"



"Älskade Hemi's stil, sån cool kille!"



"O en avslutande bild på min fina prinssesa <3!"


DK m mamma o Gisela

I går efter jag jobbat så åkte jag, mamma o Gisela till köpenhamn. Det var läängesen vi var där så det var mysigt. Bara gå runt o kolla på äta o ta det lugnt!



"Min mat - spareibs m bakad potatis o rotsallad! MUMS!"



"Gisela på resturangen!"



"Efterätten - chokelad brownies m glass o hallonsås!"



"Gick 23731 steg igår!"



"Och det är 1.77 mil!"


Söndag!

I dag så hade jag glömt o ställa om klockan så vid 7 tiden när min klocka ringd ekom pappa in o sa att klockan bara var 6 så jag kunde sova en timme till!! SKÖNT!
Sen gick jag upp o gav hundarna mat o sen vid 8,40 körde jag mot Lommas bk för att kolla på när Anna när hon skulle debutera i 2an. Där träffade jag även 2 st från instruktörsutbildningen + Camilla som hade åkt m Anna dit där. Men tyvärr drog Anna nr 15 så jag hann inte se henne eftersom jag körde från Lomma vid 11.
Då körde jag till Lunds bk, på det nya stället o sååå vilsen jag var! Ringde mamma långt om länge o de var också vilsna, så jag bestämde ett ställe o träffa de på så körde vi tillsammans dit där xD väl där så var nybörjarna precis klara o jag fick anmält mig o kollat banan o sen började vi nästan. Så det var snabbt dit o snabbt hem. Sånt gillar jag! Kimba var verkligen duktig. Jag var tyvärr inte helt tydlig med 1,2,3 steg bakåt så jag fick 10 - fel där. Det slutade med 79 poäng och en 2aplacering. Nya regler som sa att man måste ha 85 p för att bli uppflyttad =P



"Fluff i sängen <3!"



"Kimba, den bästa <3<3<3!"


Lördagsträning!

I dag har jag varit på agilityträning =) Det var skoj! Kimba var såå himla duktig! Blev mäkta imponerad av henne faktiskt! Sen har vi lite svårt att vara på höger sida för där brukar man ju inte få vara =P Men i det stora hela e jag såååå nöjd!
Sen därifrån körde vi till Törringe för att försöka hitta någon ur POs o Fredriks kurs som ville vara objekt till projektarbetet via instruktörsutbildningen! Anna hittade en man med en rottweiler o jag fick 2in1. 2 Dansk/svenska gårdshundar som hade samma "problem". Så jag ska ha ett i projektet o sen får de andra hjälp under tiden också eftersom vi ändå ska försöka fixa det på den ena! SKOJ!

Har precis varit ute med mamma o Cocos i trädgården o tränat! Visade lite hur de kan klicka in slalomen som vi gör på kursen o även lite annat o så klart så LEKTE vi.! Det tog sig. Cocos har nämligen stort ägande på bollen så hon kommer inte gärna o lämnar tillbaka den. Men efter ett litet tag så började det också gå bra! Älskade lilla lurvtuss <3

Nu ska jag bädda ner mig o ta det lugnt o läs Canis! Hela eftermiddagen/kvällen friiii! :D

Uppdatering.!

Liten kort uppdatering i bildform:



"Mamma o Cocos myser när de precis kommit hem från tyskland :)!"



"Josefin på väg ut från sin bil... Skitbil (Ford givetvis) :P!"



"Äntligen ute haha!"



"Körde ner till Christina, Nikolaj o Bastian igår. Här såg hon en näbbmus som var död. Fick reda på att de är giftiga, därför äter katterna inte de!"



"Kimba, Bastian o Nikolaj. Där e sååå mysigt nere. Hundarna kan springa lösa på heden o så rofyllt <3!"



"De igen!"



"Nikolaj, jag, Kimba o Bastian i bakgrunden!"


Leken är underskattad!

Så ut o lek med era hundar ha kul men lek med regler! Det är vi som ska hålla i dirigentpinnen! Lekte massor på rundan i dag o det gick superbra! Ska absolut lägga ner mer tid på leken hädanefter!

Nu kommer min blogg att ligga lite nere tills jag känner mig bättre o har mer inspiration. Är anträffbar på min mobil. hejhopp


Fredag!

Tråkigaste dagen sedan lääänge! Vaknade vid 5 då mammas mobilalarm gick igång, dvs kan inte ha sovit hårt alls. Sen kom hundarna in till mig sen slövilade jag tills 10 i 6 då pappa kom in o sa att vi snart skulle köra o då gick jag upp, körde de till trelleborg för de skulle till Tyskland på nån tyrolerfestival sen åkte jag hem igen o har haft såå tråkigt o inget o göra alls.
Gick för en stund ut o tränade m Kimba. Körde en massa positioner + igångsättningar. Sen gav vi hönsen mat o även har jag börjat ge vildfåglarna mat också o då följde Kimba m ut så lekte vi äppleleken. Hennes favoritlek!



"Kimba o äpplet =P!"

Nu ska jag tråka vidare! Hej så länge...


Onsdag!

I går så vaknade jag o sen körde jag o jobbade o sen till skolan o sen åt jag lunch hos farmor o farfar (jäääättegott, en höstgryta!) o sen kom jag hem o var hemma typ 10 min sen kom Anna ner traskandes o samtidigt körde Linda ner här m Lucas för vi skulle besöka TEBA! En av de roligaste affärerna men en av de affärer man blir fattigast att gå ut i från, DÄR e min självdiciplin inte den bästa xD Sen stannade vi ju till först på ett konditori o fikade lite o då unnade jag min en kaka xD (så fick jag det sagt)



"När jag vaknade låg Kimba på vänster sida om mig o Cocos på höger, så mellan de 2 där låg jag! MYSIGT!"



"Blev shoppat en del, godis, tuggeben, grisöron, tandborstesak, flaskor att ha om de blir törstiga, apportbock till Cocos, spårlina, koppel, leksaker - boll m snöre o den underbara saken nere till höger! Som man tar bort hår med! Helt perfekt, vart har den varit hela mitt liv?????!"

SÅ vill man nu inte ha smuts o flock o tussar i sängen så använder man den OM andra alternativet var att inte ha hundarna i sängen =P



"Fick ett brev av Karolin som har Kimbas halvbror vackra Hemi! En disktrasa m briardisar på :D Tacktack! Superfin o rolig var den :)!"



"Kimba i soffan!"



"Ibland kan man hitta Cocos så här...!"



"Älskade Kimba som har problem o tugga tuggeben för hon vet inte hur man ska använda sina tassar xD!"



"Kanske går bättre om man ligger på sidan?!"


Tisdag!

I dag så jobbade jag mellan 7.30-9.30 =) Det gick bra! Sen skulle jag egentligen till skolan men jag körde hem i stället, pluggade lite o gick m Kimba innan min lektion vid 13.40 började :)
Sen när jag kom hem så plockade jag bajs o klippte gräset, spelade även in lit emen det funkade inte så bra så jag blev irriterad så jag får prova imorgon igen :P
Nu har jag precis masserat Kimba o nu ska jag till instruktörsutbildningen :) Ska se fall det e mer intressant idag! :D Så nu måste jag köra! Uppdaterar mer när jag kommer hem! Tjingling

Måndag!

I dag var jag på Tingeling för Ulrika skulle ge Kimba massage :) Det gick hur bra som helst o Kimba var så himla duktig! Som jag visste var hon väldigt stel i sin nacke men även vid magen vid några muskelfästen och vid hennes karp. Men annars såg det super bra ut. Det var sällan hon fick in en sån fint musklad hund som Kimba *stolt* o hennes rumpa vägde en del pga alla muskler, så hon tyckte inte det var konstigt att hon vägde mer nu :) Så jag fick iaf lite läxa att helst varje dag annars absolut varannan ska jag massera hennes nacke o längs ryggraden!
I skolan så hade jag bara svenska B o då hade jga redovisning om min rapport om Rabelais! Det gick faktiskt bra. Kändes bra fast lite nervös blev jag allt precis innan. Men de hade inget att kommentera som var "negativt" utan det såg avslappnat ut?! haha, kändes inte så men det kommer väl :)

Nu har jag precis kommit hem från gått månstorpsrundan med Kimba :) Det gick jättebra! Tog lite foto o sen lägger jag upp en film sen igår som jag INTE tycker e kul.... =P



"Som sagt, No Fun At All!"



"God mat vi åt, Kolja m pressad potatis o ägg o räkor!"



"Fluff på promenad!"



Min finis <3!"


Tränade m Kimba!

Nu har jag precis varit ute o tränat med Kimba. Körde lite agilityövningar och det gick super! Kimba var såå duktig! Älskar det sättet som vi tränar på agilityn o hur de har lagt upp det! Perfekt för min smak o tycke! Tränade lite på slalomen och även att ha stackars förvirrade Kimba på HÖGER sida om mig. Hon vill gå på vänster sida hela tiden så där har vi något at jobba med!



"Klickar in henne i slalomen. Det går framåt snabbt!"



"Min duktiga lilla Fluff!"



"Godisarna tar snabbt slut när man e duktig...!"



"Himla skoj!"



"Tränade även att ha henne på höger sida, vilket är väldigt konstigt - tycler båda Kimba & jag!"



"Tränade även att sitta kvar fastän jag gjorde eplosiva starter xD haha, det ni!"



"Var på djursjukhuset o köpte mat idag. Köpte 1 säck som kostar 815:- så var det 100 kr rabatt så det blev 715:- o då gick vi ut o la den i bilen så ångrade jag mig o då gick jag in o köpte 1 säck till för 100:- är ändå pengar. Då fyllde jag mitt kort som de fyller i o då fick man en säck gratis (7:e säcken). Så jag gick därifrån med 3 säckar!"



"Där satt dessutom sån här. 100 på denna säcken som jag köpte, därav "bara" 715:- o sen får jag 100 kr rabatt på nästa köp, så nu har jag 300 kr tills nästa säck, vilket är ett tag dit!"



"Kimba blev förvirrad för jag har aldrig kallat in henne efter jag ställt henne xD haha!!"



"Det börjar ta sig!"

Touch of Africa!

I går var vi i kyrkan o kollade o lyssnade på ett tema om var Touch of Africa. Det var ett projekt för att hjälpa barn nere i Africa till bättre liv. Där nere har 40% av befolkningen aids/hiv - nästan halva befolkningen! Hemskt! De pratade en del om livet där nere, vi fick sen en kort film där man fick följa en tjej som var 16 år. Hon bodde i en dalgång med sin 104 år gamla gammelmormor, hennes föräldrar var döda o hennes uppgift hade nu blivit att ta hand om sin 7 andra syskon, se till att allt funkade på deras ställe o att alla hjälptes åt. Även hade de 1½ timme enkel resa för att gå till skolan!!!
Det var väldigt intressant men så fruktansvärt hemskt o höra deras historier om hur det är där nere. Så alla pengarna gick till Star for life som hjälper till där nere i Africa.
Man kunde även köpa en bok om tjejens liv där hon berättar mer hur det är där nere, en skiva m de som sjöng o dansade igår + att man kunde fylla i en lapp för att bli stödförälder till ett barn i Africa så hon/han kunde gå i skolan.
Jag fyllade i en sån lapp så jag ska bli en sån stödförälder :)







Vilket tryck och stämning det var i kyrkan. Helt underbart!

Jaja, får väl uppdatera lite dåååååå..!

Några dagar sen man uppdaterade xD Kul att nån iaf märker av att man itn euppdaterar, sånt uppsakattas! haha!

Tänkte dela med mig lite om helgens bilder. Tog ju bara om fredagen i mitt förra inlägg. Dagen efter, dvs i lördags kom Gisela o Nicklas hem till oss så hade jag o Lord lagat mat, eget hittepo som jag var sugen på o det blev SÅÅ gott om jag får säga det själv! Sen spelade vi Rockband, hade invigning på det o det var väldigt skoj!



"Lord hade dukat fint o maten e framserverad!"



"Mexikanskt ris (ris, majs o röd chilli), kycklingbitar m tacokryddmix, sallad o pitabröd o krossad banan o gucamole! MUMS!!!"



"ROCKBAND! Eftersom det e alltid jag bakom kamera så får ni få en bild på dessa töntar =P!"



"Dagen efter ville mamma prova, det gick väldigt bra!"



"En morgon när jag vaknade låg Kimba så här! Mysehund <3!"

Har varit på instruktörsutbildningen i måndags. Det var väldigt onödigt faktiskt. Bara en massa prat om studiefrämjandet. Hon hade kunnat ta det på 30 min men det la hon 2 h på. Ajja, nu e det över så gör vi roligare saker framöver!

I tisdags, dvs igår! Så var det agility YAY! Blev hämtad utav Anna o vi packade in oss i bilen (måste ju ha hus m till Kimba) o sen körde vi! Fick även ett märgben utav Anna! Tacktack e dig så tacksam! Det gjorde iaf att Kimba hade nåt o göra i sitt hus. Hon tycker nog inte om det fortfarande men det ska bli en positiv accosation o vi e på goo väg!
Men själva träningen gick jättebra! Kimba e så klickerklok o det e verkligen underbart att se hur hon jobbar! Var inte 100 på humör då men trots och skottträning innan gick det super :) min lilla stjärna <3

nu ska jag gå o läsa lite Naturkunskap om evulotionen!


Lite om helgen!

i fredags träffades jag, anna o malin + 5 hundar o tränade lite spår! Det gick väldigt bra med Vitus o Cocos men jag vet inte riktigt vad de andra 3 höll på m. Kimba gick bra första raksträckan o sen så tappade hon bort sig i vinkeln, alltså visade bra att spåret inte fortsatte men där luktade det ju såå gott m kaniner o kaninbajs o annat trevligheter för henne så efter det gick jag typ spåret o Kimba lunkade vid sidan om. Sen hade vi svårt o hitta slutet men efter ett tag fann vi den blåa pipbollen!



"Pelle spårar o Anna visar o Malin har kontrollen!"



"Cocos satt fint o kollade på!"



"Malin fick göra ett nytt näringsspår o då gick det bättre!"



"O det var mest synd om Guinness i helaste världen för hans matte lämnat honom!"

O vi trodde att vi var galna som spårade en fredagseftermiddag men när jag körde förbi klubben vid 19 tiden så var där massor utav bilar som också tränade hund xD Så vi e inte ensamna om att vara hundskadade!



"Jag o Sam innan jag blev hämtad av Anna innan instruktörsutbildningen!"


Vad har jag gett mig in på? :O

Har precis kommit hem från Burlövs BK. Instruktörsutbildningen började nämligen idag! Vi var 9 st varav 5 st från Svedala! Det verkade till o vara en trevlig grupp m bra lärare! Det kommer säkerligen bli både skoj o intressant. Men vad har JAG gett mig in på?
Så nu kommer det vara ca 1 ggr/ vecka ända fram tills den 2 Juni 2010! Hej o hå ja!

Ska o spåra i morgon! Ska bli så himla roligt! Hej så länge!

RSS 2.0