Norrköpingstripp!

Som sagt, tåget anlände 2½ timme för sent och vi blev 25 minuter försenade till Mervis föreläsning. Men den var bra och intressant som vanligt. Mötte även några som gick Foundation course m mig i höstas som jag pratade m. Det var trevligt. Efter det åt jag o mamma mat på en fin resturang o det var gott =) När vi sen kom till centralen igen så var tåget hem 20 minuter försenat. O nu sitter vi här..."Vi fick en massa långa stopp på vägen. Tur naturen var fin iaf!""Satt m min risi frutti o datorn, så jagvar nöjd!""Carl Johan, stället där vi åt!""Ryggbiff m klyftpotatis o portersås. MUMS!""Hallon o choklad cheesecake. den var god men jag blev såå mätt efteråt...!""Har aldrig sett vad jag kommer ihåg iaf att det hänger istappar från trädet xD!"

Nu e vi i nässjö o har ca 1.20 h kvar.. Längtar hem till min säng. E trött o mätt!


Finis <3

Liten åtgärd så att Kimba inte ska frysa <3"En fleeceoverall!""Men hon e lika lycklig ändå!""Min fina!"


Underbara Kimba!

som sagt så har jag nog en av världens mest ömhårade hundar, stackars Kimba. Så igår åkte trimmern fram och nu e hon till hennes och min lycka naken igen :) Men så förvånad jag böev när jag såg hur klen hon var.. Nu ska hennes mat ökas lite =) Naken o liiite för smal då fryser man lättare så mer mat till Kimbas lycka! :D"Före!""Kanske inte den bästa efter-bilden, men en ställning som Kimba gärna intar!"

<3<3<3


Mysig skogspromenad?

Nu har jag kommit hem från skogen från en promenad. Mamma m Cocos o Anna m Pelle följde också med! Det var trevligt! Men Vi såg säkert 8 rådjur o då går kimba igång. Jag har svårt (det är nästan omöjligt) att få fram mina budskap till henne. Ska faktiskt ringa Jan Gyllensten och boka en privatlektion. Det är inte så att jag har problem med henne men han hade säkert kunnat hjälpa mig med lite braiga tips! Så det ska jag göra snart! Här e lite bilder iaf!"Mamma, Cocos, Anna, Pelle o Kimba!""Jag skulle fota rådjur så Anna blev första Kimba hållare!""Lite drivor på vägen!""Men vi var lika glada ändå för det!""Stiliga Pelle!!!"

Tyvärr skötte Kimba sig illa så jag ville inte ha m henne på bild!
Haha nää skojade lite men jag kunde inte få henne till o vara still för att fottas xD


SnöSNösnööööö!

Jag var iaf glad idag när jag vaknade och tittade ut och såg detta underbara snöfall! Jag sov tills jag vaknade, eller iaf gick upp i dag. Kimba fick mat, kom o rev på min dörr o jag släppte in henne o hon hoppade upp i sängen, var väl runt 7.45 o sen låg hon i sängen o mös m mig tills jag gick upp 9.30. O i dag e min förkylning värre än i går ;( När ska den försvinna???
I går var jag, mamma o pappa iaf o dansade o det var skoj. O när det var slut så var det fri dans i en timme men vi stannade inte så länge, men då såg jag lärarna dansa runt o scheisse vad de var duktiga! Så ska jag m kunna dansa e mitt mål! haha!
Det var en liten parantes! Åter till i dag. Jo när jag vaknade o gick ut ur rummet så möttes jag av en syn som gjorde mig glad! O I detta vädret då jag aldrig vill vara inne så tog jag kameran o hundarna o gick ut! :)
Men först kommer 2 bilder från när de busade inomhus för någon dag sen (inte för att kimba ser ut att leka så mycket)"Nu räcker det tycker Kimba....!""Men då attackerar Cocos från sidan istället!""Ouppfostrad hund, står o räcker tunga åt Kimba!""Cocos <3!""Någon som vet vart man kan hitta lagom-knappen på en hund hihi <3!""Här är det allt eller inget som gäller!""Cocos som medvetet gick in i rutan! Kanske ska strunta i Lk 1 o ta 2an direkt?!""Satte Cocos för ett hopp men så ville Kimba också vara med!""Försökte få kimba till att hoppa men det gick inte så bra så lät jag henne stå kvar och skulle hoppa med Cocos men som var måttligt road eftersom hon har faktiskt snö i sina tassar xD!""O då på mitt kommando kunde Kimba hoppa o Cocos blev helt förvånad, haha!""Skulle ge mina pippiar mat så stannade jag till i hönshuset!""O Kimba ville gärna in och leka eller jag de. Eller ska jag vara en sån optimist och skriva att hon ville valla de?? xD Att det faktiskt är lite instinkter..!""Cocos som vill leka o busa hela tiden. Mer levnadsglad hund får man leta efter <3!"


Förmiddagspromenad!

Har för en stund sen kommit en från en morgonpromenad! Jag o mamma tog hundarna o skulle gå månstorpsrundan men vände o gick på grusvägen tillbaka igen för att jag hade tappat min vante! Lite bilder blev det =P Det var så mysigt i detta underbara väder."Mysväder!""Cocos i full fart o en massa spring i benen!""Min hade också spring i benen men hon fick vara med på en stillbild!"

BILDER SEN IGÅR!

I går så tog jag Kimba på en 10 min morgonpromenad o när jag kom tillbaka var jag mer anfådd än en gammal tant! Så jobbigt det var. Då tog jag beslutet att Kimba skulle stanna hemma när jag skulle på Jan Gyllenstens föreläsning. Men jag orkade inte ens stanna så länge på den tyvärr :( Nu i efterhand ångrar jag som tusan att jag åkte hem för jag hade också velat se det praktiska där ute, men jag hoppas det kommer fler tillfällen m honom. Gillar han skarp. Han är sund i sitt tänk."Himlen var så fiiin!""O det e min Fluff också <3!"


Skogen!

I dag skulle jag egentligen gå ner till Anna o Pelle i byn och träna lite men så var jag inte i rätt sinnesstämning för att träna så det kändes inte bra så jag och mamma åkte till skogen istället :) Det var också trevligt. Jag skulle visa den perfekta rundan som Jenny visade mig för typ 2 dagar sen men det gick inte så bra =P Hamnade lite fel då och då o sen gick vi tydligen i en cirkel o vi gick o gick men vi hittade till bilen :P"Lilla Cocos i flygandes fart!""Minminmin!""Så vacker!""Sötaste hunden ever!"


ojojoj.

Shit som mina besökare har rasat.. Måste nog uppdatera oftare.. :( Men det e väldigt mycket just nu =p"Kimba höll mig sällskap undertiden jag spelade rockband!""De fick godis i varsitt fiskpinnepaket o det blev lite o städa när de var klara!""O andra paketet =P!"

Nu ska jag snart iväg o träffa mitt projektarbete. Detta blev en kort uppdatering.. haha


Lite träning i dag!

I dag gick jag i skolan. Började min retorik kurs idag o jag gillar den redan! Skitskoj kommer det att bli.. Observera att jag tycker den ska bli skoj! Fasar inte för det som jag gjorde förr utan nu försöker jag ta vara på varje tillfälle jag får att prata inför folk! :)
Sen körde jag därifrån till Tingeling o jobbade 2 timmar o var hemma vid 12.30. Åkte direkt m mamma o morfar ner till Maxi i Trelleborg för att handla för att vara hemma igen för Anna skulle hämta mig 14. 20 minuter innan dvs 13.40 får jag ett sms... "Hrm, jag är lite tidig... Tog fel på tiden, men jag sitter här i bilen. Fniss..." Jo Fniss kan man verkligen säga.. Jösses, Anna var alltså 20 min för tidig så när vi kom hem, 10 min efter så snabbt hämta hund, leksaker lite godis o sen åka, men jag glömde tyvärr hennes täcke, men hon var inte så länge i bilen. o NU till träningen:

Vi kom till bruks o rastade hundarna och sen tränade vi lite var för sig och sen ville jag att Anna skulle kolla på vårt fria följ, vilket gick väldigt bra till slut! O jag kollade på när Anna körde rutan. Svårt det dära! Men även hon slutade när Pelle sprang fint in där!

Sen kom hennes projekt och vi var lite störiga o sen var jag o Kimba ännu störiga inne i valphagen. Där inne tränade jag på våra katastrofala positioner! Ett inlärningssätt som jag vetat om länge men aldrig använt mig av (ingen aning om varför) provade jag i dag med lyckat resultat! "Stolpen" kallas det för. Ska försöka förklara med bilder nedan!"Handen ska vara en förlängning av en stolpe som sitter i marken. Hunden ska ha sin vänstra kind närmast handen och använda sina bakben för att komma in i rätt position!"" Snurra in rumpan!""Så man sen sitter rakt!""Film 1. Det går okej, lite svårigheter men tänket e där!""Lite bättre!""Ett sätt som funkade väldigt bra för mig o Kimba. tog jag sen bort och varierade med och sen utan hand så fick jag större delen raka sittningar!"


Briardfreak?

Näää inte alls! Har suttit o kollat runt på lite briardsaker! Här e liiite av det mycket som jag skulle vilja ha!"Sockerskål!""Toalettsits!""Briard on board!""Sån här till mitt blivande företag!""Tjocktröja m briard sign!""I don´t need an encyclopedia, my briard knows it all!!!""I love my briard!!"


Promenix!

I dag så var vi o röntgade Cocos höfter och armbågar. Det gick jättebra! Mer om det kan ni nog snart läsa på mammas blogg, http://fluffcocos.blogg.se
Jag gick iaf en runda m Anna o Pelle o kimba idag! Det var trevligt o här e som vanligt lite bilder :P"Jag tror Anna har något gott. Vad tror ni??!""Sötaste Pelle!""Kasta snöboll... Det tyckte Kimba inte var så skoj =P!""De lekte pet och hade skoj!""Sötishundarna :)!""Pelle satt o visslade xD Kolla tungan!""Sen trampade Kimba nog på något vasst för hennes trampdyna började blöda :(!"


Besök hos halvbroren!

I går körde jag o Kimba upp till Kattarp för o hälsa på halvbroren Hemi m familj! Det var trevlig! Var där uppe vid 14 o var inte hemma förräns ganska exakt 22 :O haha! ;em det var skoj! Här kommer lite bilder!"Underbara hundar!!""Lille Rambo ville också vara med på gruppfoto!""Vackra Hemi!"

BILDER SEN IDAG!
"Stackars våra hundar. De får inget vatten så de måste slicka i sig snö xD!""VAA? Pratar du om mig?!""Kimba posar i sitt fiiina täcke! Tur man har syskon så man kan överta deras saker när de blivit för små xD Tusen tack för jag fick köpa det!""Söta lilla Cocosen :)!""När jag ändå var ute gav jag pippiarna mat o la ut hö o havre till rådjuren :)!""Fel håll Kimba!! Min fina Fluff :)!""Rådjuren var o hälsade på idag igen :)!""Kul att ha de så nära inpå :)!""De e så fina!""Så nära att man bara vill sträcka ut en hand o ta på de!""Gäsp!""hihi.. Kul!""Avslutande bild på en björktrast :)!"


LÅNG UPPDATERING I BILDER!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Fått pikar både härifrån o därifrån! Det kommer bli en lång uppdatering fast i bildform med en kort story under :) Enjoy!"Kimba kissar alltid där som är mest snö/löv/gräs!""Se, man kan gå fint i kopplena också!""Åkte upp på julafton till Lord. Kimba var julfin på tåget och lyckades charma alla!""Lord var klar med sin låt och spelade den för mig. Jag har tyvärr en del kvar på min!""Fluff i sängen!""Jocke kom så spelade de schack!""Kimba i sängen igen!""Jag brukar hålla moroten till Kimba o plötsligt låg Gisela också och åt morot. Konstigt tyckte Kimba!""Vår julgran m klapparna runt :)!""Spelade julklappsspelet!""Tur vi har Cocos. Hon låg och vaktade julklapparna till oss :)!""Vi hade så skoj!""Lord fick äran att dela ut julklapparna!""Jag är ju som känt inte glad för schäfer men denna här. Jag har jobbat mycket på lovet och ena dagen skulle jag fixa till hennes päls. Hon har nu bott på pensionatet m sin boxer-kompis i 1 år. Hon är överstressad och mår dåligt :( Skulle jag haft en schäfer så skulle det varit henne!""Alltså, sötare schäfer finns inte :) Hon är så vacker o hade kunnat bli hur trevlig som helst!""Som hon älskade att bli ompysslad med. Hon låg och njöt hela tiden!""Som sagt, ska han omplacera henne så hade jag gärna tagit henne.. Stackars hund :(!""Vi har rådjur utan för fönstrena!""På nyårsafton tog vi en promenad i bokskogen!""Vad vi inte visste var att Niclas o Malin skulle gifta sig där. Det var så mysigt o fint :) Grattis till er!""Lord blev fackelhållare :)!""Kimbas första bröllop :) Här var hon närvarande men inte anträffabar. Hon hade kommit in i typ chock av alla smällare sen ett bra tag tillbaka.. Tulle hund <3! Efter brölloppet o skogen åkte vi hem till Anna o Peter o åt o drack gott o hade trevligt! Tack för en trevlig kväll!""Dagen efter så hade jag min efterlängtade slappedag! Skönt o inte göra nånting på hela dagen! Den tillbringade jag m en braaa bok. Har ni inte läst Paulo Coelho´s böcker så gör det!! De får en att känns sig bättre och budskapet är alltid så fint!""Vi har även bytt fläkt här hemma! Morfar o pappa hjälptes åt!"

Ja som sagt så har här hänt en del sen sist o så här går det när man uppdaterar så sällan!
Har också tränat 1 ggr m Kimba men det kommer kanske i nästa inlägg ;)


RSS 2.0