♥ Dag 13 - Låtar jag kan lyssna på om och om igen.

Det går ju väldigt mkt upp o ner o i vilka perioder. Men om jag gör om överskriften lite så kan jag ju ta de låtar som jag ALDRIG kan stänga av när de kommer. De tillhör absolut favoriterna och de jag kan lyssna på om o om igen. Fast dessa kan jag verkligen inte byta o måste lyssna hela tiden.
Det e nästan de flesta med Dia Psalma. Men de låtarna som e bäst där e: "Tro rätt tro fel", "Luft", "Ack högaste himmel" och "Emelie". Deras texter är underbara! Skriver mkt om sånt som ingen annan gör som ändå är väldigt omtalde o diskuterande ämnen.
De äldre låtarna m Millencolin går ju o lyssna på om o om igen också! "Da Strike"; "Monkie Boogie", "Leona", Mr. Clean", "Fox", "The Ballad"... Kan fortsätta i evighet!!!
Ozzy Osbournes låtar kan jag lyssna på hela tiden o alltid! "Gets me through", "Paranoia", "Bark at the moon" mfl!
Åhh Guns får jag inte glömma. De har ju några som man alltid kan lyssna om o om igen på! "Don´t cry", "Welcome to the jungle", "November rain", "Patience", "Paradise city", "Move to the city".

Alltså detta inlägg hade kunnat bli hur långt som helst m massa underbara låtar som jag kan lyssna på alltid som jag aldrig tröttnar på...  Detta var bara en liten del som kom upp i mitt huvud precis!
♥ Dag 12 - I min handväska.

Jag skulle för det första inte kalla min väska för en handväska utan nöjer mig med väska. Jag fick för det andra väskan som jag använder just nu utav min vän, Josefin och jag tycker väldigt mkt om den. Den har tyvärr gått lite i sönder men det lagade jag lätt med ett strajps.
I den har jag alltid:
*Mobil
*Kamera
*Kalender
*Lypsyl
*Handkräm
*Bok
O hädanefter ligger där också Ipren för min huvevärk håller på att ha ihjäl mig ibland.

♥ Dag 11 - Mina syskon.

Jag har bara ett syskon. En storasyster som heter Gisela. Hon fyller 25 år i år. Världens bästa syster <3"I bussen till Berlin!""Stooor öl, men tyvärr inte hennes!""På isen i sundsvall!""Vi <3!""O igen m Kimba o Cocos!"


♥ Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.

Hade inte på mig något speciellt idag. Vaknade o då blev det jeans o en tröja. Sen åkte jag iväg till linda m anna o då blev det andra jeans men samma tröja o sen åkte jag till jobb o då hade jag samma jeans men bytte tröja =P Nu har jag min fiiiiiina pyjams. Köpt från Irland =)


Nytt bandage!

Kimba har som sagt skadat klon och nu har hon bandage. Hela natten så låg hon o gnydde för hon hade så ont. När lokalbedövningen släppte så gjorde det ju ont o vi fick inget annat smärtstillande. Det skar i hjärtat o höra henne som hon höll på. Öppnade dörren mängder m gånger för o kolla på henne. Men iaf. Det hade bloat igenom, det hade det gjort redan igår men i dag när jag skulle byta bandage så satt kompressen fast i såret i torkat blod. Det gjorde ju jätteont att ta av. Men jag fick lägga på nytt o ringde veterinären, 3 ggr i dag - de andra 2 ggr var för att tjata till mig smärtstillande. Men så den 3 ggr jag ringde så skrev hon ut en salva som jag skulle lägga runt pulpan så det inte skulle fastna. Det tackar vi för! Så det ska jag lägga på i morgon.
Men det var iaf första gången jag la ett tassbandage. Det var väldigt kul faktiskt. Eller kanske inte just då när jag höll på för då var jag så stressad o lessen men nu i efterhand var det kul. Tog en bild på det som jag tänkte dela med mig av!"Det första tassbandaget!"

Det blev lite löst men inte lätt o dra åt hårdare när hon hade så ont. Nu har jag lite problem o få ner tassen i skon men det går. I morgon får jag göra det liite mindre.
Mamma o pappa var så snälla o hämta ut salvan o smärtstillande så det fick hon innan o nu när jag kom hem från jobb möttes jag av en glad hund o när jag gick till trädet o vände så skuttade hon på bra o hade inte alls ont - inte som innan iaf!

BTW - det är 10 månader till jul ;)


♥ Dag 9 - Min första kärlek.

Inte min första kärlek men mitt första seriösa förhållande... Det var med Lord. Vi träffades på lantan och vi o några till började med att spela musik i aulan o sen träffades vi mer o mer utöver skoltiden o sen slutade det m att vi blev tillsammans. Vi hade mkt kul ihop. Många gemensamma intressen. Musik var väl det största. Varit på många konserter i hop o även Sweden Rock en gång alla 3 dagar o första gången så bara 1 dag. Även fotografering då vi har varit ute på måånga fotorunder runt om i skåne o fota fåglar o andra djur. Hans moster bor på Irland så första gången jag var på Irland var m honom o hans familj. Så hälsade vi på hans släktingar. Hade velat till Irland sedan länge o då kom jag äntligen dit där.
För att göra det enkelt var vi tillsammans i 2.5 år o för o göra det mer komplicerat så ca 1.5 år. Vi ska inte gå in på det komplicerade men gillar man inte nån mer än som vän så funkar inte förhållandet tyvärr. Har inte någon kontakt med honom nu längre mer än skrev Grattis på våran födelsedag, vi fyller år den 26 juni båda 2 o e född 88 också. Han skrev beklagar när mormor dog o gratta mig när jag var klar m min instruktörsutb. Sen skrev jag ett mail till han när han hamnat i tidningen o varit m på TV4 nyhetsmorgon i en intervju. Jättekul för han för han är verkligen bra på att spela gitarr. Men vi har iaf haft mkt kul ihop!

Klokapselbrott

I dag skulle jag till veterinären med Kimba. Hennes ena klo har sett konstig ut länge men i går så började hon bita vid den. Kände då på klon o den kändes ännu konstigare. Sa till henne att hon inte skulle bita där o då la hon över frambenet på bakbenet så att jag inte skulle se att hon bet på den. Liten smarting!
Gick upp i dag vid 8 för att ringa till veterinären och fick en tid kl 14.30. Där var inga folk så vi kom in direkt o hon konstaterade att det såg inflammerat o varigt ut och det vätskade sig en del så de skulle ta bort klokapseln. Kimba fick en lugnande spruta men hon kämpade in i det sista för att Inte lägga sig vilket hon var tvungen till för hon blev för trött. Efter en stund kom veterinären tillbaka o frågade om jag ville vara med eller om jag ville vänta i väntrummet. Hon nämde också att där brukar komma en del blod - vilket fick mig att välja väntrummet så de skulle slippa ta hand om mig mitt i allt =P
Tiden gick långsamt men det var säkert bara 5-10 minuter o sen var de klara o då fick jag komma in där för att kolla på hur man lägger om ett bandage. Det ska bytas dagligen och hon fick även medicin som hon ska få och vi ska på återbesök om 1 vecka.
Nu ligger hon helt borta i köket. När vi kom hem la hon sig i tvättstugan men jag ville ha in henne så hon slapp ligga ensam =)
Vi köpte till såna bandagesaker som vi behövde och jag köpte även en tassstövel. Det hade de precis fått in så vi blev deras debutanter till att prova den - bild kommer senare o de ville veta hur den funkade!"Kimba sömning inne hos veterinären!""En väldigt trött o borta Kimba. Liten skymt av hennes fina röda bandage!""När jag fått in henne i köket. O här ser man hela hennes fina bandage!"


♥ Dag 8 - Ett ögonblick.

Kan ta ett ögonblick som hände idag. Jag o mamma satt o åt frukost, hundarna hade fått mat (dock för lite tyckte Kimba som bara fick en ½ portion för vi ska till veterinären idag o där sklle hon ev få lugnande) men så gick Kimba o ställde sig i vårt stora rum.
Där stod hon o tittade ut genom fönstrena. Sakta men säkert genom varje fönster. Sen hoppade hon upp i soffan o stod och hände m huvudet på soffkanten vid ett fönster.
Där stod hon o kollade på alla snöflingor som faller utanför =) Det såg jättesött ut!

♥ Dag 7 - Min bästa vän.

Den som är bäst utav mina vänner är faktiskt Nathalie! Jag gjorde ett inlägg till henne för nån månad sen men kan givetvis skriva ett litet till.
Vi har vetat vem vi har varit sen förskolan. Sen började vi samma klass i 6an, men började inte umgås förrän 8-9 nångång. Vi var på klassresa i Budapest o då umgicks vi, det var kanske lite innan, mitt minne sviker mig. Då hittade vi på en massa saker, vi semestrade i Houddan, åkte till Danmark för o turista, jag åkte o hälsade på henne i forshaga, karlstad där hon gick gymnasium, hade filmkvällar även då, gick på bio o vi har även varit i Bulgarien. Mkt trevligt! Där kvällarna/nätterna bestod utav redbull/jäger o biljardspelande, haha. Det var tider sen!
Sen umgick vi inte på ca 1½ år men Nathalie tog upp kontakten igen, det tackar jag för! O nu hittar vi på ännu roligare saker! Hon var dessutom mitt resesällskap när vi åkte runt på Irland! Hon ska följa m till Sweden Rock, i bästa fall har vi råd att åka ner en liten tripp till London för o gå på musikaler. Jag ska även ordna en välkommenhem fest till henne den 23 april eftersom hon just nu e nere på Thailand i 3 månader o kommer hem i mitten av april!
♥ Dag 6 - Min dag.

Mitt internet fukade inte i går efter agilityn så jag gör en uppdatering nu om gårdagen.!

Började 7.00 då min mobil väckte mig. Snoozade till 7.25 o gick sen upp o körde till jobb. Väl på jobb gick det bra. Promenerade en hel del o diskade o mös m hundar. Slutade vid 12 o då körde jag hem o sen fixade mamma o jag Kimba o Cocos pälsar, klippte klor o kolla öron o annat på de. De blev så fina.
När de var klara gick vi ut o tränade lite på träningsbanan. Tog lite rally o agility men även lydnad. Fick lite klydd på vittringspinnarna men får backa ett steg där. Efter det gick jag in o vila lite.
Sen begav jag mig till agilityträningen. Måste ha blivit något missförstånd för instruktörerna kom inte. Men det gick bra ändå! Skoj var det. Det som var allra roligast var att vi avslutade med en platsliggning o Jag var gömd i ca 2 min o Kimba låg så fint kvar! Det tar sig o jag e såå glad!
Sen när jag kom hem gick jag o la mig =P

Söndag!

I dag så är det söndag - hela dagen faktiskt! Den börjades med att spenderas på klubben då jag, anna o karl träffades o träna m våra hundar.
Jag är så nöjd! Vilken stjärna hon är, okej kanske överdriver lite men jag är så nöjd iaf! Vi började m platsliggning. Då var de gömda men jag var synlig så jag hade koll på min. Hade leksaken snett framför o den var på 3 minuter lång o det gick så bra! Hon låg hela tiden - Tryggt o hade koll på sin boll. Känns bra nu med mer träning så blir det bra det också!
Sen tränade jag på läggande under gång - går jättebra!
Rutan - funkar finfint. Men har mina burkar där i men ska börja ha de mer osynliga så det är konerna hon ska börja fokusera på
Tog lite ingångar med apporten o igår började jag träna att hon ska ha ingången bakom mig på apporteringen o det verkar gå bättre. Men fortafrande mkt kvar o träna på. Sen får jag se hur ingångarna funkar på de andr amomenten annars får vi helt enkelt träna in ingångarna bakom istället - svårare e det inte =P
Sen blev det uthoppen i hoppet. Gick inte så bra i början, lite trams o för mkt fokus på bollen men sen gick det bra.
Gjorde 1 inkallning m ställande o ställande var bra. Tempot var sisådär. Ska träna lite mer o på ett lite annorlunda sätt så hoppas jag på att det sätter sig snart också.
Slutligen avslutade jag med det lilla vi kommit på vittringspinnarna. Kändes faktiskt bra. Eller vi e på ganska goo väg. Alltid kul o träna lite olika moment! Får se fall vi lever upp till mitt mål, men skam den som ger sig!

Sen hade vi sista tillfället på valpkursen - 6 veckor har redan gått!! Det gick okej o det var skoj där ute! Vilka duktiga kursare vi hade!

Nu ska vi snart äta taco o sen spela bingo lotto! =)

♥ Dag 5 - Vad är kärlek.

Ja, för mig så finns det många olika typer utav kärlek iaf.
En kärlek som jag har till min familj
Det är inte samma kärlek som jag känner för mina djur.
Sen har jag en annan kärlek till mina kompisar
O sen är det en annan kärlek som jag har för någon man är tillsammans med.


Men generellt sätt så är kärlek - i vilken kategori det nu än är, någon som jag tycker väldigt mkt om, som jag gillar att spendera min tid med, som jag ser fram emot att träffa, någon som får mig att må bra och ha kul o vara glad. Som man kan prata med om det mesta och som hjälper och ger tips o råd när jag behöver det.

Jag hade kunnat gå djupare för kärlek kan vara ganska djupt men jag håller mig ganska grunt =P

♥ Dag 4 - Det här åt jag idag.

Såg det försent vad det var för ämne idag så skriver bara kort om det =P

Frukost= en liiiten skål m corn flakes

Lunch= 1 bulle m ost, tomat o gurka

Mat= Grillat kött, potatismos o grönsaker

+ lite glass =)

Fredag...

I dag e det fredag, hurra. Jag gick upp vid 8.30 för då skulle Gisela komma m frukost o då skulle jag lämna mina teman som vi ska ha i våran fotoblogg så det e bäst o ha gjort det. Det var svårt o lämna sängen, sover alltid så bra när Kimba är på mitt rum. Men upp kom vi o frukost åt vi. Sen skulle jag bara ligga o kolla på TV lite för maten skulle sjunka på båda av oss för o sen gå en promenad. Eller hur! Där somnade vi båda i soffan o sov som stockar. Vaknade för telefonen ringde o klockan var mkt. Gick ut till mamma som var på träningsbanan o värmer upp lite inför agilitykursen och det ser så bra ut. Passade på att träna lite med Kimba o det gick jättebra! Vilken hund! haha.
Sen när vi kom in därifrån så var klockan lagom mkt att köra in o hälsa på farfar o hjälpa han att äta. Usch vad jobbigt det är att se sin farfar må så dåligt o se så sjuk ut när man e van vid att han är pigg o så. Fruktansvärt jobbigt =(
Nu sitter jag här o väntar på att klockan ska bli mer så jag kan bege mig till jobb!"Varför ligger Kimba som en seg råtta o vill ut i tvättstugan?!""Där ute står ju kisse-maten, haha!""Cocos som ligger o e fåfäng o kollar på sig i speglen, snurrade sig lite när jag stannade o kolla på henne, såg så himla skoj ut innan xD!"


♥ Dag 3 - En sak jag älskar från min garderob.

Hmm, en svåring en denna. Jag är ju inte så intresserad utav kläder eller mode eller något. Använder det som är bekvämt o som jag trivs i. Men ska jag välja något så blir det kanske... Jag har en del sjalar som alltid är skoj att byta med, men älskar jag de, nä - känner inte någon större seperation om de skulle försvunnit. Givetvis mina FSAS kläder är ju bland favoriterna, så det kan väl bli det då! =P Allt med det berömda "F":et känns väldigt speciellt för mig =)


♥ Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.

BriardKimba. Känns som om det talar ganska mycket för sig själva men låt mig göra en lite längre förklaring! Min hund Kimba är en hund utav rasen Briard. Detta var från början tänkt som en blogg bara om vår träning, tävling o andra aktiviterter men har med tiden blivit liite mer som en allmän blogg om andra saker jag också hittar på. Eftersom jag inte bara hittar på saker där hundar inkluderar. Men mest handlar den om dens ursprung - briarden Kimba.

 

"Den galna briarden!"


♥ Dag 1 - Presentera mig själv.

Hej! Pamela här, jag föddes den 26 juni och året var 1988. Jag blir alltså 23 till sommaren. När jag var litenliten så bodde vi i Steglarp men sen när jag var ca 2 år max kanske så flyttade vi till Vingelstad och här har vi bott sen dess fast nu i ett annat hus. Jag gick på Vingelstads skola upp till 9an. Sen sökte jag in till estetisk musik och kom in. Garanterat på mina betyg - inte på de musikaliska jag visade upp då. Man skulle spela o sjunga en låt - Åhh herregud säger jag bara!!!
Där gick jag i 1 år. Lärarna o musiklektionerna - speciellt mina trumlektioner var det bästa jag visste men jag trivdes inte i klassen och/eller på skolan så där började må väldigt dåligt. Har varit jättekämpigt efter det med mitt mående men nu e det på väldigt god väg! Efter det året så sökte jag in på Skurups lantbruksskola inriktning djurvård. Kom in som 34de reserv. I bland ska även jag ha tur! En jättebra skola. Underbar klass. Ia gick där också vilket var jätteskoj. Fick en del kompisar där som jag fortfarande har kontakten med. Där hade vi även lektioner på Ystad djurpark och där började jag gilla apor ännu mer och fick upp min idé om min ape-park!
Sen tog jag studenten där. Var arbetslös i ett hel jäkla år. Det var något utav det värsta i mitt liv. Jag kände mig så misslyckad o värdelös för jag sökte jäääääättemånga jobb, kom på 1 intervju. Usch och fy vad jag hatar o vara arbetslös! Sen för ca 1½-2 år sen så började jag jobba lite på Tingeling o där har jag varit sen dess.
Skaffade Kimba när jag gått ½ år på lantan o det var i stort sett det som räddade mig när jag mådde dåligt. Hon är det bästa jag skaffat i mitt liv. O i samma veva som jag skaffade henne så höll jag på o göra mig av med mina hästar som jag hade i ca 10 år. En jätterolig tid o ridning är något av det roligaste som finns! Saknar det som tusan!
Så musik o djur är väl 2 utav mina största intresse! Kort o gott! Det var lite om mig! =)


Om mig i 30 dagar =P

♥ Dag 1 - Presentera mig själv.
♥ Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.
♥ Dag 3 - En sak jag älskar från min garderob.
♥ Dag 4 - Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 - Vad är kärlek.
♥ Dag 6 - Min dag.
♥ Dag 7 - Min bästa vän.
♥ Dag 8 - Ett ögonblick.
♥ Dag 9 - Min första kärlek.
♥ Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 - Mina syskon.
♥ Dag 12 - I min handväska.
♥ Dag 13 - Låtar jag kan lyssna på om och om igen.
♥ Dag 14 - En hemlighet.
♥ Dag 15 - Mina drömmar.
♥ Dag 16 - Det här är jag beroende av.
♥ Dag 17 - Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 - Min absoluta favoritlåt.
♥ Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag och varför.
♥ Dag 21 - Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 - Det här upprör mig.
♥ Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 - Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 - En bild från mitt rum/lägenhet.
♥ Dag 26 - Mina rädslor.
♥ Dag 27 - Min favoritfärg.
♥ Dag 28 - Det här saknar jag.
♥ Dag 29 - En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig.
♥ Dag 30 - Ett sista ögonblick

Mysdag!

Jag mår så bra när det e sånt här väder o när man kan gå en lång mysig promenad m Kimba o det går jättebra! Våran relation har blivit jättebra! Så himla härligt! Hade kameran m men några foto blev det inte utan det blev en film istället! Jag kastar ut hennes boll o har henne platssutten, så kastar jag bollen så hon ser o sen ska hon ta kontakt m mig så hon släpper bollen med blicken o då blir hon av m den lite o sen får hon springa o leta upp den. Skoj o se hur hon letar upp den. I bland tar det längre tid o ibland ser hon den tyvärr o då får det inte samma effekt. Filmen blev inte så bra så den lägger jag inte ut, men hon var så duktig o vi hade det såå mysigt!
När jag kom hem så åt jag lite o sen körde jag till lund för o hämta min klippmaskin o sen in till stan för o träffa Erika o Emil. Det var längesen men det var skoj =)"Lille Emil!""O Erika!"

Sen körde jag till mobilia o hämta Gisela för vi skulle in o hälsa på farfar på sjukhuset. Han var så trött så trött, stackarn =( jobbigt o se sin farfar så dära. Men känns bra o ha varit där!
Nu e Gisela på väg hit så ska vi äta o sen ska vi ha filmkväll m massor av godis o sånt! Det var längesen. Ända sen nån gång hos Natta, enda stället jag äter godis, haha. Skänker henne en tanke för hon e saknad här idag. Hoppas du har det bra nere i värmen :)


Svalt en groda!

Ja så känns det för nu börjar jag få tillbaka lite hopp!
Igår så träffades jag o Karl på klubben för o träna lite! En lyckad träning för oss båda! Det e härligt när det blir så! Jag började m fritt följ o jag hade en sån taggad hund! Härligt o se. Vi har snea sittingar men kontakten e bra o hon e med mig mestadels så det känns skönt. Sen skulle jag prova ett nytt sätt för att försöka få bort mitt DK på inkllning m ställande men det gick inte så bra, det blev förvirrat =P Så nu ska jag prova minska mitt DK o försöka få bort det på det sättet + göra fler raka inkallningar, annars känns det bra! Rutan känns också bra. Har fortfrande mina skålar men tar kanske 1 av 5 tom för att se hur det går, vilket det gör! Min toshund börjar bli riktigt duktig! Sen tror jag inte att vi gjorde så mkt. Förutom en platsliggning men det går inte så bra så vi stod länge o diskuterade fram o tillbaka. Svårt det dära.
I dag var jag på klubben igen för o få hjälp utav Sarah o Maria. Tusen tack för det! De kom med en massa bra tips o de kollade på henne o sa vad de tyckte o i det stora hela så var hon inte så hopplös trots allt som jag fått oss att känna det. Nu ska jag träna platsen mkt o ofta för nu tusan ska det funka! Nu känner jag mig mer hoppfull o tror verkligen vi kommer att få till det!
NU ska jag lägga o läsa enny bok som jag beställt m Paulo Coelho som kom i dag. Överaskningen var att den var på svenska!? Trodde den var på engelska men glad blev jag! Lät mkt bra iaf! Nighty night!


Mysigt vårväder!

Tänk så glad man kan känna sig o bra man kan må när vädret e så som det e nu. Härligt, inte kallt o solen e uppe =) Vaknade av att Gisela ringde mig vid 9.30. Då gick jag upp o lite senare kom hon m nyköpta bullar o pålägg! Gott!!! Sen körde jag till Lund o lämnade in min klippmaskin på service o sen körde jag raka vägen till Torupsskogen! När jag kom fram märkte jag att jag glömt kopplet - Igen. Tur så hade jag ett extra koppel som köptes på TEBA när jag var där sist o som tur e hade jag lagt in det i bilen i förrgår! Men det gick bra ändå. Mestadels var Kimba lös. Hon gick så lugnt o avslappnat hela tiden. Inte så stressat o alltid på jakt efter nåt att jaga så det var så jättemysigt! Vi gick i ett lugnt o skönt tempo o bara njöt av vår lediga dag. Perfekt mysig dag o bara gå o filosofera i!"Kimba i koppel. När hon väl var kopplad gick hon så fint så!""Min fina!""Kimba!""Så mysigt var det!"


Om mig i 30 dagar

♥ Dag 1 - Presentera mig själv.
♥ Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.
♥ Dag 3 - En sak jag älskar från min garderob.
♥ Dag 4 - Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 - Vad är kärlek.
♥ Dag 6 - Min dag.
♥ Dag 7 - Min bästa vän.
♥ Dag 8 - Ett ögonblick.
♥ Dag 9 - Min första kärlek.
♥ Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 - Mina syskon.
♥ Dag 12 - I min handväska.
♥ Dag 13 - Låtar jag kan lyssna på om och om igen.
♥ Dag 14 - En hemlighet.
♥ Dag 15 - Mina drömmar.
♥ Dag 16 - Det här är jag beroende av.
♥ Dag 17 - Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 - Min absoluta favoritlåt.
♥ Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag och varför.
♥ Dag 21 - Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 - Det här upprör mig.
♥ Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 - Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 - En bild från mitt rum/lägenhet.
♥ Dag 26 - Mina rädslor.
♥ Dag 27 - Min favoritfärg.
♥ Dag 28 - Det här saknar jag.
♥ Dag 29 - En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig.
♥ Dag 30 - Ett sista ögonblick

Julafton???

Nä men ytterligare 2 av mina beställda saker har kommit. Paketet från Engelson o även en FSAS jacka från tradera <3. Tyvärr var i stort sett allt för stort, men då får jag ju ha desto mer under! Jag har en Famous jacka iaf! haha.
Från Engelson så beställde jag ettpar sko-sockor i fiberpäls som ska vara varma står där så det är värt ett försök!! Köpte även en fiberpälsjacka som jag har e varm + även en fiberpäls väst. haha bara fiberpäls saker men jag hoppas på att det är varmt!"Fiberpälsvästen!""Fiberpälsjackan + mina sockor o lilla Kimba som kollar på sin hopplösa matte...!""Min Famous stars and straps jacka!""O baksidan!"

Man kanske kan tvätta den i för varmt vatten så den krymper lite??? =P
O avslutar med lite bilder på Travis Barker himself. Min favorittrummis o musiker + att det är hans märke som jag köper kläder från, FSAS!"Travis Barker. Trummis från Blink 182!""O nu även trummis i +44!""O som sagt grundare av FSAS!"


Fredag!

I dag har jag jobbat hela dagen. Både förmiddag o eftermiddag. Det har flytit på bra. Nu på eftermiddagspasset så kom Lisa, min kollega in om o lämnade en kaka o lite andra småkakor! Hon e så snäll hon! =)
 Nu är jag ensam hemma, sitter framför tvn o kollar på LOST. Säsong 2 kom i dag. Sitter här o e jätterädd, haha, jätteläskigt e det. Sitter även o skriver om det jag ska prata om på valpkursen på söndag samtidigt som jag sitter här!


Nu ramlar mina köp in...

Eller ja kanske inte så många men idag fick jag ett paket som jag vunnit från tradera. Det var 3 böcker från Fredrik Steen. Lite kul o se vad han skriver för något! Det var: *Hund möter hund *Härligt hundliv *Trygg och säker hund*"De e fortfarande inplastade!"


Min lediga dag =)

I dag var jag helt ledig! Fast som alltid så är de välplanerade =) Vid 9 kom lilla Kimba o rev på dörren o när hon precis skulle hoppa upp i sängen så sa jag att det var inte lönt för jag skulle gå upp o då gick jag rätt in i duschen o när jag var klar så var jag av m henne o hittade henne istället i pappas säng. O sen kom mamma hem o vi åt frukost o sen körde vi upp o lämna min bil som skulle fixas hos bilmekk m mitt lås + lampan bak hos Kimba. Då följde mamma m o vi hade äen hundarna med för sen gick vi en långrunda. När jag kom hem så lånade jag mammas bil o körde till klubben en stund m Kimba för o träffa Karl. Vi gjorde en platsliggning o lite slalom o sen gick vi in o åt gott o prata om muskler mm o klippte Bengt tassar.
Sen närjag kom hem så åkte jag direkt upp o hämta min bil o sen slöavsnitt utav LOST. Det tar några avsnitt innan man fastnar helt. I början så kan man se ett avsnitt varannan dag men nu vill jag se fler hela tiden. Det sorgliga e att jag har 2 avsnitt kvar (blir nog klar m de idag) o sen e säsong 1 slut o jag har inte 2an. Får se vad plånboken säger, men efter min tröstshoppng i söndags så känns det som detfår vänta ett tag =(
Sen var det dags att köra till klubben för årsmöte men innan dess så ville jag in om skivlagret för jag har tröttnat på min musik i bilen o har haft problem o bränna ut så att min cd-spelare i bilen har velat spela upp de.
Men iaf på mötet diskuterades intressanta o mindre intressanta saker! Det roliga var när de skulle dela ut prisen! Så många duktiga ekipage vi har i klubben! Jag fick pris! För bästa kämpe o får årets prestation i agilityn =) Jätteskoj!"Min stjärna! Den vänstra e som bästa kämpe o den högra för årets prestation o den finaste av allt hon i mitten! Min lilla hund som e det finaste priset jag har <3!""Nu ska jag stänga dator o kolla på LOST o sen göra som Kimba, sova!"


2011-02-01"Min vacka Kimba!"

I dag är det 5 år sen denna skönhet föddes. Tänk vad tiden har gått fort. Det första året var inte så skoj, men vlken hund det har blivit av henne, min lilla finis <3 Känns inte som om hon är 5 årdet känns absolut inte som om jag har hafthenne så länge. Kommer ju fortfarande ihåg när hon var liten o vi var o hälsa på henne o när jag gick min första o sen andra kurs o våran första tävling o allt! Underbara hund - vad skulle jag gjort utan dig? <3


RSS 2.0