Julkalender 1990Kult? Ja det sägs det av många... Jag förstår inte charmen! Trodde Ture Sventon skulle vara den sämsta men jag tror nog att Kurt kan placera sig längst ber. Fastän jag försökt tänka på att den är 23 år gammal och den "humorn" var rolig då så funkar inte det. Kurt är otrevlig o inte alls snäll och speciellt inte mot hans hjälpare Arne. Jag klarar inte riktigt av när man ska dumförklara folk. 
Den lämnade en massa ouppklarade saker som man inte får reda på och det var väldigt störigt... Dock så var där ganska mycket julkänslor med! Där var massor med snö! Utspelade sig mest i en lada m en häst o tomtar m loft. De hade tomterockvideosar som var ganska underhållande :-) 

Kurt Olssons Jul får 0,5 tomtenissar av 5 


Så tyvärr Kurt - kult eller ej, du lyckades verkligen inte med att göra julkalender... Tyckte om Lasse innan men nu vettetusan! Julkalender 1989

Jag har fått e ide att jag ska samla på alla julkalendrar från 1988 - det år då jag föddes fram till ja rullande :) köpte en del och började då se den äldsta! 

1989 - Ture Sventon

Den är uppdelad i 2 delar! Första delen utspelar sig i Lingonboda mitt i sommaren!! (Juligt, inte sant?!) 
Den andra delen utspelar sig i öknen! (Känner ni julstämningen??)

Nä men alltså! Julkalendrar trodde jag skulle bygga upp något innan julen, ha en röd tråd - det hade den iofs men inte närheten av juligt eller inte ens snöigt! Inte ens när det blåste i öknen kunde man föreställa sig snöliknande saker, inte ens om man kisade hårt o hade livlig fantasi.

Detta var för mig en värdelös julkalender! Den hade inget, absolut inget som en julkalender ska ha enligt mig!!! 

Den får 1/5 kameler av 5 
Trodde mer om dig Ture! 

RSS 2.0