Ett inlägg om Pippin <3

Hej hopp! Det var ett tag sen jag skrev, I know. Men tiden räcker inte till allt. Som ni sett på fejjan så har jag blivit med kanin! En fin liten lejonhuvad dvärgkanin. Det var en liten hittekanin som lämnades in o istället för att han skulle hälsa på för tidigt uppe i kaninhimlen så fick han flytta in hos mig! Alltså vet jag inte hur gammal han är men det spelar ingen roll. Han är i alla fall underbart sött!
Här kommer lite bilder och avslutar med en gullig film där han busar runt på rummet!"Söte <3!""Min lilla Pippin!""För er som undrar så är han ännu mjukare än vad han ser ut...!"Vad snabbt man fäster sig vid de små liven! Underbara kanin <3


Nyårsafton =)

I går var det nyårsafton! Dagen började med att jag o Karl körde o köpte maten som vi skulle äta på kvällen. Kom hen o då var hundmassören här och masserade våra hundar. Det går bra. Cocos njuter verkligen. Det är lite läskigt att ha nån pillandes så mkt o konstigt på en men m Kimba går det bra förutom att hon har lite ont i sina muskler i ljumsken. Men nu i början av nästa vecka så ska jag ringa veterinären så han kan få kolla upp o röntga bara för att se så att allt ser bra ut. Har även lite andra frågor som ska ställas. Jag ska även börja m simning eller treadmill en gång i månaden på henne tänkte jag. Över till nyår igen!
Efter massören varit här så tog jag våra hundar o sen hämtade vi Bengt för att köra till skogen en runda! Det var mysigt o hundarna njöt som tusan! Jätteroligt att se. Sen kom vi hem o åt lite sen körde vi bort till Lisa min gamla kollega m en gottnyttårsblomma. Så blev vi inbjudna på fika o massa prat! Mysigt!! För att därifrån köra hem till Karl o påbörja maten.
Förrätten var ingen hit. Men varmrätten! Mums! Oxfile, hasselbackpotatis, kantarellsås, sparris o sallad!! Det blev en mysig kväll!
RSS 2.0