FANTASTISKT!!

Så vackert att man nästan blir tårögd!"Shit så vackert!!!""Ohh my!"


V Ingelstads mest väldresserade katt!

Tränade lite m hundarna (o katten) innan. Det var skoj men VÄLDIGT konstigt tyckte de lurviga! Platsliggning m korv framför näsan som KATTEN skulle äta!
"Mums, tyckte Katten! Konstigt, tyckte hundarna!""O så nästa korvbit slank ner! Cocos kollar frågandes på mamma. Ska hon verkligen få äta VÅRA korvar? -Ja det skulle hon faktiskt!""Sen blev det lite kvarsittande i grupp! Hihi!""Bilder från nån dag sen när jag var på promenix m Kimba. Ni kan nog ana hur ren hon var när vi kom hem...!""Ut på leriga åkrar... Gå i alla vattenpöl! Livet e så underbart tycker Kimba som njuter av att vara hund!"


I´m alive!

Jag har inte haft tid på senaste tiden att uppdatera min blogg tyvärr! Men nu har jag lite tid över så varför inte berätta kortfattat om det senaste!

Jag har varit hos veternären m hundarna. De skulle ta rabiessprutan o det gick jättebra. Samtidigt bad jag Lena kolla på Kimbas rumpa. Hon har varit irriterad där och det visade sig att hon var inflammerad i slemhinnorna runt om öppningen så nu smörjer vi det o ska få det bra =)

Vi jobbar på här hemma också med all vår nya kunskap och ser småsmå resultat. Cocos har börjat landa och är inte så stressad längre. Hon är fortfarande jättestressad men vi är på god väg =)

Sen jobbar jag ganska mycket o det känns så himla skönt. Tjäna lite pengar och faktiskt göra lite vettiga saker!

Pluggar är nog det jag gör mest. Har fullt upp med alla inlämningar. Vi läser i ett väldigt snabbt tempo så fritid vet jag knappt vad det är längre. Jag får ha såna prioritetsdagar. I dag måste jag plugga o nån dag så är en dag till Kimba.

Men här kommer lite bilder!"Var e Kimba...?!""Där var hon!""Mamma o Cocos tränar agility!""En riktig agilityhund!""Kimba som börjar få kläm på slalomen!""Inga problem men tunneln heller!""Hoppla!"


Ingen labbeblogg!

För att deta inte ska lika en labbeblogg får jag lägga upp en video på Kimbas o min första agilitybana! Fast jag lägger upp den andra också. Men agility är inte lätt när man har en hund som är inkörd på ens vänstra sida xD Springer över på den sidan hela tiden =P"Våran första agilitybana!""Våran andra agilitybana!"


Filmer på Birgitta o Dumlan!"Birgitta o Dumlan!""Birgitta o Dumlan!""De igen!"


Bästaste hunden <3

Idag har jag varit uppe hos Lord kom hem vid 17 tiden o sen vid 18.30 kom Anna o hämtade mig så åkte vi till Burlövs BK för instruktörsutbildningen. När jag kom hem därifrån så tog jag min Kimba på promenad.. Bara en kort för nu ska jag sova för jag ska upp tidigt o jobba i morgonbitti!

Men iaf.. När vi kommit in i garaget efter promenaden så torkade jag hennes tassar o när jag sa varssego o tillät henne att gå in så sprang hon bakom tvättstugedörren o sen sprang hon in o då såg jag att hon hade något i munnen men jag visste inte vad.. Detta var vad hon hade o var så glad för xD"POTATIS!!!! Som hon var lite lycklig för!"


Fantastiskt!

Kom för en stund sen hem från den SKÖNASTE promenaden med Kimba nånsin! just nu e jag såååå LYCKLIG!
Sen i måndags sen vi började vårat nya liv m Amichien Bonding har vi sett stora skillander och det blir bara bättre hela tiden. Först var hundarna väldigt förvirrade men på en del saker börjar de nu förstå att vi faktiskt är deras ledare! Helt underbart. Bara genom enkla, snälla o okomplicerade signaler.. Fantastiskt! :)
På måndag ska Mervi komma ner o det ska bli så himla intressant! Få svar på våra frågor som uppkommit nu under veckan :D
Ajja just nu dessa dagar har hunderiet känts så mycket bättre!

RALLYFILMER!!
"Lord o Kimba!""Evelyn o Zsazsa!"

"Birgitta o Chillie!""Anna o Pelle!"


Bilder!"Letade korv m hundarna o helt plötsligt kom en hungrig katt som också var sugen på korv!""Mitt sovrum i Vellentuna!""Här tillbringade jag min ensamma tid, framför tvn och..!""med en bok i handen!"


Rally hos mig!

I torsdags så träffades jag, mamma o cocos, anna o pelle, birgitta o chillie o evelyn o zsazsa o lord o kimba hos mig för o träna lite rally! Det gick himla bra! Tog lite bilder som vanligt o de kommer här. Håller på o uploada videosarna på youtube men de kommer inom snar framtid!"Evelyn m Zsazsa - sån fin kontakt!""Likaså för mamma o Cocos!""Ser bra ut för Anna o Pelle också på ligg under gång!""Birgitta o Chillie. Ser också väldigt bra ut! Chillie ser så glad ut!"

"Sen var det första gången Lord tränade med Kimba o det gick väldigt bra!! Fast han såg lite skeptisk ut xD!"

 


Helgen som varit!

Nu i helgen åkte jag ju som sagt upp till Vallentuna för att gå en utbildning i Amichen Bonding.! Det var Tony Knight som höll i det så det var på engelska men det gick hur bra som helst! Han var otroligt bra att lyssna på. Rolig, brann för sin sak o hade superbra jämförelser! Helt underbart! Man satt m typ ett fånigt leende hela tiden!

På lördagen gick han igenom vargen. Vi kollade på vargfilmer och pratade massor om deras beteende och liv.!

På söndagen satte han ihop det vi hade kollat på på lördagen till förståligt och hur det hängde ihop med vargen och hur vi ska leva med hundar! Såna Losers vi är! Har verkligen fått upp ögonen ett helt nytt sätt att se på våra hundar! Fruktansvärt intressant o skoj!

Ska sammanställa mina anteckningar och renskriva de så snart jag kan! Vill ni veta mer så fråga!

RSS 2.0