Gårdagens utflykt!!

Igår så kom Natta hit här för vi skulle göra pannkakor o sen åka på utflykt. Hon hade med deras hund Mindy. Karl var redan här. Efter det gick bilen mot Svedala för o hämta Bengt. Vi lastade in han o Mindy i min baklucka o Kimba o Karl i baksätet sen körde vi till Ale stenar!"Uppe på väg till Ale stenar!""Karl vid stenarna!""Natta o min knashund!""Bengt, Karl, Kimba, jag o Mindy!""hundarna m sina glassar =)!""Kimba!""Bengt kör den lite mer lata varianten!""Mindy - vet inte riktigt vad hon gjorde =P!""Underbart. Nere vid havet var ju alla fåren fint samlade vid parkeringen!""Karl o hundarna!""Nypannkakätna o glada skulle vi köra vidare till mamma o pappa o äta mat =)!""Karl!""Nere vid haväng!""+ en Bengt =)!""Minnen!""Sötaste lilla Cocos!""Helt underbara kor - såna vill jag ha!!"

Tackar för en mkt trevlig o mysig dag igår!


Inlinesrunda i Malmö =)

I måndags så åkte jag, Karl o Kimba en inlinesrunda i Malmö o då fick Kimba följa med. Det gick bra. Måste bara skaffa en ny broms till mina för o känna mig lite säkrare. Den tog slut i bärjan av vår runda så det gick ju bra ändå men det hade känts bättre o ha en!"Karl hade inte ätit så han gick in på Bulltofta kött. Här sitter vi o väntar =)!""Jag o Kimba!""När vi kom tillbaka så var Kimba trött!""Det var Karl också =P!"


Berättelsen om "Katten"

I måndags så efter bruks körde jag hem till lägenheten som Karl passar för att sova där tills tisdagen. Han hade på dagen sagt till mig att han just nu o i en månad fram över passar ortopedens katt - vilket jag hade glömt så jag kärde dit med Kimba på kvällen - Big mistake!
Jag vet om att Kimba e speciell när det gäller katter men att hon var så här totalt galen trodde jag inte. Givetvis så hittade Kimba katten snabbare än snabbast. Karl sa till henne o hon lät den var, en stund. Sen hände något o katten kom ut o spottade o fräste. Sen hittade jag Karl där o höll katten o då fick jag ta tag i Kimba. Karl satte in katten på toan så hon skulle vara där under natten.
Vi var bort, utan för toan i sa ½-1 minut för sen skulle vi sätta in hennes låda, mat o vatten o när vi kom in där igen så var kattskrället borta?!?! Seriöst - vi letade överallt på den lilla toan men hittade inte katten!!
Sen såg vi att mellan fönstret o väggen var där ett "hål" på 10 cm där det bara satt en frigolitskiva. Där hade katten rivit på den och kommit in i grannlägenheten/kontoret!!! Stället var larmat men som tur var gick det inte i gång. Katten har säkert legat o tryckt nånstans o varit jätterädd.
Klockan var ca 22 på kvällen och vi kunde inte göra ett skit o katten var borta. Så vi fick ju skriva en lapp o lägga på trappan om att våran katt hade rymt in till de o att de får komma o knacka på dörren eller ringa oss (mig i detta fallet för Karl skulle ju jobba på tisdagen).

En stund efter Karl kört så hörde jag att folk kom till kontoret o diskuterade om katten o sen kommer de in på deras toalett o där stod jag o tjuvlyssnad o när jag hörde de så fick jag lite försiktigt fråga om de sett våran katt. Så där stod jag o kommunicerade m de mellan våra toaletter där "hålet" var. De hade sett katten o jag gick in med kattburen.
Jättepinsamt men jag gick in o skulle hämta tillbaka henne. Möttes av en smått irriterad man om att jag skulle skynda mig för katten sprang in i ett rum precis. Jag gick dit han peckade o där var 2 snälla kvinnor men ingen katt. Rummet hade 1000 ställen att gömma sig på som rädd liten katt, pärmar, griffeltavlor o kartonger fanns överallt och jag visste inte vart jag skulle börja leta och ville ju inte snoka bland deras saker. Så sa den ena kvinnan att "jag har katter hemma o vet hur man ska göra så ställ buren här så hör vi av oss när vi fångat henne". Jag fick ju tacka för erbjudanet, sätta buren och gå där i från. Men innan jag gick tillbaka hade jag denna konverastionen:
Tantan: Hur ser katten ut?
Jag: Ehh, jag vet tyvärr inte. Brun m prickar kanske?!
(kvinnan kollar lite underligt på mig)
Tantan: Vad heter katten så man kan kalla och locka på henne om vi skulle se henne?
Jag: Ehh, jag vet tyvärr inte det heller. Det e inte våran katt.

Så pinsamt!!

Efter 2 timmar så hade de inte hört av sig men då var det iaf tid för mig o gå o rasta Kimba som legat i bilen för att göra så lite bekymmer som möjlgt. Gick en minipromenad m henne - utanför deras fönster så de skulle se mig o när jag kom tillbaka o satte in Kimba i bilen kom en annan kvinna ut o sa att de hade hittat henne.

Slutet gott o katten kom tillbaka!


SWEDEN ROCK - lördag"The Hooters - mkt bra!""Fläsket brinner!""Molly Hatcket!""Claes Yngström o Cecilia. De spelade låtar som spelade på Woodstock - Me liiiiike!""Styx - för mig nyfunnet mkt bra band!""Kansas - litta tradiga men Dust in the wind e ju bra!""Nicke Borg!""BLS!""Zakk Wilde!""Jag o Rickard - vår nyfunna vän där. Träffade honom på fredagen då jag o Natta hade satt oss på gräset utanför området för att fundera. Skulle vi gå rakt fram eller skulle vi svänga höger?. Svår fråga det dära som krävde en liten funderare. Plötsligt kom Rickard och höll oss sällskap. Dagen efter så träffade vi på honom på samma ställe vi ungefär samma tid. Sen följde han med oss o kollade på Thin Lizzy o Ozzy!""Ozzy Osbourne <3!"

Fler band vi såg var: Spock's Beard, Walter Trout och Thin Lizzy.

Får tacka Natta jättemkt som ville följa med. Mkt trevligt sällskap!


SWEDEN ROCK - fredag"Här tillbringades nätterna - väldigt underskattat o sova i bilen!""Natta o jag!""Mina trogna skor!"
"Steelheart - sångaren som sjöng i filmen Rockstar!""Mr. Big!""Iced Earth!""Mustasch!""Helloween <3!""Whitesnake!"

Fler band vi såg under fredagen var: The Brew, Evergrey, Rob Zombie och Doc Holliday!
Bäst för dagen och för hela festivalen faktiskt var Helloween - de gör det igen! Lika underbara sen sist o det bäst e att de kommer till Lund i December <3


SWEDEN ROCK - torsdag

I torsdags så hämtade jag Natta runt 10 tiden för att vidare dra oss till Blekinges kommun, närmare bestämt till Norje. Givetvis till årets Sweden Rock. Om min beräkning hade stämt så skulle vi hinna se Duff McKagans band som spelade först men pga en liiten försening i början o långa köer ju närmre vi kom till Norje så sprack mina planer men jag hängde inte läpp för det (bara lite) men vi fick en perfekt parkering o sen gick vi o bytte in våra biljetter mot armband o där borta möttes vi av en flera hundra meters kö men det gick hyfsat snabbt. När de var inbytta så gick vi in och lyssnade på Joan Jett and the blackhearts!"På vägen upp stannade vi så Natta fick fotat en kyrka!""SWEDEN ROCK FESTIVAL!""När vi skulle in till Joan så var där ännu en lååång kö. Eller kö o kö - folksamling!""Joan Jett!""And the Blackhearts!""Sen åt vi wookad älg o tog varsin öl - underbart!"

Andra band vi såg på torsdagen var: Queensryche, sen skulle vi sett Accept men vi gick tillbaka till bilen för och ta en powernap men den varade i 4 timmar så vi missade de - men vi var lika glad (och trötta) för det men sen gick vi tillbaka för att se, Saxon och Judas Priest!!! \,,/


So long and thanks for all the fish

Det är viktigt, och allmänt bekant, att saker och ting inte alltid är vad dom ser ut att vara. Så tillexempel hade människorna på planeten Jorden alltid ansett sig vara mer intelligenta är delfinerna, eftersom dom hade åstadkommit så mycket - hjulet, New York, krig och så vidare - medan allt som delfinerna gjort var att skvimpa omkring i vattnet och ha kul. Men å andra sidan hade delfinerna alltid ansett sig vara mer intelligenta än människan - på exakt samma grunder.
märkligt nog hade delfinerna länge känt till Jordens förestående undergång och hade gjort många försök att mänskligheten uppmärksam på faran; men samtliga kommunikationsförsök misstolkades som skojiga övningar i att leka med bollar eller tigga godbitar, så dom gav upp till slut och lämnade Jorden för egen maskin strax innan vogonerna kom. Det absolut sista meddelandet från delfinerna missförstods som ett förbluffande läckert försök att göra en dubbel baklängessaltomortal genom en ring och samtidigt vissla the Star Spangled Banner, men det egentliga meddelandet var: Ajöss och tack för fisken.
I själva verket fanns det bara en art varelse på planeten som var intelligentare än delfinerna, och den tillbringade större delen av sin tid i beteendeforskningslaboratorier med att springa runt i diverse hjul och på så vis genomföra skrämmande intelligenta och subtila experiment på människan. Att människan även i detta fall totalt missbedömde situationen var helt och hållet i enlighet med dom planer varelser hade.


Lite mera livstecken...

Så! Tänkte berätta lite om mitt liv just nu och vad som händer! Jag har inte varit den socialaste och mest anträffbara människan nu i ca 3 veckor. Anledningen är jobb. Byte utav jobb faktiskt. Så den senaste tiden har jag jobbat på tok för mkt och sovit alldeles för lite. Men det är iaf anledningen till att jag inte gjort så mycket mer. Har kanske inte varit det roligaste men väldigt nödvändigt o faktiskt roligt men det har en övergång.
I morgon jobbar jag mitt sista pass på Tingeling. Det känns ganska sorgligt faktiskt. Har jobbat där i ca 2 år och det har varit väldigt lärorikt och intressant. Har kommit kunderna nära och trivs väldigt bra men nu ska jag gå vidare. Det blir väldigt mycket hund när man jobbar med det, tränar och tävlar sin egen hund (som blir lidande för det blir så mkt hunderi i mitt liv) och sen när jag håller kurser på vissa kvällar. Det ska bli skönt att inte jobba med något som har med hund att göra och hoppas på att inspirationen kommer att flöda!
Det nya jobbet är ute på Sturup - där Ingrid jobbar! I en kiosk o ett café. Mkt rutiner och nya saker eftersom jag aldrig jobbat med sådant innan men jag tycker ändå att det känns bra och roligt är det. Där jobbar man ju lite skift - antingen börjar man tidigt på morgonen runt 4-5 till 13-14 eller så eftermiddagen/kväll då det e från 13 ca till 21. En vanesak att börja så tidigt men kan man bara sova på natten så ska det nog också lösa sig =)
Så vissa dagar har jag jobbat 7.15-12.15 o sen direkt ut till sturup o jobbat till 22. 14 timmars jobb på en dag e lite slitsamt men som sagt så har det en övergång men jag känner mig lite helslut! Eller så har jag jobbat mellan 5 - 13.30 o sen på tingeling 14.45 - 18.15. så jag har väl all rätt att vara trött.

Så som sagt så jobbar jag sista dagen på Tingeling i morgon, men behöver de hjälp så kan de alltid ringa mig för kan jag hoppa in så gör jag gärna det =) Den 16 Juni så har jag mitt första pass ute på Sturup och då går jag på mitt sommarschema - spännande!!

Det var den största anledningen till mitt just nu upptagna liv!

Sometimes I wanna kill
Sometimes I wanna die
Sometimes I wanna destroy
Sometimes I wanna cry
Sometimes I could get even
Sometimes I could give up
Sometimes I could give
Sometimes I never give a fuck

Nu och just nu o i några dagar o antagligen fram tills torsdag så längtar jag till Sweden Rock. Ska bli skönt o komma här i från lite o bara njuta av underbar musik i dagarna 3, mkt trevligt sällskap, öl och trevlig stämning. Känns som om jag behöver det!


Kalas ute på Haväng =)

Ett livstecken! Jag lever!

I fredags så körde vi ner efter att alla slutat jobb till Haväng nära Brösarp o Kivik för att ha picknic för pappa. Han fyllade nämligen år! Det var mysigt! Här kommer lite bilder!"Nere vi havet. Picknic i gräset!""Gisela, Inger o Morfar!""Kimba <3!""Mamma, pappa, Cocos o moster!""Sen badade Kimba o då funkade till o m en pinne som leksak o apporteringsföremål!""Den var kul!""Min finis!""Det blev en massa bus o lek!""Födelsedagsgrisen o världens bästa pappa!""Mamma skulle spana o pappa skulle hjälpa henne o zooma =P!"


RSS 2.0