Ett inlägg om Pippin <3

Hej hopp! Det var ett tag sen jag skrev, I know. Men tiden räcker inte till allt. Som ni sett på fejjan så har jag blivit med kanin! En fin liten lejonhuvad dvärgkanin. Det var en liten hittekanin som lämnades in o istället för att han skulle hälsa på för tidigt uppe i kaninhimlen så fick han flytta in hos mig! Alltså vet jag inte hur gammal han är men det spelar ingen roll. Han är i alla fall underbart sött!
Här kommer lite bilder och avslutar med en gullig film där han busar runt på rummet!"Söte <3!""Min lilla Pippin!""För er som undrar så är han ännu mjukare än vad han ser ut...!"Vad snabbt man fäster sig vid de små liven! Underbara kanin <3


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Sikken söt liten krabat! Pippin var ett fint namn (lite sagan om ringen på det?) men visst ser han ut som en Ferdinand? Tänker givetvis på Österrikes gamla kejsare Franz Ferdinand, haha. Mustaschen som gör det ;)

2012-01-19 @ 16:50:50
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Alltså hur söt får man bli! Helt i min smak! Lycka till med sötisen!

2012-01-19 @ 17:08:58
URL: http://clematis.bloggo.nu
Postat av: Anna o Pelle

Så himla söt!!! Han kommer få ett jättefint liv hos dig. Men du måste ju ge honom ett födelsedatum så han iallafall kan fira födelsedag! Kan dela med mig av mitt, 1 april. =)

2012-01-21 @ 19:09:28
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: Annsofi

Så söt! Om lillmatte nånsin önskar sig en kanin så vet jag vad det ska bli! :-)

2012-01-22 @ 21:55:56
URL: http://setterfnatt.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0