Heldag på Österlen =)

I dag blev jag o Kimba hämtade av Anna, Peter, Alvin o Pelle för att bege oss ner mot Skurup o möta upp Birgitta m sina töser o sen vidare mot nån liten by på österlen där Calle o Katariina väntade m sina chokeladhundar! Vi skulle träna litta rally o ha det trevligt - vilket vi hade!"Bild tagen ur Kimbas synvinkel!""Ett misslyckat försök till gruppfoto!""Smilla?? Söt e hon iaf =P!""Banvandring!""Smilla =P!""Calle o Hobbe!""Peter o Chillie. Imponerad över Peter faktiskt där!""Birgitta o Iza!""Anna o Pelle!""Sen tog Birgitta min Älskling. Så kul det e o se när nån annan tränar ens hund!""Min stjärna e ganska duktig ändå!""Min Fluff!""Söta Smilla!""O gulliga Hobbe!""Finn Fem Fel!"
HAHAHAHAHAHAHAHA"Mer lyckad gruppbild!!""Sen tröttnade en del =P!""Hundbus!""Anna busade m de, kunde nämligen itne stå still för länge =P!""Knähunden Iza!""Birgitta o lille Alvin!""O en mysbild!"

En väldigt rolig dag m mkt god mat! Tusen tack för vi fick komma o hälsa på! Det jag e mest glad över e att Kimba, mitt monster kunde funka så pass bra med alla labbarna! O att vi kom helskinnade ner från djävulstrappan!


Käglinge m Nelly o Natta o Kimba

I dag så jobbade jag o efter det så åkte jag till Käglinge för o möta upp Natta o Nelly. Långt om länge så kom de o tyvärr var där får i den hagen vi tänkte släppa de i så vi fick köra runt Käglinge o sen släppte vi de i hundhagen. Det var ca 2½ år sen sist de träffades o det har ju hänt en del saker m Kimba så vi var inte helt 100 på att det skulle funka mellan de men de märkte knappt av varandras sällskap, skönt på ett sätt men de kunde ju leka liiite men ikke!
 
 
"Vart ska Nelly hän? =P!"                                                  "Var e kaninen? =P!"

 

"Mysig tunga!"                                    "Söta Nelly, blandras mellan risen, labbe o setter!""Hundar m skägg o mkt päls har de vackraste ögonen <3!"

Efetr ett tag så skulle Natta till tandis o då fick jag äran att ha Nelly hos mig o det gick jättebra o när Natta kom tillbaka så hittade Nelly musen o var så stolt över den o morrade när Kimba kom i närheten o då började de bråka lite men när jag samlat in alla möss så gick det bra, fast de höll sig på avstånd!
Avslutar m lite bilder sen år 2006!"Natta o Nelly!""Jag o en liten Kimba!""Nelly, jag o Kimba!"

RSS 2.0