Lite kort om de senaste veckorna kanske!

Tid, ett ständigt problem. Här kommer iaf en uppdatering i bildform om vad jag gjort de senaste dagarna/veckorna - eller faktiskt sen sist :)"På väg upp till Ullared. Haklapp för att inte spilla i bilen =P!""-Du är nog lite för stor för det dära!""På vägen hem stannade vi på laxbutiken!""Jag o mamma var o gick en promenad m hundarna i Trelleborg, som avslutades m mjukglass!""Jag åkte till Trelleborg för att gå till UM men innan dess hanns det med en fika på espresso house o en bra bok!""På kvällen blev det grillning hos Natta!""O efter det gick vi o drack öl på ölkafeét där Sandra o John mötte upp oss efter när Karls bror Gustav o hans irländska flickvän Tracey lämnat oss!""En morgon när jag körde till jobb såg jag en vit dovhjort!""Jag o Karl var ute o åt på Bastard i Malmö!""Deras meny var lite spännande!""En sur gubbe på servetten =(!""Man slutar inte leka för man blir gammal - man blir gammal för man slutar leka!""Vi var o spelade bangolf med Natta o Hardy. Nästa gång blir det vid limhamn vid bättre väder!""Sötaste lilla Bengt!""Varför ska man ner i allt vatten o lerhål som finns?!""MMMmmmm Mc Donalds. Oj vad kul med detta glaset ;)!""KATTEN =) som i dag åkte hem till sin husse. Kommer kännas tomt i lägenheten nu ju!"
Problem!

"Ett stort problem - ett av dom stora problemen, för det finns flera - ett av dom många stora problemen med ledarskap är vem man ska ge jobbet åt, eller rättare sagt: vem som ska lyckas få folk att ge honom jobbet.
Sammanfattningsvis: Dom som är mest intresserade av att styra över andra varelser är, just därför, som är minst lämpliga att göra det. För att sammanfatta sammanfattningen: Ingen som lyckas bli vald till President bör på några som helst villkor få ta jobbet. För att sammanfatta sammanfattningen av sammanfattningen: Det blir fel med folk.
Det är därför ordnat så här: Rader av Presidenter som njuter så mycket av att sitta vid makten att dom inte ens märker att det gör dom ju inte.
Där, dold bland skuggorna, sitter istället någon annan - men vem?
Åt vem kan man anförtro makten, när ingen som vill ha den kan tänkas få den?"

RSS 2.0