Dagens träning!

I dag så gick jag upp i ottan för att vi skulle ses 8.30 vid järavallen! Hämtade Anna 7.30 sen begav vi oss dit m en vällastad bil. Vi kom först dit men så småningom började folket trilla in. Vi var i våra grupper och planerade vår saker som vi skulle testa i dag. Camilla o jag skulle lägga spår. Vi skulle prova på Kimba o även Blixten.

Först så hade jag Kimba ute o (vi hade lagt ut spåren sedan innan). Första spåret hade jag trampat upp en ruta som var ca 2 * 2 meter som vi ställde oss i o då skulle Kimba lukta sig runt i den o sen hitta var jag hade gått ut och följa spåret. Det gick så där. kimba vill ju helst använda sig utav synen och kopplar bara på näsan om man måste, o det måste vi ju m tiden o då gick det himla bra. Kimba är en hund som är ganska lätt att läsa när hon följer rätt spår.
Andra spåret var ett "Aha-spår". Då hade vi lagt ut de innan och så låg det framför oss så vi gick över det och skulle se fall hon upptäckte det men där hittade hon från början bara ett kaninhål som var mer intressant men efter en stund så ramlade poletten ner och det gick bra. Bus o lek o jag var lycklig."Bild på de olika spåren!"

Sen fick vi vara med på uppletande utav föremål. Anna hade visat ett sätt med Pelle så tänkte jag att då provade jag på ett annat sätt med Kimba. Medans jag gick o hämtade Fluff så vallade de av ett område och la 3 leksaker i rutan. Då skulle vi gå i serpentiner och när Kimba kände luftburen vittring på leksaken så skulle jag släppa henne dit. Men shit så svårt det var, Kimba hon hade näsan i marken o spårade på nåt sätt sig fram till 2 av leksakerna o den sista tyckte jag att hon höjd näsan lite iaf. Det var väldigt intressant men som sagt, Svårt!"Stjärnan är då jag o Kimba, gick vi i serpentiner o skulle lukta kryssen/leksakerna!"

Sen fick jag använda Kimban på vindmarkeringen också. Verkligen jätteskoj att prova på en massa saker vi aldrig gjort innan!!! Det var väldigt intressant. För vid det trädet somd e sa att figgen skulle vara vid markerade Kimba inget alls o jag kände att jag behövde stöd av nån så Monica guida mig. Så mörkte jag att Kimba började dra ut mot ett annat träd men då hade hon få doft på en kaninhåla.
Figgen hade gömt sig bakom ett annat träd så vi gick tillbaka lite o när vi passerade rätt träd så gjorde Kimba en klockren vindmarkering o sen var det kalas ute hos figgen."Bakom trädet var figgen, vi är stjärnan igen och när hon fick markering m vinden gick vi ut....!""O hade kalas på skinkost hos figgen! MUMS tyckte Kimba <3!"
Vet inte om de gillat om jag lagt ut bilder på medhjälparna därav mina fina ringar!!

Så det har alltså varit en väldigt intensiv och lärorik dag! Verkligen skoj för mig o Kimba att prova på så här mycket. Kommer jag absolut att träna lite mer av!"


De senaste dagarna!"Hade en liten service på Kimba för nån dag sen o öronrensen är inte någon höjdare!""Usch vad hon går och stryker öronen mot marken!""Var nere på Kafe Kust, Klaras o hennes mans kafe. Skitgod mat o kakor!!""Leon var med!""Klara var givetvis där =)!""Även Josefin :D!""Igår så fyllde Kenny år så bakade jag en tårta o bjöd på. Liknar väl inte en Rottis så mycket som jag hoppas på men tårtan blev god ändå!""När jag kom hem var jag såå trött o inte tusan får man sova i fred... =P!"


Lite inspiration!

Så, nu var det ett tag sen sist igen =P Jag saknar faktiskt lite inspiration till att uppdatera. Det står lite still på hundfronten, eller i alla fall på träningen o tävlingar.

Just nu e det massa annat som spelar in också. Jag jobba så mycket som jag får chansen till det, går i skolan o pluggar en del, har gjort slut m Lord o tänker en del på det o sen träffar jag en del kompisar då o då. Sen spelar vädret in en del också.

Jag klagar inte på detta vädret, tycker det e mysigt o skönt. Inga blöta o smutsiga hundar, allt blir lite ljusare m snön o när solen e uppe så e det så underbart =) Men det hindrar mig iaf att träna. Lite lat är jag kanske också o snön är kanske en bra bortförklaring till det.

Börjar tänka mer på våran debut i 2an o då måste jag absolut träna mer om mina planer ska gå men jag saknar inspiration.

Något annat som jag ser väldigt mycket fram emot är faktiskt en del. Detta året kommer bli väldigt bra tror jag! Nu i Mars ska jag jobba 70% i ca 3-4 veckor. Brabra tycker jag! Seni mitten av April så ska jag, mamma o Gisela ner till London! Riktigt skoj ska det bli! I slutet av Maj ska jag åka upp till Vallentuna och gå Advanced course inom Amichien Bonding. Underbart att lära sig mer om våra 4benta vännors språk! I augusti så ska jag på freestyleläger med Kimba för Frida o Emma. Det ska bli så himla intressant och skoj! Har aldrig varit på läger m min lilla hund innan så det ska bli skoj.
Ev så ska jag o Gisela åka på en resa i höst, till något varmare land men inte bara sol o bad utan lite utflyktor också.

Annars så håller jag på m min instruktörsutbildning. Det går bra, men just nu känns det väldigt mycket, eller det är väldigt mycket. Minst 1 ggr / vecka o sen ofta på helgerna med. Ganska intensivt men det är intressant.

De senaste veckorna så har Kimba dagligen kommit in och lagt sig hos mig i min säng. Det är så mysigt! Brukar komma vid 6-tiden o sen sover hon där tills jag går upp, men när jag ska till skolan eller jobbar tidigt o går upp runt 7 så hör man världens suck från Kimba som tycker det är på TOK för tidigt att gå upp.

Har även kommit på hur bra jag o Kimba matchar varann. Vi kan vara pigga o på G när det behövs men händer inget så tar vi det lugnt (det har hon lättare fär än mig) o sen e vi båda lite morgontrött och vill gå o lägga oss i normal tid. Vi är även lika glada för mat o nästan konstant hungriga! Haha!

Nu ska jag snart ta henne på en promenix o fota lite i snön ville pappa, ska bara invänta mamma som skulle till IKEA =) Tjingeling!

Uppdatering m bilder!

Är seg på att uppdatera! Här kommer lite bilder från min nyss tömda kamera!"Vi grillade ute för några dagar sen!"

 

"O det blev så gott m sommarsallad o tsatsiki!""Stackars katt. Får inte heller nån mat här hemma xD!"

 

"Så här såg snögubben ut som jag o mamma gjorde i förgår kväll, sen åkte jag ju o fikade hos Josefin...!""Jag fick ta m Kimba så deras son Leon kunde klappa lite!""Var e hunden..!""När jag kom hem så kunde jag skymta GRÄS!!!!""O snögubben såg ut så här efter Cocos ätit upp honom..!"


Film!

Tyvärr lite mörkt men underbart o se deras kroppsspråk..!


Uppdatering =)

Var ett tag sen jag uppdaterade o nu när jag tömde mitt kort så fanns där en del bilder =) Här kommer de!"Min stackars hund får ingen mat hemma så nu ska hon ringa o beställa på resturanger...!""Pappa o Cocos myser! Sötisar!""Bjöd som sagt på mat för ett tag sen, förrätt. Liten Malin variant sen nyår!""Huvudrätt, enchiladas m hemmagjord guacamole!""Storskarv som satt på en stolpe i malmö!""Letade godis med hundarna!""Kimba ville ha äpple xD!""Bakade scones i dag. Det var så MUMS!!""
O äggröra o drack te såklart!!"


Hundarna i snön =)

Hittade 2 bilder på hundarna i snön sen nån dag tillbaka :)"Man får ta ordentligt på sig så man inte fryser i snöstormen :)!""Tråkhundar som inte ville leka. Cocos kom snabbt o sen tillbaka, Kimba nöjde sig med att leka polis o stå o skälla att jag skulle ta det lugnt, o pappa som står inne i fönstret o kollar på!"


Spårat med hundarna!

I dag så la jag vars ett spår till hundarna! Absolut för korta men då vet jag dte tills nästa gång."Kimba var lide lycklig när vi skulle ut!""Var väldigt fokuserad på spåret för en gångs skull!""Så stolt jag är över henne. Ska absolut spåra i snö fler gånger!""Jag vet vart vi ska, jag vet vart vi ska....!""Bättre näsa än Cocos får man leta efter. Helt sjukt vad hon är duktig :)!""Så när vi hittat mitt tänkta avslut så sa Cocos -"Jag skiter i bollen, jag fortsätter spåra!!!!"


Kimba 4 år :)

I dag fyller Kimba o hennes kullsyskon 4 år! Här kommer lite bilder på grisen!"Kimba m sin knäckebröd-med-banan-och-frolic-tårta!""Hon tycker den luktade såå god!""O även smakade :)!""Tände ett ljus för Cape/Alonzo som tyvärr fick lämna oss alla för tidigt!"


RSS 2.0