Sååå skoj!!

I går blev jag uppringd utav Anna som undrade fall jag ville komma o rida i dag.. Jag behövde inte ens fundera! Det var ca 1½ år sen jag gjorde mig av m mina hästar och jag har periodvist saknat ridningen som tusan - just nu är jag i en sådan period. Så i dag åkte jag dit o jag skulle få rida en arab! Hon var så fin! Lite bilder!"Araben jag skulle få rida - Sierra!""Så mysigt! Saknat hästlukten!""Tinkern, Inka som anna skulle rida o Sierra står redo!""Jag var såå glad o lycklig. Kände mig så hemma i sadeln så fort jag kom upp!""På rundan var där 2 lamm som hade rymt, fast de visste mycket väl var de kom ut o in!""Sierra spände upp sig när hon såg de"!"Jag & Sierra!""Anna & Inka!""Bubblan sitter o har koll!""Lille Nisse sitter o solar!"

hihihi tisdagsträning!!!

Jag har varit på bruks nästan precis. Jag var sent ute (vi var ute o åt o kom hem 18,45). Bara ta det viktigaste - hunden o sen maten som belöning o sen gogogo! Kom dit när alla gått ut på apellplan men inte börjat platsliggningen så jag bar av Kimba o halvsprang in till de andra o sen gjorde vi platsliggningen o det känns faktiskt bra! Har varit ganska osäker på det momentet förut m nu känns det bra. O i dag gick jag inte in o belönade utan lät henne ligga o det gick super!
Sen provade vi platssittning o det går väl okej =P

I dag fick jag träna m Linda o en annan m en Cockerspaniel som jag tyvärr inte vet vad hon heter. Det var fruktansvärt nyttigt för mig! Tusen tack för den hjälpen jag fick i dag!

Jag tränade som nr 2. Började m tandvisning o Kimba satt fint kvar, kan vara för hon hade full fokus på ett andpar som tvunget skulle ligga mitt på apellplan! Sen tog vi linförighet, gick en liten bit o sen bad de mig att binda upp Kimba o sen torrgick jag, de visade o sen kommenderade de runt mig utan hund. Det kände dö dumt men det var så nyttigt. När jag börja förstå lite hur jag skulle gå fick jag prova m Kimba o det gick BRA! Så lycklig jag blev!
Sen tränade vi lite apportering o det gick bra. Tog den direkt o sen var hon för snabb på att ta den så jag får träna mer på säga vänta o ta bort den fall hon vill ta den o sen apport när jag tycker det känns bra.
Sen tränade vi ställande under gång, det gick så där men mot slutet gick det bra!
Sen tog jag en inkallning som gick super! O efter det blev det läggande under gång som hon är osäker på. Jag ska försöka ändra mitt tonläge på både "ligg" och "stanna". O även försöka stärka henne på att inte vara så osäker. Men det känns super bra nu! Fruktansvärt bra träning i dag!

Så nu fram tills fredag iaf ska jag torrgå linförigheten + träna utan hund på att träna in hur jag ska säga Stanna o Ligg så jag hittar något som känns bra. Även då prova lite m Kimba så hon hänger med lite iaf! hihi!! Nu tusan känns det bra, nästan för bra!


Lite seg... = långt inlägg!

Det var ett tag sen jag uppdaterade! Men det har väl iofs inte hänt så mycket. Jag var o shoppade m Gisela o mamma förra veckan nån dag. Vi var på det nya stället, Entré i malmö. Köpte 1 klänning :O o 4 t-shirts."Min klänning, har inte haft klänning sen jag var så liten o inte minns det xD!""Köpte även duschkräm m lukt av apelsin o en m kaffe!""4 st T-shirtar!"


Sen i söndags var det rallylydnad. Vi fprade även Malin lite som fyllde år =) Jag hade bakat en tårta, det var riktigt skoj! O god blev den. Rallyn gick också himla bra. Birgitta hade gjort en bana m 26!!! skyltar, lite spännande. Sen gick de även mammas bana också. Den var bra! Sned o rolig! Anna har anmält sig till rallytävling på ribban!! SKOJ!
"Min tårta!""Linda ville också smaka tårta så hon tog m sig lille briardisen Cookie!! Hon o Cocos busade lite!""De var så söta!""UschUschUsch!!! Så fruktansvärt söööt!"


I dag så kom Jenny o Zorro ut en stund i förmiddags. Jag hade gjort 1 bana o mamma hade gjort 1 bana. Jag visade mamma programmet där man gör banor så då ville hon göra en bana. Jag visade även Jenny programmet när vi var klara så hon ska göra en bana tills nästa gång!
Det gick faktiskt helt okej. Första banan gick skitbra för mig o Kimba, andra ggr var hon lite mer ouppmärksam o snusig.
Men det gick väldigt bra för Jenny o Zorro på deras 3 gång. Sån kontakt o följsamhet! Bra kämpat!! :D

Finn en lessen Kimba....

Vi har nästan precis kommit hem från stranden med hundarna!! Så himla mysigt! Skriver inte mer, bilder får berätta Allt! Kan säga så här, - Det är första gången på ca 5 månader Kimba har fått vara lös.. Det kom en del glädjetårar...."Kimba fick vara lös!""På väg tillbaka!""O ännu närmare o sen var det bara att springa lite igen!""På väg ner mot havet!""Rysta sig efter badat lite!""Hihi! Cocos ville inte bada, men det kommer kanske när det inte är så mycket vågor!""Min blöta Fluffis!""Mysigt!! Rulla sig i nåt mög!""Cocos busade också runt på stranden!!!""Hon älskade att vara lös o busa med Kimba. Första gången de var lösa tillsammans så här!""Våra älskade hundar!""De busade så sanden den yrde xD!""Kimba fick verkligen springa loss lite energi idag!""Hihi så gulliga!""Mamma försökte locka ut Cocos!""Men det gick inte så bra, så fort vågorna kom såg hon ut så här!""Jag överlycklig o det var nog Kimba också!"


Så åter till överskriften..... Hittade ni en enda bild där Kimba såg lessen ut på? Jag gör det inte. Hon hade ett smajl på sin mun hela tiden och skrattade! Min lilla Fluff, efter nästan 5 månader får du äntligen röra på dina små ben lite mer!! Underbart!!
"Kimba o Cocos som busar i sanden o i havet.!!!"

Veterinärsbesök i gårkväll!

I går vid 18.15 besökte jag o Kimba veterinären Igen. Vi e stamkunder, borde skaffa ett klippkort!! xD
Denna gången var det för hennes hals/mage. Nu i kanske 1-1½ vecka så har hon väckt oss tidigt för att gå ut o bara ställa sig och äta gräs. I bland har hon kräkt men långt i från alltid. Även hennes mage kurrar skitmycket men det går över när hon fått i sig frukost.
Så vi fick lugna henne för att kolla i hennes hals, och hennes tensiler?! var rödprickiga så hon hade en lite halsinfektion, så de tog ett bakterieprov för o se fall där fanns bakterier, finns där det (får reda på provsvaret i början av nästa vecka) så ska hon ställas på antibiotika och e där inga bakterier så läker det ut av sig själv.

Så när vi kom hem var Kimba lite groggy o nyvaken så det blev lugna pukar resten av kvällen!

En favoritbild!!


Rehab m Kimba!

I dag har jag varit på rehab m Kimba. Mamma o Gisela följde också m för de var inom skopunkten innan! Men då gick jag utanför i gräset o tränade lite positioner, att hon skulle sitta utan att jag säger Fot eller SItt.. Gick faktiskt hyffsat bra!
Men det gick iaf jättebra på hennes rehab. Hon e så himla snäll!"Snuffsan utanför Ekohallen!""Kimba o mamma står o kollar på folk som går i gången!""Kimba i treadmillet!""Sam hade fångat en sork som hon satt o snaskade på ute i solen!""Hon blev sur på mig när jag tog den i från henne!"

Nykammad Kimba!

Idag har jag anmält mig till utställningen i Skurup! Ska bli spännande!
Jag har precis kammat Kimba, hon blev så himla fin o mjuk. Sen la jag epi-otic i öronen för o rensa de, vilket hon INTE gillar, så då släppte jag ut henne så hon fick skaka av sig allt där ute men istället gick hon o strök sig mot tojorna o sen såg hon ute så här........"Gick o strök sig m huvudet långt nere!""Jag lovar! Hon VAR fin innan!""Sötishund... Full av skit i skägget...!"

Hundig dag igår!

I går vid 10.30 kom Jenny o Zorro hit här för att träna lite rally! Jag hade gjort 3 korta (8-11 skyltar) banor. La upp det så för då kan man undvika att belöna i banan o försöka ha kontakt hela tiden o sen kan man utöka banan när man märker att det går bättre. Gillade det sättet faktiskt! Kimba var superduktig!! Alla banor gick skitbra förutom sista då nosade hon 1 (!?) gång o då Nejade jag henne o sen belönade muntligt när hon slutade för nu har jag nämligen börjat träna med ett annat halsband o ska köpa ett nytt koppel.
Jag har även m mig Cocos där ute o körde banorna m henne också. Det gick faktiskt förvånansvärt bra men hon blev nog väldigt trött på sista banan o där luktade nog gott i marken för hon nosade nästan konstant.
För Jenny o Zorros del gick det också himla bra förutom på sista banan, då var han nog m lite trött!"Cocos o Kimba!""De ligger o läser och lär sig skyltarna!""1:a banan!""Jenny o Zorro på, ligg - gå ett varv runt hunden!"


Sen vid 15.30 körde jag till Anett för hon hjälper mig att jag ska lära mig ställa Kimba bra nu inför en utställning. Ska ställa henne 1 ggr innan hon ska rakas ner =) O det går faktiskt bra! Bara jag som ska lära mig lite hur hon ska stå o lite så!"Anett som ställer Kimba, bara för jag skulle se hur hon såg ut från sidan!"


O vid 19.00 befann jag mig på klubben för att träna lydnad. Började m platsliggning. Det gick skitbra. Eftersom det e längre än på vanlig lydnad så går jag in o belönar 1 ggr när Kimba inte riktigt vet när eftersom jag har precis fått bort att hon inte ligger o gnäller längre o då behöver jag inte stå o vänta på att hon ska börja igen.
Sen var vi med på platssittningen, vilket också gick superbra!
Jag tränade m Kenny o Karin. Kenny började o han fick låna en pipeboll o Fancy blir GALEN! Så skoj!
Jag ville träna sist för då e där mest lukter på marken men det gick faktiskt bra ändå! Tog lite linförighet o vårt största problem där e att hon inte sätter sig om inte jag säger sitt eller fot - vilket man inte får på tävling. Så det får vi käpma med! Sen tränade vi lite apportering vilket går sådär, ville inte ta den på 1:a försöket men på andra gick det bra. Provade o kasta den o då blev intresset större!
Sen gjorde jag ställnade o läggande under gång o båda gick ganska dåligt. Jag får ändra tonläge på Stanna o när jag gjorde det så gick det bättre! Min lilla fluffs <3

Måndag...

I dag ville jag sova länge! O längtade efter att sova länge när jag gick o la mig men tji fick jag.. 6,55 kom Kimba o rev på min dörr, jag gick upp o släppte ut henne o hon sprang ner o käkade gräs i Evigheter o sen bajsade hon.. Detta tog ca 10 min innan jag fick in henne sen kröp jag ner i sängen igen.. ca 20 min senare (hade inte hunnit somna) kom hon Igen, jag gick upp Igen o tog ut henne då hon bara gick ut o ställde sig o skällde.. Nör jag väl fick tyst på henne så satte jag mig en stund o läste medans hon var ute, sen tog jag in henne o försökte mig på en lite sovtid, typ 3 ggr gillt men efter bara en kort stund kom hon o rev på dörren o hon o Cocos kom in i rummet o Kimbas mage skrek av hunger..
Så jag fick gett de mat o sen satt ejag mig o läste, trött o irriterad! De gick runt o skällde på allt o inget o jag skällde på de o hela dagen har varit lite sisådär, men alla dagar kan ju inte vara bra!

Sen har jag börjat springa m Kimba! Dock bara 5 min kanske m tanke på hennes ben, vill börja lugnt men det ska utökas för då blir det ett litet annat tempo o jag tror det släpper lös lite mer energi från hennes kropp, får jag hoppas!

I nu i eftermiddag var jag inne o köpte trädgårdsverktyg till mig, typ kärlek vid första ögonkastet, såna MÅSTE jag ha! Ett rosa set m olika saker, ska köpa reserande saker när de kommer in igen, iaf spade!"Underbara, eller hur?!"

O nu har jag nästan precis kommit hem från bruks, rallylydnaden. O Nu e jag fruktansvärt trött så jag ska kolla lite på film o sen sooova!! Gonatt!

Rallytävlingen - film

Här kommer min tävling idag!"Jag o Kimba i dag i Oxie!"

Rallytävling i Oxie!!

I dag har jag varit o tävlat i Oxie! Kimba verkade väldigt taggad i början o vi gick på Oxies bk ganska länge innan allt började mest för hon skulle haft tid på sig o "Luktat av" sig. Sen anmälde vi o sen var det dags att gå banan, den var inte så klurig faktiskt tyckte jag. Vi fick startnummer 9! Jenny, Karins dotter skulle också tävla m deras labbehund Ronja. Kul när där e fler man känner. Det var trevligt. Lord o mamma var också där o det gick super m Cocos dag! Anna dök också upp o kollade, jätteskoj!!!
Sen blev det min tur o jag tyckte faktiskt att det gick bra. Vet ju vissa saker som alltid kunde gått bättre men i det stora hela gick det väl bra, jag blev nöjd! Kimba snusade inte så mycket på marken, däremot var det något hon vittrade i luften på ena sidan som var spännande. (film kommer senare).
För min del slutade det på en 4:e plats m poäng 86. För Jennys del slutade hon på 2:a plats på 95(!) poäng! Bra jobbat! Grattis!"Jenny o Ronja i tysksvängen!""De igen!""Jag o Kimba i 270* höger. Kimba vädrar nåt till höger!""Vi har precis kommit ut från slalomen!""Vi under 1,2,3 steg framåt!""Nu e vi på väg ut från banan för man får inte leka, ge godis eller ta i hunden innan för banan så det e säkrast o komma utanför först!""Lille Ronja :) Hon trodde jag skulle ta korv i fickan men det var min kamera jag skulle ta,  Tror hon blev lite besviken =P!""Mamma, Anna, Cocos o Kimba. Anna fick vara Kimba vakt. Tack!"

~*~*~*Tack Lord för du ville fotografera o filma idag igen!!!~*~*~*

Nooo :(

I går var vi inne o lämnade min System kamera. Den funkar itne som den borde.Den vill inte fokusera på flygandes fåglar längre.. Har varit så ganska länge men ha rmärkt att det är även så m mitt mellan objektiv därför körde vi in o lämnade den. Men där jag köpte den de hade slatt igen så vi fick köra till en annan affär där de säljer Olympus så nu e den nog på väg till tjeckien eller österrike för operation. Hoppa de hitta rnåt fel o kan fixa till det! Men den kommer vara borta ca 1 månad. Jag kommer sakna den!!!


Stranden besök!

För nån dag sen så var vi nere vid stranden. Kusinerna har snö uppe i sundsvall så de ville göra ett besök nere på stranden! Då gick vi där på stranden o jag hade Kimba i min avklippta spårlina så ville mamma ner o känna på vattnet o då sa jag att går jag närmare så kommer Kimba vilja bada, men så kortade jag upp linan o vi närmade oss vattnet o när jag inte var helt beredd så drog Kimba ut till vattnet o jag tappade linan o jag hade en lycklig o våt hund... Då kallade jag in henne o när hon kom så bytte jag koppel till mit läder o när jag skulle ta upp spårlinan så drog hon mot havet IGEN o denna ggr satte jag båda hälarna i sanden men hon drog ut i vattnet ändå o jag fick inte stopp på henne förräns i vattenkanten men som tur var blev jag inte våt om fötterna =P"Jag o Kimba ligger o myser i soffan!""I fredes morgon 5.40 kom Kimba o väckte mig, då förstod jag att hon ville ut då släppte jag ut henne o hon gick rätt ut o kissa, sen gick vi in o efter en halvtimme kom hon igen o då gick jag ut m henne igen så bajsade hon o det såg bra ut. Sen lät hennes mage jättemycke o hon åt gräs båda ggr hon var ute. Liten stund senare rev nån på dörren igen o inskuttandes kom Cocos o sen gick jag upp då hittade jag denna lappen som pappa skrivit =) Han brukar alltid ta m Kimba o ta tidningen o kissa henne men då ville hon inte. Sen fick hon mat o då slutade hennes mage låta o hon verkade glad igen!""Pappa kelar m vovvarna i köket!""Kimba - lycklig o full av spring!""hihi blöthund!""Jag förstår inte vad Kimba tänker o kollar på....!""Cocos spejar ut över havet!""Sen åt vi glass!"

Youtube!

Snodde filmen från Karolin som har Hemi, Kimbas halvbror. Tyckte den var skoj så jag ville dela med mig av den till er också!"Den är inspelad redan på 50 talet!"

Torsdag!

I dag har jag varit o passat lille Cookie!! :D Sån pirajahund, tur hon sov större delen av tiden ja var där xD
Sen passade det bra att jag dirket körde därifrån o sen hämtade Anna o Nisse vid bussen. Vi har gått i samma klass på Lantan men itne träffats på eigheter så det var dags för det nu! Hon hade m sig sin St Bernhads hund, Nisse. Så vi gick en liten runda!"Nisse o Kimba pussas!""Finishundar!!""Älskar stora hundar!! :D!""Det blåste en del!""Sen skulle jag följa m henne till kyrkan o då var det Cocos tur. Men Cocos tyckte nog att Nisse var lite stor för emellanåt höll hon sig på avstånd =P!""Nisse som e lagd åt det andra hållet...!"

Onsdag

I dag så skulle jag vara på rehab m Kimba vid 11 tiden. Det gick jättebra. Det känns verkligen skönt nu när jag vet att det inte är något "farligt" m henens ben! Så nästa gång skulle hon ev få prova simma lite! Det ska bli spännande =)
Sen när jag kom hem därifrån så kollade jag o Angelika på film o sen körde vi til Anett för hon var snäll o hjälpte mig att utställningsträna lite. Gav bra tips o så! Ska nämligen anmäla oss till en utställning innan jag rakar ner henne för o få henne bedömd en gång till innan o då ska jag faktiskt ha tränat lite innan.
O när vi kom hem därifrån tog jag bägga hundarna direkt o gick till scoutgården o vände o det gick faktiskt mycket bättre än vad jag trott det skulle göra! O nu senare på kvällen så tränade jag lite m Kimba ute på gräsmattan. Vi körde lite positioner, läggande o ställande o allmänt lite bus. Mysig vovve min lilla Fluff!

Men hon är lite förändrad nu, har varit det de senaste dagarna. Lite mer känslig mot Cocos o mer kelig o varit på myshumör o ska vara hos en hela tiden. Tror det har lite o göra m att kusinerna e nere så då blir det lite stimmigare än vad det brukar vara o passa o skälla när alla går ut o in o hon har nog inte riktigt koll på det som hände, men snart blir det som vanligt igen =)

Tisdagsträning!

Nu har jag äntligen kommit i fatt m mina uppdateringar! Jag har nu på kvällen varit på bruks o tränat i träningsgruppen! Tacktack Anna för du tjatat på mig att börja i gruppen! Det behövde verkligen jag o Kimba! Det går så himla bra! Får superbra tips hela tiden, de bar aramlar in!
Vi började iaf m platsliggningen o den e på typ 5 min o vi brukar inte ligga så länge men det e skitbra som variation o träning. Jag har ju haft problem m Kimba at hon piper men det har försvunnit, iaf har hon inte haft nån tendens till det de senaste gångerna. Men eftersom  min e väldigt lång tid så e jag rädd för att hon ska börja så efter ett tag så gick jag in o belönade o sen gick jag i från henne ännu längre o hon låg så snällt o det gick skitbra!
Sen provade vi för 2:a ggr platssittning. Det e väldigt nytt för oss, men det går väl okej. Står nära o går in o belönar mycket. Men hon har väl en tendens till o lägga sig.

Sen så i dag tränade jag m Anna o Helen. Jag började m Kimba! Vi började m linförigheten o det gick suuuuper!! Är så gad för det. Hon hade bra kontakt hela tiden o jag behövde ens inte pipa m bollen i fickan utan det gick bra ändå!! :D
Sen blev det ställande o lite läggande o där har vi backat några steg för o få ännu bättre resultat. O det går väl helt okej. Får träna mer på det lite hemma.
Jag bad om att få låna en annans apport idag med så den luktar annorlunda o ser annorlunda ut m för den delen. Men i dag när Helen tog fram sin apport så fick Kimba redan då bra fokus på apporten. Så jag visade den för henne, hon luktade lite o sen tog hon den utan några problem!!! :D:D:D 3 ggr i rad o sen kastade jag i väg den o hon hämtaden på mitt kommando! Ska försöka variera apporteringsmomentet lite!
Sen avslutade jag m en budföring så Kimba fick springa lite. Hon såg ut til o älska det! Det var längesen!

Så kortfattat så e jag Väldigt nöjd m våran träning i dag!!

Sen var det så himla skoj o se på när Anna o Pelle tränade. Ska bli kul o följa de nu när de ska kämpa på m LK 2 momenten! Pelle e så himla taggad o så otroligt duktig!

Märkte nu i efterhand att jag skrev linförigheten.. Jag provade faktiskt nästan för första gången på fritt följ (utan koppel). Det gick skitbra också. Min älskade lilla Fluff!

Mysrunda i skogen!

I går så åkte vi till skogen igen! Jag älskar skogen!! När vi körde där i från så hade vi tydligen möt Anna o co för då skulle de till skogen men jag e ju tvungen o hålla koll på vägen så jag missade de =P
Vi var många som var där, mina kusiner från Sundsvall e nere nu o det e trevligt =)"En del av vårat gäng!""Jag o Kimba. Jag fick äntligen ha henne lös men jag körde lite längre lina på henne så jag ändå hade koll fall hon skulle se något som var mer spännande än mig. Men vi lekte följa john o busade en massa o sprang o gjorde lite inkallnignar. Kimba var såå glad!""När man gått vilse ska man krama ett träd!""Cocosen balanserar!""Vi tränade lite positioner, det gick faktiskt bra!""Som sagt... Dessa briard-tassar!""Mamma o Cocos!""Söta kusinvitamin i en ihålig stubbe!""Min bästaste hund... Vackra Fluff <3!"

~*~*~*~*Lord har stått för fotograferingen - både de i skogen + rallyn. Tack!~*~*~*~*

Rally sen söndags!

Har haft fullt upp i några dagar men bättre sent än aldrig! Orkar inte skriva så mycket men här kommer några bilder!"Banvandring!""Birgitta som står o ska börja o Camilla hamnade i honnörsrutan som jag la till då som träning!""Camilla o Nouchi, dessa briarder o deras tassar!!!""Anna o Pelle, sån kontakt!!""Pelle gillar sin boll!""Bra jobbat m öppen hand! Så ska det se ut!""Peter o Curry. Deras första bana nånsin o de imponerade stort!!"

Långfredagen!

okMåste bara berätta en sak. I går skulle jag köra o tanka min bil innan vi skulle till skogen, behövde även få bytat ett torkarblad som varit sönder sen tävlingen i veberöd. Så tankade jag o gick in o sa till om ett nytt torkarblad o bad killen sätta på det så vi gick ut, mamma var också där så var han lite osäker o han hade inte bytt på några månader så han visste inte riktigt hur man gjorde o så råkade han tappa den som orkarbladet ska sättas i, den metallarmen på min ganska nybytta framruta så den gick sönder.. Då blev jag inte glad. Så nu har jag en spräckt framruta.. Hans chef ska ringa oss på tisdag...!

Men iaf i dag var vi i Torup igen! Så mysigt :D"Pappa följde m i dag, det var så himla skoj!! :)!""Han gick o matade fåglarna o då tränade vi på att sitta kvar o bara kolla, det gick faktiskt ganska bra :)!""Snigel!""Blomma m insekter i!""Kimba håller koll så lillasyster inte skuttar ner från bordet!""Det var en myyysig runda vi gick i dag.. Lär inte bli den sista!""Lite balansträning m Cocos, vilket hon klarar ypperligt!""Tycker så mycket om mina föräldrar, de e de bästa man kan ha <3!!"
O lille Cocos också givetvis!"Jag o min lille hund!""På vägen hem stannade vi o skulle handla, så stannade jag i bilen men så skäller Cocos på folket som går förbi utanför så jag hoppade bak så var det närmre för mig att säga till o berömma henne, så somnade Kimba så mysigt i mitt knä :)!"

Långt inlägg...

I går var jag o mamma o Lord i skogen m hundarna :) Det var mysigt!"Underbara varelser!!""Cocos i skogen!""Alla!""Gjorde några tappra försök att fota månen. Här e iaf en hel flock fåglar på väg dit...!""Har visserligen inte fått så här bra bilder innan!""Jag vill ha en egen måne.....!""Min högsta dröm är att åka till månen!"


Vi var i skogen även igen! Fast i dag var vi i Torup, där finns lite mer folk så då blir det mer träning för Cocos. Det gick så bra så =)"Blomma i skogen - vitsippa!""Min förvirrade Fluff <3!!""Klippte av min spårlina o kortade ner den så i dag fick Kimba liite längre koppel på en del av rundan. Men hon märkte nog inte av det!""Så mysigt på våren i skogen :)!""En blomma till - svalört kanske ;D!""En liten vattensamling!""Hittae ett skellethuvud!""Sen satte vi oss i fikade!""Jag undrar vad Kimba tittar på!"

gladgladglad!

I går var jag på bruks. Jag har börjat i träningsgruppen igen! Nu när det inte e något farligt i Kimbas ben så får vi hitta på nåt skoj om dagarna ju! Kände att jag behövde hjälp för vi har stått still i våran träning ett tag. Men efter gårdagens träning har vi hoppat 10 steg framåt! okej kanske inte men det gick super!!
Jag började med linförigheten, det som känns som det största problemet iaf om man tittar på keoffen. Så jag fick en del bra tips o Kimba gick som aldrig för m glad svans o total fokus på mig! Så himla skoj! 
Sen provade jag ställande under gång o då tog hon 2 steg för mycket så då fick jag där också himla bra tips o efter jag provat det några gånger så gick det braaa!
Provade läggande under gång o fick även där bra tips o fick till det bra till slut.
O jag fick väl lägga lite tid på apporteringen också. Karin kom o gav mig en okänd välanvänd apport o först tog hon inte den o då skulle jag prova knäböja o sänka apporten o hålla den närmre henne o då gick dte m bra!

Jag var såå lycklig efter det. Jag tränade btw m Anna o Kenny! Himla skoj o deras träning gick också väldigt bra! Eftersom Anna nu har blivit uppflyttad till LK 2 så påbörjade de lite moment i 2:an. Skojskoj! Tusen tack för all hjälp o tips igår!

Fick även ett sms när jag satt inne på klubben av Linda. Deras gamla labbedam Molly mådde inte så bra. Som tur är mår hon bättre i dag. Tänker på er :)

Filmer!"Kimba drömmer!""Rallytävlingen i Hörby!"

Tisdag!

I går fick jag äran att vara Cookie vakt! Efter Kimba sa jag att jag vill inte ha en valp igen. Sen skaffade en del kompisar valpar som var så enkla o sen skaffade mamam Cocos som var jättesnäll o lätt som valp o nu Linda en briardvalp o ingen har varit som Kimba så det lär väl dyka in en briardvalp i min flock såsmåningom!"Ljuvliga varelse!""Alltså det e ju något speciellt m briarder.. hihi!""Molly som låg o väntade på att de skulle komma hem. O när de väl kom hem så satt jag i hallen m Cookie o mös o när Molly såg Linda så putade hon bort kompostgallret o sprang bort till de.. Då kände man sig som en bra hundvakt..!""Sötishundar! Cookies tassar e redan större än Mollys, hihi!""Efter vi varit ute lite så gick vi in o vilade =)!"


Sen kom jag hem så fixade jag o mamma bort alla Cocosk tovor o sen körde jag till bruks för då var det dags för rally! Det gick bra! Det är så skoj men det ska bli skönt när den blir officiel o där kommer konkreta regler! Just nu får man lära sig det så bra som möjligt o fråga domaren när man ska tävla!

Jag ska även börja i träningsgruppen. Anna slutar ju aldrig o tjata så därför får jag ju gå m där! :P Måste få tillfälle att prova mina nya tankar o få lite feedback o fler tips. Jag bara måste lära Kimba att leka! Men det fixar sig!
Nu ska jag o vila! Tjingeling!

Bilder =)"Cocos o Kimban myser i soffan :)!""Cocosen i soffan m musen (som e en råtta) i munnen och vaktar huset!""Jag, mamma o Hasse Andresson, när vi var o kollade på honom i onsdags!"

Rallytävling i Hörby!

I dag var jag o tävlade i Hörby! Det gick sådär. Jag ska iaf lägga om min träning i både rallyn o lydnaden. Sitter o smider nytt träningsupplägg men det mesta e rätt klart! Hon gick super när vi värmde upp o tränade lite innan men inne på banan luktade det så gott där alla hundar hade gått + kanske 100 m därifrån var där en hage m får i och oturligt nog blåste det åt banans håll vilket resulterade i att hon vädrade fåren också!
Lite bilder iaf :)"Framme vid starten!""Lite kontakt hade vi iaf!""Men inte alltid....!""Gjorde om slalomen o då fick vi kontakt i bärjan!"
När vi väl har kontakt så e kontakten BRA!"Hmm, fårlukt i näsan...!""Ville inte riktigt fram...!""O hon snusade ut oss från banan!"

Rally igår!

Lite?! (ganska många faktiskt) bilder sen rallyn här hemma igår! Tack Lord för du ville agera fotograf <3"Jenny o Zorro!""Jag fick visa lite skyltar m Kimba!""Evelyn hade m sin andra golden Melker!""Anna kanske tränar ställande!""Birgitta m Chillie!""Evelyns dotter Veronica m Zsa-Zsa!""Birgitta o Chillie!""Chillie i full fart!""Malin o Guinness!""Passade på att ta lite tandvisning också!""Ta kepsen.. haha.. Alltså den dära Pelle. Men absoluta favoritlabbe!""Gisela o Nicklas o mina älsklingar!""Banvandring!""Evelyn o Zsa-Zsa!""Mamma o Cocos!""Cocos är faktiskt himla duktig m tanke på sin ålder. Hon har utvecklats så himla mycket!""Birgitta o Chille!""Jenny o Zorro!""Bild på grågåsar också!""Anna o Pelle!""Jiihoooo.. Sping in i mål!""Malin o Guinness!""Snart ska de också springa in i mål!""Evelyn o Melker. Han var gammal men verkade tycka detta var himla skoj!""Pappa kom ner om o hälsade på!""O jag provade banan m Kimba när alla kört hem!""Hon kan när hon vill min lilla prinsessa!"

Mysig tur i skogen i vårsolen!

Jag o mamma har precis kommit hem från skogen m våra fluffhundar :) Här kommer lite bilder! Fler bilder på Cocos hittar ni på; http://fluffcocos.blogg.se  (Känn ingen press nu mamma o uppdatera!)"Sjön i Törringe!""ÄLSKAR VÅREN!!!!""Kimba i indiankojan!""FinaKimba!""Våra underbara hundar!!""Min lilla toshund!""Funderar på o förstora denna! :) Sån finis! Men här står hon normalt o hon ser inte så överbyggd ut..!"

Fotorunda i Vinslöv :)

I går var jag uppe hos Lord, vi gick en runda o fotograferade o sen åkte vi in till Hässleholm o spelade bowling o sen åt på Wokhouse! Trevlig dag :) O sen något ofattbart men sant, så har han köpt varsin 3 dagarsbiljett till Sweden Rock!! Så den 4-5-6 juni mina vänner kommer vi rocka loss på SRF!! Det ska bli såå skoj!!! TUSEN TACKTACK!<3
Men här kommer iaf några bilder sen gårdagens runda :)"Kaja som samlar byggmaterial!""Gräsandshane!""Gräsandspar!""Flygandes anka, tyvärr inte 100 fokus!""Anka m vattendroppe från näbben!""Gräsandshane i vattnet!""2 vigghanar o 1 vigghona!""Knipa väldigt långt borta!""Gråsiska!""Gråsiska m byggmaterial i näbben!""Gulsparv som sitter o solar sig!""Gulsparven igen!""Bofink!""Starepar i vårsolen!""Årets första sädesärla!""Koltrast m nån konsig albinofläck på hjässan - tagen utanför mitt fönster!"

1 vecka kvar...!

Lördag nästa vecka har jag planer på att visa upp mitt o Kimbas första freestyleprogram! Får hoppas vi är redo o klara inför det, men vi kämpar på! Vi ska då ha påskmiddag eftersom mina kusiner från Sundsvall kommer ner då!

Bilder från Johanna :)

Johanna mailade mig några bilder sen tävlingen :) Tack!"En Guinness!""En Pelle!""Ställande under gång!""Väldigt ofukoserad men dock fortfarande så charmig under linförigheten!""Camilla o Nouchi i linförigheten!"


Tävlingsdags!

Nu har jag anmält mig till:

*Rallytävling i Oxie 19 april

*Lydnadstävling Helsingborg 1 maj

*Lydnadstävling Svalöv 10 maj

*Lydnadstävling Lund 17 maj

*Rallytävling Ribersborg, Malmö 21 majSen e det ju Rallytävling i Hörby nu på söndag! Min lille fluffs har det inte lätt!

Rallytävlingar!

Nu har jag anmält mig o Kimba till 2 rallytävlingar till!

Den 19 april i Oxie
och den 21 Maj på Ribersborg i samband m hästtävlingen där!

Nu e dte bara at träna o kämpa på rallyn i stället!

Vilka tävlingar var det i lydnaden som vi skulle tävla på? Helsingborg, Lund och Svedala eller Svalöv? Vad säger ni?

RSS 2.0