En sten lättare...

I dag var jag och tävlade. Hade tränat lite till denna tävling och kände mig igår väldigt inspirerad. Vaknade idag och hade ingen energi alls och hade helst av allt bara velat stanna i sängen hela dagen. Men jag gick upp o gav hundarna mat och fixade i ordning min gamla bil sen begav vi oss till Eslöv. Anmälde oss, gick en promenad o sen var det lottning. Glad blev jag för jag fick startnummer 1!
Vi gick ut och som alla vet så har jag ju mest problem med platsen men den har jag tränat en del men nervös inför platsen är jag ju alltid. Vi la hundarna och gick ifrån. Kimba låg så tryggt och fint men jag vägade knappt andas ändå. När det bara var några sekunder kvar, eller det vet jag inget om men det kan inte ha varit lång tid kvar så bröt domaren för att en hund gick upp, mot en annan hund o börja lukta på den. Vi fick gå tillbaka, gå en runda och lägga om.
Jag är jätteglad att Kimba låg så fint första gången. Väl andra gången så låg hon inte lika tryggt men hon låg. Tills hon ställde sig o sen var det ca 15 sekunder kvar o sen fick vi gå tillbaka o då kom hon o mötte mig.
Vi startade direkt där efter. Fria följet gick sådär, på läggandet la hon sig inte alls så jag bröt och åkte hem till mamma och pappa.

Där hemma så fikade vi och sen monterade vi i hop lite provisoriskt burarna till min nya bil för att se fall där får plats till 3 stora hundar vilket jag var rädd för att där inte skulle. Men Karl hjälpt mig i går kväll att måla o tänka så idag satte jag o mamma upp det i bilen av kompostgaller, kartong, strajps o silvertejp! In m hundarna för o se om de får plats och det kommer bli hur bra som helst!
Efter det tvättade jag bilen o skulle polera den men fick köra till biltema för o köpa en polermaskin. Sen kom pappa hem o då höll vi två på o fixade en massa m den i garaget. Tog bort sistan av reklamen, polerade o vaxade den och den blev verkligen jättebra!!! Här kommer lite bilder!"Så som det ungefär kommer att se ut sen men då ska mittväggen i den bakre buren vara sne!""När den var klar o nypolerad!""O andra sidan. Är så glad!"

Jag har alltid så mkt o göra o mitt ständiga dåliga samvete driver mig hela tiden också. Det här med bilen har varit en stor bit. Först var den FULL av reklam, sen skulle den bort o jag skulle tävtta o fixa allt med den. Burarna skulle planeras och för nån dag sen trodde jag att jag köpt för liten bil. Jag trodde väl inte att våra hundar är så stora som de är. Ser de inte som så stora iaf. Därför så idag när vi fick sett så att bilen passar perfekt i storlek, pappa hjälpte mig med att fixa poleringen och det o mamma stod för ett gott sällskap under tiden. Därför har en stor sten just nu försvunnit! Det känns så bra!

Tack för allt o för en mysig dag mamma o pappa!! <3 Älskar er!


Kommentarer
Postat av: Anna o Pelle

Annars finns här en billig Sharan till salu... Tror din bil blir perfekt till era hundar! Å polermaskin kunde ni ju ha lånat av oss!!! Lycka till på nästa tävling, huvudsaken är ju att man gör det man tycker är roligt.

2012-05-14 @ 09:37:21
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: mamma & pappa

Vi älskar Dej mer....

2012-05-15 @ 13:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0