En helg i Göteborg =)

I lördags så mötte jag Karl inne på malmös hundutställning. Kollade givetvis på briarderna men även på andra raser och på agilityn o på de sakerna som såldes. Träffade en massa folk som man kände - alltid trevligt det dära =)
När vi var klara där så körde vi hem för att tätt därefter styra bilen mot Göteborg. Hans kompis fyllade 25 år så vi körde dit. De bodde i ett jättesött litet hus med utsikt över en älv/sjö. Det var mkt trevligt! God mat o trevligt folk =) När klockan blev dags så körde vi tillbaka till hotellet som han hade bokat =)
I går innan vi lämnade GBG så tog vi ett besök inom Universeum. Där ena halvan är där man kan kolla på djur. Där fanns fiskar i alla dess storlekar o former o färger. Ormar, spindlar o reptiler o fåglar o APOR =) De hade silkesapor o goeldisapor. Fiina var de =) Andra halvan är sån dära där man kan prova på lite olika saker. Hjärnaktiviteter och sånt. Svårt och förklara =P Här kommer iaf lite bilder."En fin liten skäggdopping!""Den sprattlade m sin baktasse!""Finding Nemo =)!""Silkesapan!""Igen =)!""En annan pippifågel!"
"En annan fågel som typ mjuade =)!""Karl =)!""Man skulle hålla i stången o den var jättejättekall, men så skulle man koncentrera sig på en röst som man hörde i hörlurarna. Ibland satt man på en strand o där var varmt o sen skulle man tänka på handen o känna vilken smärta man hade där. Det var intressant!""Här skulle man flytta en boll m hjälp utav tankekraften. Det gick ganska bra!""Mkt fokuserad!""Det var jag också... Jag skulle ju styra ett rymdskepp - gick väl inte så bra =P!""Leka m bubblor o vatten!""Hälsade på min vän Apan =)!"

Tack Karl för en mkt trevlig helg i Gbg =)


Kommentarer
Postat av: ingrid

Såå trevligt ni haft!!Kul!

2011-03-21 @ 16:19:57
Postat av: Töserna i Skurup

Oj, sååå spännande! Jisses, jag skulle varit med, ju.

2011-03-21 @ 22:14:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0