Gårdagens skogspromenix o dagens socialisering!

I går så blev det av att åka till skogen m Natta. Tyvärr så kom inte Ia men hon får följa med en annan gång! Vi gick en promenad o vi fotade o hon hade även stannat på käglingemacken o handlat gifflar så vi kunde fika xD haha! Här kommer lite bilder!"Hoppas. En "gammal" bild. När jag var hos Natta förra veckan. Här stämmer jag hennes gitarr!""hmm, en gammal bild till! Ia, Hardy o jag!""Säg har du nånsin gått gonom skogen - klockan tolv mitt i natten någongång? För då kanske du vet vad som finns där för det är spöken jag talar om....!""Jag kände mig som havsjungfrun fast i skogen xD!""Koncentrerad!""Åhh skogen. Jag älskar gå i skogen på hösten!""Kimba o Mindy i skogen - full fart!""Mitt söthjärta!""Glo förbi snubbla ner på knä. Och plötsligt en chans. Varför tänker jag klarare här??!""Härligt! :)""Söta lilla Mindy!""Tack för sällskapet Natta :)!"

O i dag så behövde jag strängar till min gitarr. Råkade spränga Nattas så då tog jag min o satte på hennes o då var min helt plötsligt utan - hur kan det komma sig...?? haha! Så jag fick alltså ta dit 1 gitarr till för o kunna spela hos henne o hemma kvar har jag iofs 3 andra men inte så sköna som de jag hade hos Natta så i dag fick jag köpt strängar o även hämtat hem min nylonsträngade så den kan bli komplett igen. Men sen fikade vi på expresso house! Lika gott o trevligt som alltid!! =)"Mmmmums - Chai latte!""Natta fick ett hjärta på sin vanilla latte =)!"


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Tackar för idag och för igår! Har också lagt in bilder från gårdagen nu. Haha jösses vad många som blev suddiga o fick raderas...Vi får åka till skogen snart igen och ta med stativ då för så här kan vi ikke ha det ;)

2010-11-02 @ 14:25:00
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se/
Postat av: Anna o Pelle

Jisses vilka fina bilder du tog i skogen. Sen är det inget spöke, det är nog ett skogs-rå!

2010-11-02 @ 21:37:33
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0