Ännu mer Åhhh

I går körde jag o Gisela o kollade vart huset i Villie låg. Det låg inte som jag föreställt mig från bilderna. Det låg väldigt inklämt vid en gård o massa hus o lite trångt men dte hade varit ett perfekt första hus till mig o Kimba o invändigt var det ju sååå fint.
I dag körde jag o visade mamma det på väg hem från Trelleborg o då kom vi igenom massa andra småbyar och såg ett annat litet hus tillsalu. Tänkte då att dte var ett renoveringsobjekt eftersom det såg ut som det utifrån men gick in o kolla på det när vi kom hem o det var absolut beboligt invändigt. Lite hade man fått fixa till men annars var det fint!

Här e det iaf. Hade lagat putsen o målat om det sen hade det varit perfekt för mig o Kimban. Åhh :(

http://www.svenskfast.se/Templates/ObjectView.aspx?objectid=3OIJA049UPCJ3K8U

Kommentarer
Postat av: Anna o Pelle

Men det såg ju fint ut inuti? Kanske bara utsidan som behövdes putsas? Ja, antingen får du ta en trisslott (med vinst) eller skaffa fast anställning, för det var väldigt fint hus...

2010-04-12 @ 14:47:06
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: jenny

Antar att du börjar bli sugen på att flytta hemifrån!! det där med trisslott lät ju bra!

2010-04-12 @ 22:31:08
URL: http://www.mollanochmig.blogspot.com
Postat av: Camilla

Vilket mysigt hus, det verkar ju vara alldeles lagom till dig och Kimba :) Nu har jag också anmält mig till Lund! Har haft problem med internet en tid så jag missade både ditt email och sista anmälningsdag men de var så snälla i Lund och lät mig efteranmäla :) Kan jag åka med någon av er eller om ni vill åka med mig för jag hittar inte så bra ännu, känns lite läskigt att köra ensam till ett helt nytt ställe :) Kram!

2010-04-12 @ 22:52:21
URL: http://nouchi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0