Ingen labbeblogg!

För att deta inte ska lika en labbeblogg får jag lägga upp en video på Kimbas o min första agilitybana! Fast jag lägger upp den andra också. Men agility är inte lätt när man har en hund som är inkörd på ens vänstra sida xD Springer över på den sidan hela tiden =P"Våran första agilitybana!""Våran andra agilitybana!"


Kommentarer
Postat av: Lord

Ni e så duktiga :D

2009-11-12 @ 16:13:49
URL: http://wildlifepics.blogg.se/
Postat av: Karolin

AGILITY!! :D:DVad roligt att hon är så duktig och att hon har roligt! :)

Ser jättebra ut! Bara att träna vidare med höger sida för det är inte lätt för hunden x) När vi träffas igen så får du och Kimba visa mig rally och lydnad så visar jag och Hemi dig/er agility :D

2009-11-12 @ 17:42:19
URL: http://www.hemiorambo.blogspot.com
Postat av: Anna o Pelle

Inget fel på labbe bloggar!!!

Vad roligt Kimba verkar tycka att det är! Fast vänster sida är svårt... Jaja, det ska ju inte vara hur lätt som helst, annars lär vi förare oss inget om inlärning hos våra hundar! ;)

2009-11-16 @ 10:50:48
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: gila

Han var verkligen ett svin!! Fyfasen.. stackars tjej.. men filmen var ju för bra.. mikael och noomi är så bra tillsammans. Nu vill jag se trean!

2009-11-18 @ 00:01:06
Postat av: Camilla

Vad duktiga ni är! och Kimba är ju för söt, det syns hur kul hon tycker det är :) Jo det gick förvånanstvärt bra att hålla Nouchi ifrån vattnet men när vi var ca 30 meter från bilen så fick vi syn på en fiskmås ute i vattenbrynet. Dumt nog så sa jag till pappa "Kolla vilken stor fiskmås" och det var vad som krävdes för att Nouchi skulle rusa ut i vattnet :D :D Hur mår Kimba föresten, är hon okej i sitt ben nu? Kram

2009-11-18 @ 08:17:29
URL: http://nouchi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0