Träning i Trelleborgs park!

I dag så körde jag, Anna, Camilla o Malin ner till Trelleborg för att träna lite hund med massor utav störning! Först skulle vi vara på gågatan men när vi hörde musik så  gick vi till parken för där var ca 200 pers och massor utav hundar o folk o störning! Så vi körde platsliggning o vanlig träning där. Men folket i Trelleborg har nog aldrig sett hundar innan, som de kollade när vi kom spatserande m 4 stora välbalanserade o coola hundar! Haha så tufft!

Jag tränade linförighet o positioner, måste träna på att sitta rakt, annars gick det bra. Läggande gick jättebra. Inkallningen blev helt perfekt och apporteringen går väl helt okej! :D"Platsliggning!""Malin o Guinness i linförighet!""Camilla o Anna blev klara tidigt o stod o pratade en massa!""Kimba tycker inte om män i uniform....!""Turistfoto - Kimba!""Turistfoto - Nouchi!""Turistfoto - Pelle!""Turistfoto - Guinness!""Galen briard i fontänen!""1 galen briard till!""Anna, Malin o Camilla o Kimba, Pelle, Guinness o Nouchi!""Underbara Nouchi i mitt baksäte!"

Kommentarer
Postat av: Lord

Så kul det verkar och kul att ni fick sån uppmärksamhet :D Inte var dag man ser ett gäng m så vältränade hundar i parken mitt inne i en stad :D

2009-08-05 @ 23:23:31
URL: http://wildlifepics.blogg.se/
Postat av: Anna & Pelle

Hahahaha, det var helt sjukt vad folk tittade! Man blev ju generad... Men det var himla skoj, och med tanke på all den störningen var våra hundar så duktiga!!!

Pamela: glöm inte köpa ny lampa till ditt framljus på bilen!!! =P

2009-08-06 @ 09:04:55
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0