hihihi tisdagsträning!!!

Jag har varit på bruks nästan precis. Jag var sent ute (vi var ute o åt o kom hem 18,45). Bara ta det viktigaste - hunden o sen maten som belöning o sen gogogo! Kom dit när alla gått ut på apellplan men inte börjat platsliggningen så jag bar av Kimba o halvsprang in till de andra o sen gjorde vi platsliggningen o det känns faktiskt bra! Har varit ganska osäker på det momentet förut m nu känns det bra. O i dag gick jag inte in o belönade utan lät henne ligga o det gick super!
Sen provade vi platssittning o det går väl okej =P

I dag fick jag träna m Linda o en annan m en Cockerspaniel som jag tyvärr inte vet vad hon heter. Det var fruktansvärt nyttigt för mig! Tusen tack för den hjälpen jag fick i dag!

Jag tränade som nr 2. Började m tandvisning o Kimba satt fint kvar, kan vara för hon hade full fokus på ett andpar som tvunget skulle ligga mitt på apellplan! Sen tog vi linförighet, gick en liten bit o sen bad de mig att binda upp Kimba o sen torrgick jag, de visade o sen kommenderade de runt mig utan hund. Det kände dö dumt men det var så nyttigt. När jag börja förstå lite hur jag skulle gå fick jag prova m Kimba o det gick BRA! Så lycklig jag blev!
Sen tränade vi lite apportering o det gick bra. Tog den direkt o sen var hon för snabb på att ta den så jag får träna mer på säga vänta o ta bort den fall hon vill ta den o sen apport när jag tycker det känns bra.
Sen tränade vi ställande under gång, det gick så där men mot slutet gick det bra!
Sen tog jag en inkallning som gick super! O efter det blev det läggande under gång som hon är osäker på. Jag ska försöka ändra mitt tonläge på både "ligg" och "stanna". O även försöka stärka henne på att inte vara så osäker. Men det känns super bra nu! Fruktansvärt bra träning i dag!

Så nu fram tills fredag iaf ska jag torrgå linförigheten + träna utan hund på att träna in hur jag ska säga Stanna o Ligg så jag hittar något som känns bra. Även då prova lite m Kimba så hon hänger med lite iaf! hihi!! Nu tusan känns det bra, nästan för bra!


Kommentarer
Postat av: mamma

Jätte kul att du får hjälp, så du känner att det går bättre med dej och Kimba : )

2009-04-29 @ 08:00:08
Postat av: Anna & Pelle

Hehe, torrgå är nog det värsta jag vet, men usch vad nyttigt det är... Kom ihåg att Agneta plågade mig med det, fick även stå och träna på att kasta en boll rätt...

Pelle är bättre i tassarna så fortsätter han bli bättre kör vi racet på fredag!

2009-04-29 @ 08:26:58
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: Lord

så kul att du får så mkt tips o att det verkligen hjälper! :D Kommer nog gå bra när du kommit på hur du ska säga det ^^

2009-04-29 @ 10:45:12
URL: http://wildlifepics.blogg.se/
Postat av: Tuula

Vilken härlig träning, att torrgå har jag inte varit med om, men det ska jag ta med mig till min träning får se om någon nappar. Låter väldigt nyttigt. Ha de gott!

2009-04-29 @ 12:43:02
URL: http://www.perroflickorna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0