Veterinär + Trelleborgsbesök :D

I dag var jag o mamma hos veterinären m våra hundar =) Det gick jättebra. De e så snälla o duktiga! De skulle vaccineras mot rabies o få pass så man så småningom kan ta m de utomlands =) Bad även de kolla på Kimba för hon gnider sig fortfarande på rumpan o nu sen operationen fiser hon mycket mer. De sa det var luft i tarmarna o hade inget m det o göra, så jag tror det kom eftersom hon låg stilla o rörde inte på sig tillräkligt under den tiden. Men nu får hon ju mkt motion men det har inte blivit bättre. Fick även utskrivit ett recept på en salva för hon var lite irriterad kring huden runt rumpan som jag skulle prova o ge henne i 1 vecka.



"Mamma m hundarna utanför veterinären!"


Sen körde vi om Svedala hem o köpte bullar o kaka sen åt vi frukost o sen körde vi ner till Trelleborg o hämtade Gisela. Sen körde vi till en park för o miljöträna m hundarna =) Det gick också jättebra =) När vi gått där en stund körde vi ner till Dalabadet o gick på en brygga o kollade på havet =) Sen körde vi hem :)



"Jag o Kimba i parken!"



"Hopplahopp! Jag o Kimba in action!"



"Mysig höstbild på älsklingsfluffhunden!"



"Vi 4 på bryggan!"



"Jag o min Fluff!"

Kommentarer
Postat av: gila

Så fina bilder. Skulle jag också vilja ha till min blogg :) Jag sparade dem i min dator, hoppas det är okej? Det var härligt att komma u lite,min näsa är fortfarande kall :P Nu tänkte jag dammsuga, se hur missen reagerar. Haha.

2008-10-22 @ 13:00:10
Postat av: Annette

Tack för sällskapet idag, de e så kul att vi gör så mycke saker ihop. Jag älskar att vara mamma, till både barn och nu min älskade hund. Det var riktigt mysigt idag. Kram mams

2008-10-22 @ 13:12:34
URL: http://fluffcocos.blogg.se/
Postat av: mamma

2008-10-22 @ 13:13:15
URL: http://fluffcocos.blogg.se/
Postat av: Linda

Jättefina bilder, särskilt den där ni hoppar båda två! Du verkar har jätteskoj med din hund, hon e så fin Kimba. Kram på dig!

2008-10-22 @ 18:03:05
URL: http://lucaswilner.blogspot.com
Postat av: Lord

Shit sån skillat tagen bild den när ni två hoppar :D

2008-10-22 @ 20:50:10
URL: http://wildlifepics.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej å gomorron!

Nu har jag fixat så man kan lägga in kommentarer på min blogg =)

Kramis!

2008-10-23 @ 07:42:00
URL: http://lucaswilner.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0