Träningstävling i Skurup :D:D

För nån dag sen åkte jag o Kimba ner till Skurup för det skulle vara träningstävling. Där nere skulle vi möta Anna m Pelle, 2 andra från bruks  =) Kimba hade varit lite loj o sum i 2-3 dagar så jag var väl själv lite nere o ångrade nästan att vi körde dit, men vi betalade o var m ändå =)

Då var det först tid för platsliggning o det gick väl okej. Kimba ligger o gnäller som satan hela tiden men hon låg kvar iaf o på tandvisningen gick det superbra =)

Vi hade startnummer 5 och av 8 startande i vår klass kom 4 från svedala ;D Yeah!

När det väl var vår tur gick det super. Linförigheten har inte gått så bra på länge o läggande gick hur bra som helst o även inkallningen o ställande, allt gick verkligen super o sen apporteringen har vi haft lite svårt m så hon ville inte ta apporten men jag brydde mig inte så mycket, o sen hoppet gick som aldrig förr :D skitbra! Då blev jag så skitglad så det går inte o beskriva :D
Platsliggning: 6 - piper, reser sig upp innan kommando
Tandvisning: 10
Linförighet: 7 - sne sitt, drag i koppel, avslut, ane sitt
Läggande: 7 - Förare saktar in, DK kropp
Inkallning: 8 - La sig ner vid start
Ställande: 9 - Förare saktar in lite
Apportering: 0 - utför ej
Hopp över hinder: 9 - sakta in
Helhetsintryck: 8 - lite okoncenrerat

Det var även kul eftersom där var så många från Svedala. Det gick även bra för Anna o Pelle o vissa saker såg mycket bättre ut i går än tidigare =) så himla skoj :D

För o se fler bilder så håll utkick i min bilddagbok, http://pamizz.bilddagboken.se/ och på den 18 juni så läggs där snart ut bilder sen dagen när jag får tid :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0