2 x 20 år




"Lord & Jag"


Handlar iofs inte så mycket om hund men skriver lite om gårdagen ändå :) Det var så att Då fyllde jag o Lord 20 år. Konstigt att vi är lika gamla och fyller år på samma dag o vi är tillsammans.. Ajja, det e lite lustigt :P Men iaf, eftersom musik e ett annat stort intresse bestämde vi (eller jag) för att vi skulle fira vår dag uppe i Göteborg på en punkrock-festival, West Coast Riot. Körde hemmifrån mig vid ca 9 på morgonen o checkade in på hotellet vad 13- tiden, det var en del vägarbeten på vägen upp så det tog lite lång tid. Men väl upp la vi alla saker vi inte skulle ha m till konserten o sen gick vi dit, eller vi för första gången tog spårvagn :D Så kom vi dit så fick vi inte ha m kamera in så då fick vi hänga in väska o så. Dålig stil när man betalat så mycket så får man inte fotografera, men vi gick in o kollade runt o lyssnade på lite band men inga jättebra. Sen gick vi tillbaka till hotellet o tog Lord braiga kamera, sen ställde vi oss utanför området på en bro o kollade ner o kunde fotta hur mycket vi ville o hörde lika bra så vi fick bilder ändå :)




"Flogging Molly"

Har sett de förut o de blir aldrig dåliga, bara bättre o bättre. Det e sånt tempo i deras låtar o de e glada eller ja kasnke inte texterna alltid men deras sound e ju det bästa som finns! Fruktansvärt roligt o helt klart 3:e bäst för kvällen!



"Bad Religion"

Behöver knappt inte säga mer! Satan som konsert de gav på. Helt underbara! klart bäst den kvällen! Deras låtval var helt underbart o när de spelat, Stranger than fiction kunde inget bli fel. Så bra så det finns inte. Sån känsla o inlevelse!



"Millencolin"

Favoriterna igen! Såg de för en månad sen o det var helt otroligt men i går var jag lite besviken för de körde samma låtlista helt likadan, det var lite tråkigt. Men annars är de bra som vanligt. Mycket trallvänliga låtar m mycket ös i o sen The Ballad som skiljer sig mycket! Underbart! 4:e bäst under kvällen.



"NoFx"

Ojojoj! Äntligen fick jag sett de! De var värda att vänta på! Sångaren som inte sjunger likt nån annan o ett band som e vildare än alla apor på zoo! Jesus så bra! De hade så fruktansvärt mycket inlevelse o de stod inte still ½ minut på samma ställe o de levde riktigt upp! Sjukt jäkla bra! 2:a bäst under kvällen!

Det var lite om våran födelsedag! Mycket mysigt o komma i väg så i bland :)

Kommentarer
Postat av: gila

Men ändå helt okej bilder ni fick. Man kan iaf se att ni varit där, tycker det låter jättekul :)

2008-06-27 @ 20:47:33
URL: http://glorytogila.blogg.se/
Postat av: Lord

Superskojj vi hade ;D;D Grattis på födelsedagen ännu en gång älskling!! Älskar dig mest!! <33

2008-06-27 @ 23:13:26
URL: http://wildlifepics.blogg.se/
Postat av: Linda och Avanti

Hallå bruden!

Grattis i efterskott! Ja, du fick ett i förskott åxå men det skadar inte =). Mysig födelsedag(ar) ni fick! Kul att hitta nåt sånt skoj.

Här får du länken till min nya blogg som jag lyckades få igång igår, måste ju ha en när alla andra har =).

Idag ska vi träna lite rally så får vi se hur det går imorgon. Vi ses där! Kram!

2008-06-28 @ 09:09:41
URL: http://raveonavanti.blogspot.com/
Postat av: Malin

Verkar ju som ni haft en trevlig födelsedag!

Lite "märkligt" är det allt att ni fyller år

samma dag.. ;o) Ödet??

Ha en fortsatt härlig helg!

2008-06-28 @ 23:59:38
URL: http://www.madofi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0