Tattoo-time!

Shit så snabbt en månad har gått. Den 12 Juni åkte jag in till en tatuerare o visade vad jag ville ha gjort o fick en tid, de blev då i dag den 10 juli. Kändes som jättelänge när jag väl fick den men det känns som i går jag var där inne o bokade tid. Lite skrämmande :P ajja det var i dag jag skulle dit in så vid 15 tiden åkte vi till käglinge, satte bilen där o fortsatte vidare in till Karlskronaplan till tatueraren. Lite fakta bakom tatueringen o Kimba:

Det e en kolibri, blomman är däremot av större betydelse. Kimba är nämligen döpt efter den. Uppfödaren till Kimba är nämligen från Australien. Eftersom alla valparna blev fawn-färgade så blev de döpta efter röda saker nere från Australien. Så när jag väl fått tjatat till mig att få köpa en sån hund ringde vi o pratade m henne o i slutet av samtalet frågade vi vad valparna hette, då rabblade hon då upp en massa namn o det var speciellt ett som vi fastnade för. När vi åkte o hälsade på valparna för första gången så var alla så söta men det var speciellt en valp vi fastnade för, hon som kom fram först till mig o den som var mest aktiv o somnade på golvet sist o så. När vi skulle där i från frågade uppfödaren om vi ville åka hem o prata o diskutera om att köpa valp eller bestämma oss nu. Jag bestämde att vi skulle prata om det för det var kanske småsaker man inte ville prata om hos henne. Precis innan vi skulle gå frågade vi vad hon hette, o självklart så var det hon som vi hade fallit för namnet innan, Desert Rose. O då sa jag direkt att jag vill inte tänka mer utan jag tar henne :)
Så blomman e alltså en Desert Rose blomma!

Så här blev resultatet:



"Närbild!"



"O på lite håll!"

Kommentarer
Postat av: gila

Du blev jättefin!!! :D

2008-07-10 @ 22:03:18
URL: http://glorytogila.blogg.se/
Postat av: Linda & Avanti

Hallåj bruden! Snygg tatuering! Smart oxå att göra en som "betyder något".

Ikväll har vi varit på rally-lydnadskurs i Trelle. Jag har inte tränat Avanti alls sedan Oxie och det har gett resultat! Nu var han sugen! Det gick jättebra =). Iofs hade jag fickorna fulla me korv haha.... Ska ligga lågt me träning några dagar till sedan kör vi lite lydnad innan tävlingen.

Ha det bäst, kram!

2008-07-10 @ 22:04:23
URL: http://raveonavanti.blogspot.com
Postat av: Lord

Jättefin tatueringen blev!! :D Grattis <3

2008-07-11 @ 11:01:20
URL: http://wildlifepics.blogg.se/
Postat av: Anna & Pelle

Så fin!

2008-07-11 @ 15:06:35
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: gila

Det vill jag inte säga helst... :/

2008-07-12 @ 09:44:43
URL: http://glorytogila.blogg.se/
Postat av: Malin

Tjusigt tjusigt!



Då har jag lärt mig hur en "Desert Rose" ser ut

- hade jag inte en aaaaning om!

2008-07-12 @ 18:56:48
URL: http://www.madofi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0