Lussefika m brukskompisar!!

Nu har jag precis kommit hem från Svedala där jag, Linda, Anna o Malin träffades o åt lite lussebullar o pepparkakor o drack, te, glögg o julmust. Behöver jag säga att jag e mätt nu?! :P haha
Ajja det var väldigt trevligt o sen hade jag m mig lille Cocos för lite social träning o det blev inte som jag tänkt mig. Jag trodde hon skulle sitta i sin bur hela tiden MEN icke! Hon satt inte i buren nånting, hon var faktiskt väldigt duktig =) Gick mycket bättre än vad jag trodde.
En mycket trevlig kväll :)"Cocos som ligger bredvid labbedamen Molly :)!""Söta lilla Molly!""När jag satte mig på golvet ville ju Cocos inte ligga under stolen!""Linda, Anna o Malin!""De igen utan blixt så blev det mysbelysning!""Molly o Cocos!""Anna var ju spännande tyckte Cocos, hon e allt lite nyfiken det lilla livet!""Höjdpunkten var ju när ANna låg på golvet o gjorde ljud. Det var skoj tyckte Cocos!""Hon ville men vågade inte helt busa så mycket, blev lite grymtningar o småhopp!"

Kommentarer
Postat av: Lord

ser o låter som ni hade jättemysigt :) O skojj att det gick så bra m Cocos! :D

2008-12-05 @ 00:09:32
URL: http://wildlifepics.blogg.se/
Postat av: Anna & Pelle

Så mysigt vi hade det! Cocos är ju helt bedårande, jag hoppas att hon kommer över sin osäkerhet snart så man kan pussa på henne.

Tack för hämtningen och lämningen!

Ha det gott i helgen!

2008-12-05 @ 08:23:46
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: Gila

Duktig Cocos!! :) Hon är så söt, hoppas det går i rätt håll men jag tror det går bra när hon är med dig för du är lite mer bestämd, mamma är ju väldigt känslig. Tror dem är för nervösa när dem är tillsammans :P

Och det ser väldigt mysigt ut på fikan och VILKA SNYGGA JULEGARDINER!! :D Såna skulle jag vilja ha!

2008-12-05 @ 10:45:30
URL: http://glorytogila.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej på dig! Det var skoj att ni kom igår, vi hade ju jättetrevligt! Å Cocos charmade nog alla, såååå söt! Julgardinerna är inköpta på Hemtex, halva priset på alla julgardiner, så om man vill få tag i dem är det nog till att skynda sig. Jag fick tag i de sista paret i Ystad, kanske finns de kvar i Malmö...?

2008-12-05 @ 11:37:08
URL: http://lucaswilner.blogspot.com
Postat av: sandra

gud vad cocos är söt!

2008-12-05 @ 14:23:38
URL: http://mitsou.blogg.se/
Postat av: jenny

Hej!

Såg ditt meddelande i bloggen, jag kommer gärna på tisdag 18:30.

Ses då!kram/Jenny

2008-12-06 @ 15:48:29
URL: http://www.vallhundenzorro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0