Rehab m Kimba!

I dag har jag varit på rehab m Kimba. Mamma o Gisela följde också m för de var inom skopunkten innan! Men då gick jag utanför i gräset o tränade lite positioner, att hon skulle sitta utan att jag säger Fot eller SItt.. Gick faktiskt hyffsat bra!
Men det gick iaf jättebra på hennes rehab. Hon e så himla snäll!"Snuffsan utanför Ekohallen!""Kimba o mamma står o kollar på folk som går i gången!""Kimba i treadmillet!""Sam hade fångat en sork som hon satt o snaskade på ute i solen!""Hon blev sur på mig när jag tog den i från henne!"

Kommentarer
Postat av: Anna o Pelle

Spännande att se hur det ser ut på rehabben (Kimba får sjunga Amy Winehouse´s låt "Rehab", hahahaha)! Jag håller med Sam, när hon jagat den och allt... (Blä vad det är rälit när de har fångat byten).

2009-04-23 @ 15:59:22
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: Lord

Det såg intressant ut m treadmilen, hur länge ska hon springa där åt gången? ^^ Fin sork Sam hittade, jag hade oxå blivit arg om ngn tog min buffel när jag fällt den :P

2009-04-23 @ 22:29:54
URL: http://wildlifepics.blogg.se/
Postat av: THELIFEOFFANNY

JÄTTE FIN BLOGG :)Hur länge har du bloggat? :)

2009-04-23 @ 22:36:43
URL: http://thelifeoffanny.blogg.se/
Postat av: Camilla

Så fint hon går i treadmillen! Skulle du vilja mejla numret till din sjukgymnast till mig? Även om Nouchi kanske inte får vara med i testgruppen så funderar jag på att ändå ge Nouchi nån form av vattenträning. Aaw stackars missen som inte fick ha kvar sin smaskiga sork ;) ;) :D

2009-04-24 @ 09:05:41
URL: http://nouchi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0