Helgen på Tånga Hed - BiV

I fredags så styrde Lindas bil mot Vårgårda. Det ligger ca 7 mil NO om GBG. När vi kom upp checkade vi in o lastade in alla saker o sen körde vi ner till byn igen för att äta, hon tog pizza o jag hamburgare! Sen handlade vi frukost o sen körde vi tillbaka till Tånga Hed. På kvällen socialiserade vi oss med några Rave On:are innan jag o Linda gick o la oss (tidigaste som vanligt).

Lördag! Då tusan började dagen m lydnadstävlingen. Det var 12 anmälda i 1:an, 6 i 2:an, 2 i 3:an o 2 i eliten! Jag var så himla nervös, brukar vara liite men inte så HÄR! Men långt om länge så blev det äntligen vår tur i 2:an att ha platsliggning o det e jag alltid mest nervös för, för där kan man mest påverka de andra, men Kimba låg en lugn o trygg plats o jag var lycklig o inte alls nervös längre. Tyvärr hade jag dragit nummer 6, dvs att jag startade sist men det gick bra ändå. Kimba har aldrig varit så taggad o haft så mkt kontakt som hon hade i lördags på våran debut! Jag var så himla glad o Kimba var så duktig!!

Platsliggning: 10
Fritt följ: 6
Läggande: 6
Inkallning m ställande: 8.5
Sändande m ställande: 0
Apportering: 5
Fritt hopp över hinder: 9
Fjärrdirigering: 8.5
Helhetsintryck: 9

Summa: 135 poäng som slutade med en andra placering i klassen! Inte illa!

Hade i stort sett aldrig tränat ett helt moment utan bara delar ur momenten så det var himla intressant nu att få se var vi ligger till o vad vi behöver träna mer på! Domaren var faktiskt väldigt snål m poängen så jag är så fruktansvärt nöjd! =) =)

Söndagen så var det bara utställning o om man inte ställer själv eller är jätteinsatt så e inte det så spännande. Det var skoj o se de få hundar man kände igen o även när BIR o BIM skulle tävla mot varann men that´s it. Men där e massor av fina hundar o de som vann var urtjusiga!

Men innan utställningen började gick jag en långrunda m Kimba i skogen! Det var så himla mysigt! Bara hon o jag i skogen o hon var lös o helt avslappnad! :)



"Myyyyys!"



"Min vinnarhund! Älskade Kimba <3!"

Film från tävlingen kommer så snart den e ute på youtube!


Kommentarer
Postat av: Ingrid Persson

Grattis vad duktiga ni är! Kul kul!!

2010-09-06 @ 14:55:49
URL: http://clematis bloggo.nu
Postat av: mamma

Grattis !!!!!!!

Ni är så duktiga. Jag är jätte stolt.

kram mamma

2010-09-06 @ 16:01:33
Postat av: Hobbe å Smilla

Härligt! Grattis, men vi fattade redan i torsdags att ni var vinnar-taggade!

2010-09-06 @ 21:30:49
URL: http://www.hobbeshundliv.blogspot.com
Postat av: Camilla

Grattis Pamela, det var ni verkligen värda!! :) Men jösses vilken pedant till domare, han gav t.o.m avdrag för att Nouchi nös under fotgåendet och för att hon var så taggad att hon morrade när hon skulle ta apporten...! Men vi tar nya tag, nu blir det Gåsalydnaden i skanör nästa! Ska du också dit? :)

2010-09-07 @ 08:10:07
URL: http://nouchi.blogg.se/
Postat av: jenny

Vad skoj Pamela!!!! Det är alltid roligare att ha lite mål när man tränar!! Kram på dig.

2010-09-07 @ 09:46:41
URL: http://www.mollanochmig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0