Agilitytävling Fyrkanten =)

I går var jag o Kimba på klubben, igen. Denna gången för att vi i Svedala skulle hålla i fyrkanten. Det är en tävling som vi samordnar med 3 andra klubbar så skiftas vi om att hålla i den så nu i höst var det vår tur. Jag o Kimba hade anmält oss till Novisklassen för Largehundar. Det var våran första tävling om vi inte räknar med klubbtävlingen.
Upp i ottan o köra till klubben för o ta fram o bygga bana och förbereda allt innan de andra folket kom. Först ut var det övreklassen Small o sen medium o sist large. När de var klara så byggdes banan om lite snabbt för att starta upp novisklassen. Den klassen där vi som inte tävlat kunde varit med, eller inte har så mkt rutin dels m tävling o även lite krångliga banor. Denna var snäll! Enkel handling o lagom lång o svår - perfekt!
Även här startades det m Small hundarna o sen medium o sist large o i largeklassen hade jag nummer 3. Vår bana gick bra. Slalomen fick vi stora problem med och det e så svårt men vi tog oss runt banan efter slalomen väldigt bra.
De som tävlade i övre klass där räkandes de 4 bästa resultaten från varje klass i hop så man skulle kunna utse ett vinnande lag från någon klubb. Den klubben blev Ystad. Fast Svedala visade sina framfötter ändå. Utav 6 klasser så vann någon från Svedala 4 av de. Det var:
Övre klass Large: Ingrid m Isa. Ett STORT grattis!!!
Övre klass Medium: Reinhold m Linus!
Novisklass Large: Jag m Kimba
Noviklass Medium: Susanne m Luna. STORT grattis till dig m!
Vi hade även Karl m Bengt som kom på 2a plats i Novisklassen Large. De gjorde en superrunda o hoppade däcket utan problem!

Här avslutar jag med 2 filmer som Ingrid filmade in! Enjoy!






Nästa agilitytävling e den 4 december ner mot sturup!


Kommentarer
Postat av: Ingrid

Va fanken jag har ju lyckats att få med er riktigt bra! Gud va duktiga både du o Karl e!!!!Vi kan kanske få ihop ett lag nästa år i Large!!!!

2010-10-18 @ 16:58:32
Postat av: Karl

En välförtjänt vinst! Sån tid du lagt ner på att träna med henne så är det ju jättekul att det går så bra. Nu är det bara att ligga i hårdträning med slalom o vippen sen har du segrar-vittring i tomtehoppet. (dvs om Ingrid och Linda blir sjuka)

2010-10-18 @ 17:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0