Vår lek!

Lovade ju att jag skulle filma våran lek MEN den fungerade inte helt eftersom snön var frusen så då kunde jag inte gömma bollen var jag ville. Så jag gömmer bollen o Kimba letar upp den. Nu fick jag istället lägga den där den fick plats, vilket blev för lätt!



"Skoj skoj m lek!"



"Som sagt, lite för lätt men va tusan!"



"Jag tycker det e skoj iaf, Kimba kanske bara tycker det är onödigt, haha!"



"Lite klurigare....!"


Kommentarer
Postat av: Anna o Pelle

Vilken rolig lek! Själv leker vi lerig lebrador när Pelle kutar runt på åkrarna när vi går den rundan, han är till och med lerig på ryggen =)! Själv springer jag då inte runt på åkern utan står snällt kvar på grusvägen... Pelle har bra pli på mig.

2010-03-06 @ 10:26:04
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: Emma j

Ser kul ut även om det är "för lätt", är säker på att hon älskar det endå =) Jag vill göra en text på höften som lyder " blommorna blommar endast en kort tid". Går och tolka på lite olika sätt, men för mig betyder det att jag måste njuta av livets skönhet medan jag kan och ta vara på allt. Inte ta för givet typ. Jag har verkligen insett hur mycket allt hemmaomkring betyder för mig, nära och kära. Tror det är för att när man kommer bort från vardagen får man ett annat perspektiv på det hela och jag vet nu verkligen hur lyckligt lottad jag är. Familj, vänner och alla som bryr sig om en...låter kanske tramsigt men inte för mig...oj nu blev det långt! Kram

2010-03-06 @ 21:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0