veterinären..

i dag mår jag inte alls bra... känns bättre nu men har ont i hela kroppen när man bara nuddar vid där o huvudet värker o ögonen o det spänner i öronen.. usch..

fick iaf masat mig upp, mamma var snäll som körde mig till veterinären. Jag gick hos Niclas. så kollade han på henne, när jag sprang m henne o det syntes inte mer än att hon trmpade ut lite m sitt höger ben. Sen tog vi in henne o han kände o klämde på henne o hon markerade i sitt högerben att allt inte står rätt till. Så han gav henne lugnande o när hon lugnat sig kunde han känna ordentligt i hennes knä. Han fick känna o jämför många gånger o nu var korsbandet fortfarande lite rörligt men inte så mycket som det varit förut, dvs det e på god väg att bli bra!
Sen fick hon för första gången åka bår! Bar upp henne på en bår o sen in i röntgenrummet för o se så att allt fortfarande såg bra ut! Det gjorde det.
Så nu ska hon gå på rimadyl i 20 dagar o hon får även glykosamin. Sen den 16 mars ska vi till djursjukhuset på rehabilitering. Så får vi se vad det e för typ av sån hon ska få...
Men sånt fint o mysigt ställe! Sån fin veterinärklinik! o sånt trevligt folk där jobbade! Skönt att få kollat upp henne hos nån annan o bra att de hittade samma problem. Nu e det vila o vila o åter vila som gäller! o massor utav mental stimulans

Kommentarer
Postat av: mamma

Just nu verkar allt nere och tråkigt, men du ska se

att Kimba kommer att bli bra igen. Håller med ett jätte trevligt ställe. Veterinären var jätte trevlig lugn och tillmötesgående, med alla våra frågor. Vi ska hjälpas åt du och jag Pamela de vet du. Kram mamma

2009-03-02 @ 18:18:38
Postat av: Lord

hoppas allt ordnar sig! :) Vilket jag e övertygad om att det gör :)

2009-03-02 @ 20:49:05
URL: http://wildlifepics.blogg.se/
Postat av: Stenis

Hoppas det ordnar sig!

svar: Taack! =D

2009-03-02 @ 22:18:20
URL: http://steniiis.blogg.se/
Postat av: jenny

Det blir nog bra! Glucosamin har funkat jättebra "min" häst jag red innan när hon fick en ledskada i knäet. Vi tänker på er!

Kram Jenny & Zorro

2009-03-02 @ 22:19:42
URL: http://www.vallhundenzorro.blogspot.com.
Postat av: Anna & Pelle

Niclas är jättebra (Pelle har gått till alla och de andra är också jättebra, men det har slumpat sig så att Niclas är den som stuckit Pelle minst!).

Hoppas att du mår bättre och kan följa med på onsdag, det hade varit superskoj!

ha det gott och krya på er allihopa!

2009-03-03 @ 08:13:33
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: Anna & Pelle

Klart att du får åka med oss hem!!! Ring när du kommer så kan vi ju mötas någonstans inne på arenan?

2009-03-03 @ 09:58:08
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: gila

Har vi kvar bandet?? För jag har ju inget sådant med mig här ju. Men finns dte möjlighet att kunna visa den?? Galet, hahaha :)

2009-03-03 @ 10:44:04
URL: http://levdindrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0