Sök-update =)

I dag kl 18.30 var jag ute vid minnesberg o träffade några från bruks som brukar träna sök. När alla hade kommit gick vi ut i skogsdungen och "vallade av" området där deras hundar skulle söka på. Himla intressant. Sen gick de o förklarade under tidens gång hur det gick till, varför man gjorde si o så. Jättesnällt!
Sen började Ylva m sin rottis Paxa, o jag tyckte det såg jättebra ut. Hon gick ut till synliga figuranter bara för att lära sig gå rakt ut o komma in till Ylva igen i en fin båge. Sen var det (glömt namnet på honom men hunden var en Terv som hette Mira) o då fick jag lägga mig som figurant. Det var så kvavt i luften o ligga under ett skynke ett tag gjorde inte saken bättre =P O samma sak gjorde Anita m sin tollare. Sist ut var Ingvar o han tog lite enkla övningar m sin 3½ månaders valp. Så himla vacker! O det var kul o se hur man börjar när de är så pass små.
Efter det var det min o Kimbas tur. Då förklarade Ylva hur jag skulle göra. Gå sakta sakta där en gick in o gömde sig o när Kimba vittrade honom skulle jag följa efter o sen fick hon godis o klapp från honom. Sen gick Anita iväg o gömde sig o då hade vi ryggen emot så Kimba inte såg henne o jag hann knappt vända upp innan Kimba drog som en galning där hon hade gått in, o Ylva sa hela tiden "Gå lugnt o sakta". Men dte var inte det lättaste m en piggelinobriard så när Ylva sa att jag skulle prova släppa henne gjorde jag det o hon sprang rakt till Anita. Sen gömde sig Miras husse igen o även denna gången såg inte Kimba o när jag gått nån meter mot honom började hon dra igen varpå jag släppte o Kimba sprang rakt fram till honom m. Det tog 1 ggr sen förstod hon vad hon skulle göra! Skojskoj. Nu ska jag träna lite så m henne o sen fick jag lov o prova nån gång till för o se fall det kan vara något för oss.
Det var väldigt intressant o speciellt eftersom Kimba visade sånt stort intresse.

Nu blev det en massa text, sorry men hoppas ni överlever.. Om ni ens orkar läsa klart xD Kan ju inte lägga in bilder.

Veterinärsbesök... + rehab!

I dag åkte jag o mamma till veterinären m Kimba. Hon har fortfarande problem m magen/halsen. Äter gräs, kräker, äter inte sin mat o när hon väl äter den är hon jättegalen i mat. Har sökt för det innan o då tog det bakt prov på tonsillerna o de var bra så nu har det inte blivit bättre så åkte jag till malmö djursjukhus. Där trivs jag allra bäst. Trevlig personal o verkar väldigt kunniga!
Hon, veterinären kom in o pratade m oss om vad o hur det var, (jag hade tillomed spelat in hennes ljud från magen idag för o kunna spela upp för henne). Sen pratade vi där o hon trodde det var gallkräkningar, dvs hon kräker när hon är tom i sin mage, vilket lät väldigt vettigt. Men för säkerhets skull röntgade vi buken och tog ett blodprov. Plåtarna såg bra ut o där syntes inget o hon ringde igen nu på eftermiddagen o sa att värdena på lever, njurar, bukspottskörtlen var bra! Det var skönt!
Så inne i undersökningsrummet när veterinären kände o klämde på henne frågade hon mig om jag såg någon reaktion på henne, för hon tyckte Kimba var så Himla snäll så hon kunde inte se fall hon reagerade eller inte. Men hon var väldigt gasig i magen så nu har vi fått nån medicin som tar bort lite magsyror o gaserna o sen ska hon få mat 3 ggr om dagen i stället så ska det nog också bli bra :)
 Vi var hos veterinären 9,45... 10,20 hade jag en tid på rehaben, så det var bara att bege sig ner där direkt. Hon fick inget lugnande när vi röntgade så hon var INTE groggy!!
Rehaben gick väldigt bra. Kimba börjar bli van o vet alla rutiner. Går snällt upp i treadmillet direkt o när vi e klara går hon till duschen så vi kan spola av henne. Efter Gåbandet så ska hon strechas o hon har såna problem o lägga sig på sidan men i dag gick det skitbra, nästan automatiskt o hon riktigt NJÖT när hon blev strechad. Sen vände vi snällt på henne o Marie, sjukgymnasten fick ensam ner henne på sidan(!) då var jag lycklig. Är så stolt över min Kimba.

Nu ska vi snart köra till Minnesberg o söka lite. Ska bli sååå spännande!




"Amy Winehouse - Rehab, den Anna tjatar om. Nu har har jag äntligen lyssnat på den! haha!"

Badbilder sen onsdags!



"Guinness stod vid vattenkanten o väntade på dummiesar eller annat apporterbart!"



"Kimba o Pelle simmade tillsammans!"



"Sprang o busa tillsammans!"



"O kollade på den romantiska solnedgången tillsammans!"



"När Pelle inte fick någon dummies så apporterade han Kimbas halsband m kopple!"



"Kimba vattenmonster!"



"Cookie råkade nog hamna lite fel ena gången så Pelle o Kimba hjälper henne in!"



"Älsklingshunden, blöt o säkerligen mer badsugen!"


Det var så himla mysigt att åka o bada m de! Pelle o Kimba blev riktiga badkompisar, lämnade knappt varandras sida! Kimba har aldrig förut lekt m någon i vatten o sen var dte även första gången sedan hon blev skadad i december som hon fick busa m någon annan hund än Cocos :)
Det får vi absolut göra om!!!

Sakta men säkert.... Otroligt sakta...

Har så många problem men bilderna kommer in sakta... o genom att uppdatera ca 10ggr/ bild o förminska de litelite.. Vet inte vad felet är! Men här e lite bilder, kommer fler efterhand!




"Kimba snor Pelles vatten!"



"Söta lilla Cookie!"



"Malin provar metallapporten för första gången!"



"Under platsliggningen gick Anna o Malin o gömde sig lite, undra vad Malin funderar på...!"



"Kimba gick o snodde sin boll från min väska hela tiden, såna hyss hon har börjat m min nakenfluff!"

Ett litet framsteg iaf..



Provade nu på morgonen på mammas data o nu äntligen kom en bild in... uppdaterar sen när jag kommit hem o ser fall det funkar på min data också.... Ett litet framsteg!!! :D

Frustrerad..

Har försökt sedan onsdags att uppdatera min blogg o det går verkligen inte. I dag gjorde jag 2 nya bloggar på andra "bloggställen" men det funkade inte heller så det är nog min data eller något det är fel på ;S Jag förstår mig inte på sånt ära när det inte fungerar.... MÖG. Jag kan inte heller ladda upp videosar på youtube ;S damndamndamn...
 
Men iaf, var nu i kväll ute på gräset o tränade med Kimba. Det gick verkligen jättebra. Tränade platsligging + sittning med tyngd på att ligga/sitta kvar fastän jag sprang omkring, hoppade o rullade runt o betedde mig o pratade o gapade. Det gick väldigt bra fast Kimba trodde nog jag var korkad eller nåt.
Sen övade jag fritt följ m belöningen när hon var med mig de första stegen.
Blev lite läggande + ställande o det gick jättebra!
Tog även inkallning, flera raka och några med ställande. + några snabba ställande bakifrån.

Vi lekte också jättemycket m en trasa i dag. Fick igång henne ordentligt på leken o jag var såå glad o Kimba tyckte det var verkligen jätteskoj.!!!

Nu ska jag bara få ordning på min data så jag också kan lägga upp alla fina bilder sen yddinge o lite andra! Fick föresten i födelsedagspresent 3 böcker, Cesar Millans senaste "A member of the family", "Stressade hundar" och "Rallylydnad". Nu ska jag bara läsa ut alla andra jag har påbörjat innan jag börjar med någon annan... Försöka iaf! =P

knepigt..

Har provat o provat o det fungerar fortfarande inte.. det får komma i morgon! :D Nu ska jag o sova! Hej hopp!

mög..

kommer mer bilder o filmer i morgon.. Bloggen klyddar o "Sidan kan inte visas" kommer upp varje gång jag ska prova lägga upp en bild så more to come... fuckfuckfuck vad irriterande... Ajja, den som väntar på nåt gott..

Ny ras..?



"Fransk nakenbriard reteriver!"


Ja, man kan undra. Kimba älskar vatten o helst leriga hålor mer än något annat o är mer matglad än den värsta labradoren (jo, faktiskt så e det möjligt........) O apportera kan hon också..!

Vi åkte o bada i Yddingesjön idag så Guinness ville inte bada för badandets skull utan ville apportera dummiesar. Så när mitt o Annas vattenodjur hade badat ett tag så kopplade Anna Pelle för Guinness skulle få apportera lite. Så sa jag att jag behöver inte koppla Kimba för hon är inte intresserad utav att apportera o bryr sig inte när andra leker m leksaker + att hon e tik så det går bra....

HAHA jo visst det trodde ju jag. Kimba var den som var ute o hämtade dummisen först, simmade ut till den o kom snällt o lämnade den hos mig. Så jag fick ju koppla mitt monster o då började problemen xD Jag kunde knappt hålla Kimba, visste int ehon hade såna starka sidor. Hon e ju stor o tung men aldrig jag haft såna problem förut. Som hon betedde sig.

Jag tror hon är blandras mellan briard o labrador.....

M1

I dag gick jag upp 6 för att köra hemifrån klockan 6.30 ner mot revingehed för att gå på en liten kort mentalutbildning. Det var väldans intressant. Men jag kom 30 min för sent. Planeringen var dålig o PMet var dåligt o vägbeskrivningen var Jättekass!, men när jag väl hittade dit var det skoj =) Det var där inne där alla militärer höll till, så när vi skulle äta åt vi i deras matsal m militärer vart man än kollade =P
Iaf när jag körde dit körde jag förbi Christina som var ute o gick m Bastian, Kimbas bror! Han e så stilig! Likaså när jag körde hem så var han ute o passade lillebarnet o huset.!
Men på M1. Där gick vi igenom hela mentalbeskrivningen o kollade på hur hundar reagerade o hur de olika reaktionerna skulle tolkas. Vi kollade på en film  o sen skulle vi själv bedömma hunden som gick MHet o sen gick vi igenom det. Väldigt intressant. Men det var svårt nu i början o veta alla små reaktioner de fick så det blev stora helheten istället, vilket var ganska mycket!
Sen efter lunch var vi ute lite och kollade "live". Vi var uppdelade i grupper o så fick vi se en hund som fick syn på en figurant som närmade sig på avstånd ganska hotande. Så skulle vi lägga märke till om den var nyfiken, aggresiv, osäker o även dens kroppsspråk.
Sen fick vi se en hund som skulle leka m en boll o trasa, dens intensitet o gripandes o explosivitet mot leksaken. Även när figuranten utmandade hunden väldigt dominant hur hunden reagerade då.
Mycket intressant faktiskt..



"Glada jag fotade på vägen hem!"
Tyvärr blir den liten när man uppdaterar den här...


Känner mig lite off just nu.. Har huvudvärk o lite allmänt nere.. Om jag bara hade haft en kompis att prata med, 1 enda bara för en liten stund... Tråkigt faktist..

Nu ska jag gå o fortsätta läsa Marley o jag!

Ringmärkning!

I dag följde jag m ut o ringmärkte tornfalkar :) Det var verkligen skoj! På ena stället var föräldrarna jätteförbannade så de höll sig jättenära till min lycka!



"En arg förälder som skriker =)!"



"De var väldigt nära!"



"Väldigt mycket motsols men cool ändå!"



"Tycker rovfåglar e så sjukt coola!!"



"Så här såg ungarna ut ungefär, denna är ca 20-21 dagar :)!"



"Såna ringar satte vi på de!"



"Jag fick 2 övergivna ägg o sen 1 fjäder som jag bäddade så fint till, haha!"

Foto!

Midsommaraftonsmorgon gick jag o Gisela upp kl 4 för att köra på älgjakt!



"Vi hittade en trana vid en sjö :)!"



"Vi hade även sån tur att vi fick se ÄLG!! :D!"

Men det var faktiskt väldigt läskigt. Vi hade nästan ingen bensin på bilen o vi skulle tanka innan men då fanns där inte en sån automat som tog emot sedlar o eftersom vi inte skulle köra så långt så räckte det. Så vi körde mot där vi blivit rekommenderade o köra som där brukar finnas älg. O vi körde o körde, längre o längre in i skogen till ingenstans. Så fanns där sjöar m jämna mellanrum o då började man ju tänka på skräckfilmer man sett. Jag satt där o tänkte på Eden Lake o Gisela tänkte på Wrong Turn. Eden Lake e den värsta o råaste filmen jag sett Usch. Jag tycker inte om såna filmer.
Men så vid ena sjön vi körde förbi stod där en bil nerkörd på grusvägen m tänningen på... Vad gjorde han där mitt ute på tidig morgon ute i ingenstans? Sen när vi kört hur länge som helst började vi starkt fundera på o svänga o vi hann nästan bara tänka tanken så kom älgarna gåendes. Efter det vände vi!
När vi körde tillbaka så bara 1 min innan vi vände så stod där en annan bil som INTE hade stått där när vi körde förbi kasnke 2 min sen + att där satt en man i.. O då körde vi ganska fort tillbaka men bilen följde inte efter som tur var. Fast den första bilen vid sjön stod kvar på samma ställe som innan m tänningen på fortfarande.. Undrar vad han gjorde där..

Ajja vi kom hem glada för vi sett älg o lite rädda för man sett för många skräckisar så man skrämmer upp sig själv haha.


Uppe :)

Nu har pappa hjälpt mig att sätta upp mitt prisskåp :) Så här fint blev det!




"Det ska snart fyllas på *inte alls höga krav o förväntningar xD* haha!"

Plötsligt händer det.....



Fick varsin trisslott av mamma o pappa i dag. Gisela skrapade fram detta o eftersom vi får de av mamma o pappa så ska vi dela det. 5000:-, ja tack! Så himla skoj! Tusen tack!!

Lite kort om Sundsvallstrippen!



"Jag o Kimba i Sundsvall!"



"Vi åkte ut på Alnö o där hade de väldigt goda räkmackor!"



"Nere vid indalsälven!"



"Åkte upp till Vätteberget o här e utsikten därifrån!"



"Kimba o utsikten!"



"Cocosen som räcker tunga!"



"Vi var även på ett loppis/fyndlager. Där hittade jag ett precis sånt skåp som jag hade föreställt mig som mitt prisskåp skulle se ut. Så nu har jag ett prisskåp, nu ska vi bara ut o jaga priser!"
Så nu ska här anmälas till tävlingar!

Lite om dagen!

Nu har jag lunch. Har varit på Adecco sen 9.30. Varit en himla roliga dag faktiskt. Vi har pratat om kroppsspråk, presentation o attityd. Himla roligt. Så skulle vi kommentera varandras klädstil o handslag. Så roligt! När jag kommer hem ska jag packa som tusan o sen 16 vara hos Anett o sen e jag hemma vid ca 19 o då ska jag städa bilen o fixa den för att vi ska till sundsvall i morgon. Så i morgon 6.00 kör 2 bilar från V ingelstad till Sundsvall! Kommer inte ha tillgång till internet så smsa om ni vill något! :D

Hej hopp!

R.I.P...



"Nellie i somras när vi hämtade Cocos!"

Var precis inne o läste på Veronicas blogg. Cocos mamma Nellie har tyvärr fått lämna jorden till himmelen efter hon fått borrelia. Hennes njurar blev skadade och hennes buk blev fylld med vätska och hon fick ett kraftigt högt blodtryck. Hon blev 4 år o 2 månader. Livet är fruktansvärt orättvist! Tänker på er!










Nu har jag varit inne o beställt varsitt bärnstenshaldband till våra hundar. Ska prova det, har bara hört positivt om det. Man kan bada med det, det tar det ingen skada på mer än att pälsen blir inte statisk laddad när den är blöt men när pälsen är torr fungerar det som innan igen. Beställt härifrån: http://www.elvingsson.com/index.php

Gårdagens träning m Kimba!

I går tränade jag lite ute på gräsmattan med Kimba. Jag mådde inte så bra i går så det fick bli träning istället för en långrunda, hon ska få mer i dag!
Jag tränade lite rutan men kände att jag inte var på humör för den så jag tog linförighet m mycket positioner! Det gick super!! Sen blev det läggande under gång fast bara snabba ligg o hon la sig hela tiden. 1 steg fram ligg - 1 steg fram ligg. Måste få kläm på det!!
Tränade även fjärrdirigering o det går super, helt perfekt o det var första gången vi provade i går. Likaså ställande under gång har vi också börjat prova lite o det gick också himla bra.
Vi gjorde även 2 st korta platsliggningar. Första gången la jag godis bakon henne o då går det super. 2 ggr så bockade jag mig ner o låssades lägga nåt  o sen gick 1 m fram o la Kimba o då gick det också skitbra!!!
Vi tog också apportering, vilket också gick jättebra!! Hon tog den alla gånger så nu tränar jag att hon bara får ta den när hon tagit kontakt m mig! Det går väl framåt sakta men säkert haha!
Sen la jag ut ca 8 leksaker + apportbocken i en rektangel o så skickade jag henne för o hämta alla saker. Först tog hon sin favoritboll o sen en tennisboll, SEN kom hon m apportbocken o då fick hon massor utav korv o bus m favoritbollen!! :D
Kimba har blivit så taggad o vi tycker det e så skoj så nu e vårt mål att ta de jäkla LP1 i år.! Det ska gååååå!!

I dag mår jag mycket bättre, mamma hämtade ut mediciner i går o de verkar att hjälpa *yeah* Nu orkar jag vara upp hela tiden! Nu ska jag snart på rehab m Kimba!

Twisted <3



"The Price!"




"Burn in Hell!"




"Drum solo!!!!!!"

Wanted..!!

Ägaren till en Röd boll m blått/vitt snöre! Väldigt rolig enligt Cocos. Hittades ute på Rallybanan så det är kanske någon utav er som tappat den?



"Så här rolig e den tycker Cocos!"



"Hon var inte glad när jag tog den o sa att den inte var våran, då kom kamphunden fram i henne!"

Så känner ni igen den så hojta till!

Music! :D



"Me First and the Gimme Gimmes!"




"White Stripes - Jolene... En annan bra låt jag hittade när jag youtubade!"

Försöker lägga upp filmer på Twisted sen SRF men det går inte så bra.. Kanske kommer i morgon!

Gårdagens träning!

I går träffades jag, Anna o Malin på Svedalas bk för o träna lite hund. Det gick väl sådär kändes det som. I det stora hela kändes det väldigt ostrukturerat o flummigt o fick nästan inget ordentligt gjort... Tränade iaf en del m Malin som störning, dvs hon gick o sprang ibland o ropade kommando o då skulle jag gå linförighet m Kimba. Det var svårt, hon vill ha koll på allt men det är sån träing som behövs men i lite mindre mängd o liten annan övning. Sen tränade vi läggande o det gick väl också sådär o apporteringen gick väl helt okej.. Var kanske inte på helt 100 humör heller så det kan ha spelat in men nästa gång ska det bli med mer ordning, fastän jag tyckte jag hade så klart för mig hur jag skulle träna...

Nu har jag inte tid o sitta här mer! Tjohoo!

Lite Sweden Rock uppdatering!

Nu kommer det lite längre fast ändå ganska kort om Sweden Rock. Det var som sagt mycket skoj. Härlig stämmning o trevligt folk o UNDERBAR musik! Kan nästan inte bli bättre!



"HEAT. De var bra. Lite lama o tråkiga o kolla på men helt okej faktiskt!"



"Flogging Molly. Ojojoj. Man blir så glad när man lyssnar på de. Helt underbara o man får sån lust att bara dansa o skutta runt. Me like irishmusic! Sett de många gånger o hoppas det blir fler!"



"Jag köpte en cowboysarehatt + en sjal m peace på!"



"Twisted Sister. UNDERBARA. Mycket bättre än vad jag någonsin kunde drömma om! Herregud sån show de bjöd på. Har aldrig sett en bättre frontman eller kvinna! :D BÄST!"



"Burn in Hell!"



"Lemmy o gitarristen från Motörhead kom upp o spelade lite med Twisted sister!"



"Hot Leg. SÅngaren som sjöng i The Darkness nya band. Kolla trummisen -  han har en Tshirt m FSAS Travis egna märke <3!"

 

"De visade VM kvalet Sverige - Danmark på storbildstv o tältet var fullt!"



"Trummisen från Heaven & Hell!"



"Ronnie James Dio från Heaven & Hell!"

Lommatävling!

I natt kom jag hem runt 2, var i säng 2.30 tog ett tag innan jag hunnit lugnat ner mig o kommit till ro o kunde sova. Klockan ringde 6.30 o jag var skitpigg. NOT.
Upp, packa väskan o ge Fluff mat. Blev hämtad 7.30 o färden gick mot Lomma.

Lite kortkort om tävlingen. Jag är jättenöjd m min o Kimbas tävling. Hon reste sig dock på platsen för kaninbajset som hon låg i var väldigt gott så då började hon gå o äta lite sånt men då ropa domaren: BRYT!
Vi fick lämna planen o Nollade platsen. Schäfern som då hamnade på den platsen jag o Kimba låg på innan var också väldigt intresserad av bajset fast den kröp istället för gå upp.

Väl inne på planen så började vi m tandvisning som gick bra: 10
Sen linförigheten där andra hälften gick Skitbra! Men första hälften gick så där, slutade på 6.5
Läggande under gång så sa jag ligg men hon stannade men la sig inte såg jag i ögonvrån så gick jag ca 1 m sen vände jag mig bakåt o pekade ner o sa Ligg igen o då Nollade vi i vilket fall som helst för jag hade för mycket DK.
Inkallning fick vi fullpott på.
Ställande fick vi 8
Apportering fick vi 7
hopp fick vi 9
helhetsintryck 8 m kommentar: Mycket arbetsvillig hund, mer träning behövs

Som sagt väldigt nöjd. Hade vi klarat platsen hade vi fått 171 o det hade blivit ett 1a pris = att momenten går väl okej. Så nu e det platsliggningsträning för hela slanten!

Sen ett STORT Grattis till Anna o Pelle. De fick 1a pris med klassvinst + att de tog äntligen sitt LP 1. Grattis grattis! Det var ni väl förtjänt av! Så himla skoj! :D


En Sweden rock uppdatering kommer när jag har mer tid o ine e så trött som jag är nu. Roligt var det m massor utav bra musik o trevligt ställe o sällskap o allt var så skoj. Me like SRF!

Nu, 18,37 ska jag o sova!!

Ojojoj!!



"HEAT - 1000 miles!"




"Twisted Sister - We´re not gona take it!"




"Europe - Prisoners in paradise!"


Nuu ska jag på kalas till pappa hos farmor o farfar o sen kör jag därifrån upp till VInslöv för att i morgon bege mig till Sweden Rock! Avundsjuka? ;) HAHA. Alltså kan det dröja några dagar innan ni får ny uppdatering för på söndag ska jag o Anna tävla i Lomma. Iband e man inte så smart xD
Ha det bra i Skåneland så ska vi rocka lite för er också!

För det sista så har jag inte ont i min näsa längre. Jag böjde mig ner innan på grusvägen o skulle plocka lite glasskärvor jag hittade o då var Kimba nyfiken så hon kom o skulle se vad jag gjorde o knockade mig mitt på näsan o sen gick min näsvärk över! O för att få bort det sista av min förkylning o så ska jag stå nära högtalaren som Anna rekomenderade! ;D

Taggad?? - Nä inte aaalls!

Har precis varit på klubben o tränat lite! Platsliggningen går väl sådär som vanligt, Stackars lilla Kimba e inte alls säker där långt i från sin mamma. Tulle Kimba..
Sen tränade jag o Anna. Jag började. Jag började med Linförighet o det gick faktiskt väldigt bra! Fruktansvärt nöjd med det! Har tränat en del positioner hemma nu ett tag o det har verkligen gett resultat!! Hon har bra kontakt o hon sätter sig OFTAST när jag gör halt!! Yeeehooo jag e glad!!
Sen tog jag läggande under gång o det har vi också tränat hemma. Hon lägger sig inte direkt utan hon tog nåt steg men hon la sig = jag är ännu gladare.
Sen tog jag lite apportering o hon tar den faktiskt nästan m glädje nu bara nackdelen e att hon tar den för tidigt innan jag hunnit säga apport, men det ska vi träna på.
Sen avslutade jag m en inkallning o det gick super bra!!

Hon var så fruktansvärt taggad o busig. Hon var glad o lycklig innan med lång päls men hon blir en annan gladare o tokigare hund som nakenbriard, såna ska jag bannemig börja avla på!

Det gick även väldigt bra för Anna o Pelle. Pelle var också väldigt taggad, nästan för taggad i början, men hellre det!

Nu ska jag lägga mig o läsa en jääätterolig bok om hundens mentalitet.. Sånt är intressant men den boken e seg!

Kimbas vikt..

När hon blev sjuk i December o var stilla i 1 månad så gick hon upp 4 kg. Sen bytte jag till dietfoder och fick snabbt nere henne 2 kg. Sen har vi legat still där länge för hon har inte fått nån så mycket motion o samma mängd mat hela tiden så därför har vi stått stilla. Men nu får hon mer motion Så nu väger on perfekt. Nu väger hon 30.4 kg o har en fin midja o jättefin i hullet + att hennes päls vägde ca 1-1.5 kg! haha! När hon vägde som mest var hon uppe i 35.2. Fina lilla hund :)

Så när jag i fredags var på rehab m henne o såg att hennes vikt var 30.4 blev jag lycklig. Nu e hon fin igen!

Helgens händelser.!

I fredags så åkte jag o Lord ner till 3 Lyktor för att kolla på Anna o Peters band när de spelade där! De var lika bra, om inte bättre än förra gången. Jag var så trött i början men sen hände nåt så vi stannade tills det var slut kl 2 :O haha. Trevligt var det alltså.!

På lördagen så körde jag o Lord en lite fågelskådningsrunda, ner till Vomb o Krankesjön. Vi såg en del roliga o lite ovanliga fåglar! När vi körde till Krankesjön så kom vi bakvägen än vad vi brukar göra o då såg jag att det stod Slivåkra på en skylt - konstigt tyckte jag för där bor ju Bastian, Kimbas bror. Så när vi körde där i från så var det precis där Bastian bodde så vi körde förbi deras hus o då låg han ute så vi stannade till o gick in till de o hälsade på så satt vi där o fikade typ 1 timme. Lite rolig. Världens coolaste hund, jag vill ha en vapl efter honom. Jag kan vänta länge m o skaffa den men jag vill ha han som pappa! :D
Sen när vi kom hem hjälpte vi till o fixa o så för vi skulle ha hit folk på tacokväll. Det var gott. Skulle egentligen ner till 3 lyktor igen men orkade inte för vi skulle upp tidigt.

På söndag, i går så var jag på föreläsning inne på Sydskånska kennelklubben för Leena Axelsson o Mickie Gustafsson skulle prata om Vardagslydnad o Ledarskap i teoi och praktik. Det var intressant o höra men de var väldigt nonchalanta o sura o otrevliga, lite översittarstil, tyckte jag. Man vågade inte fråga något för då blev man nästan idiotförklarad. Men så uppfattade jag de.

Nu är jag sjuk, ont i näsan o bihålorna o halsen o öm i kroppen.. Ska o vila lite till! Hej hopp!

om 3 dagar e det Sweden Rock!!

RSS 2.0