Snällaste hunden!

I går skulle jag klicka lite m Kimba. Skulle lära henne skämmas.! Då satte jag en tejpbit på nosen o förväntade mig att hon skulle ta av den m tassen då jag hade planerat o klicka. MEN Kimba sat där, from som ett lamm. När jag inte klickade så provade hon stå, ligga, skälla, backa.. Ja det mesta som hon kan. Hon e för bäst!

Sen fick vi ta ett litet avbrott o följa m mamma til Trelleborg o lämna Gisela o sen gå ett varv m Cocos. Då hade jag tid på mig att sitta o tänka vad jag kan använda istället =P

när jag kom hem bant jag en scarfs runt nosen på henne, inte så hårt o inte så löst att den ramlade av. Samma där. Hunden bara satt o gjorde inget åt den :O
O då vände jag ryggen till henne o hade koll på henne genom fönstret i speglingen o när jag inte såg tog hon upp tassen o då klickade jag! Efter det kunde jag kolla på henne för då hade hon ju förstått vad hon skulle göra!
Hon e för söt :)



"Kimba, trognaste som finns :)!"

Kommentarer
Postat av: sandra

så söt bild på kimban ^^

2009-01-27 @ 19:27:58
URL: http://mitsou.blogg.se/
Postat av: Linda och Lucas

Men så smart du är! Att komma på att titta i fönstret istället...det hade jag aldrig tänkt på. Du ska få lära mig en massa trick som jag kan träna min blivande vovve med =) kram!

2009-01-27 @ 21:05:58
URL: http://lucaswilner.blogspot.com
Postat av: jenny

Haha.. hon ser ju inte liiiite miserabel ut med scarfsen runt nosen.... vad din matte hittar på Kimba! Måste prova med Zorro... men tror du det kommer funka när man inte har den på sen?

Kram

2009-01-27 @ 22:06:54
URL: http://www.vallhundenzorro.blogspot.com
Postat av: Lord

haha så kul :) Hon e så fin!

2009-01-27 @ 23:03:17
URL: http://wildlifepics.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0